ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    08. Svibanj 2020. 17:28

Dakle... Sta ja propustih u ovih par dana, eto mi kad bidam na fejsu 🤭... Prvo sam se posteno nasmijala pa onda rasplakala
    Sad vas idem trazit na fejsu 😜
    Lavice pravo za pretragu 😎
    Sorry nisam zapamtila kome je kukic jedan los, Zarica? 🤔, e toga je mene sad strah... U sri napokon idemo na uzv, pa 26. kod fizijatra... Sa Karmen sam jucer isla na vadjenje krvi 😓 (to mi je kad su ovak mali bas grozno jer doslovce za 5 kapi cijede tu rukicu za poludit, a vadili iz vene pa dok su uopce pogodili 🤦🏻‍♀️) ali nalaz je ok, bilirubin pao i GGT isto u padu 🤞🏼. Cijepljenje nas ceka u cetvrtak.
    Zadnjih dana mi je bilo koma, izgleda da ili nema visemlijeka ili je curama dosta jer odbijaju cicu a ja izdajalicom nemrem izdojit vise od 20 ml iz obje. Najvise me boli sto one ne zele vise vec povuku par puta i vriska. Jbg... Pokusavam navuc al evo vec treci dan tako bez pomaka. Cure se vec dva jutra bude bez da bude vriska nego se protezu i promatraju (napokon)... I tak... Idem sad na fejs pa da vas probam odgonetnut 🤣

url=https://lilypie.com][/url

ifkaminja
    08. Svibanj 2020. 17:53

Samo vas čitam (i umirem od smijeha, super ste ekipa), nemam niš pametnog za napisat a već sam, čini mi se, ispucala svoj bonus za glupo pitanje (za temperaturu).
    Netko je pitao za nosiljku, ja sam uzela nekorištenu Ergobaby Omny360 preko njuškala za 800kn (u dućanu je 1350kn), i meni je super. Samo treba po par min dnevno da se bebać privikne. Meni je čak znala zaspati u njoj u roku 3min preko dana, jer bi ju stavila u nju kad bi vidla da joj se spava a bori se da ne zaspi (onda ju samo iskrcam u kinderbet).
    I jedva čekam da ju mogu staviti da gleda prema naprijed. To je bio razlog zašto sam uzela baš tu nosiljku.
    I hvala kaj ste me podsjetile da mi kolica imaju i sportski nastavak, to ću montirati ovih dana. Jer znatiželjka iz košare ne vidi baš van.

• Zarica
    08. Svibanj 2020. 17:59

Mom nama je super nosiljka, al ne voli svaka beba...i nas nekad nije od volje al uglavnom nam je stvarno super. Isto ergobaby imamo. I nekad mi je 1000 puta prakticnija od kolica, recimo kad smo isli setat plazom.

• Zarica
    08. Svibanj 2020. 18:02

PetraB

Dakle… Sta ja propustih u ovih par dana, eto mi kad bidam na fejsu 🤭… Prvo sam se posteno nasmijala pa onda rasplakala
    Sad vas idem trazit na fejsu 😜
    Lavice pravo za pretragu 😎
    Sorry nisam zapamtila kome je kukic jedan los, Zarica? 🤔, e toga je mene sad strah… U sri napokon idemo na uzv, pa 26. kod fizijatra… Sa Karmen sam jucer isla na vadjenje krvi 😓 (to mi je kad su ovak mali bas grozno jer doslovce za 5 kapi cijede tu rukicu za poludit, a vadili iz vene pa dok su uopce pogodili 🤦🏻‍♀️) ali nalaz je ok, bilirubin pao i GGT isto u padu 🤞🏼. Cijepljenje nas ceka u cetvrtak.
    Zadnjih dana mi je bilo koma, izgleda da ili nema visemlijeka ili je curama dosta jer odbijaju cicu a ja izdajalicom nemrem izdojit vise od 20 ml iz obje. Najvise me boli sto one ne zele vise vec povuku par puta i vriska. Jbg… Pokusavam navuc al evo vec treci dan tako bez pomaka. Cure se vec dva jutra bude bez da bude vriska nego se protezu i promatraju (napokon)… I tak… Idem sad na fejs pa da vas probam odgonetnut 🤣

Da, mi s kukicima 😳 a nadam se ce proc sve s tim vjezbicama. Tesko ga je uopce dobit da to lijepo odradimo, al bumo nekak. Nije nam nista drugo naglasavala niti nas slala na neki poseban pregled pa se nadam da nije strasno. Rekla da dodjemo standardno na pregled sa 6 mjeseci, odnosno za 6 do 8 tjedana

• Zarica
    08. Svibanj 2020. 18:04

Mala.le nama isto nekad bude nateceno sa strane na desnima, al cini mi se da se ponekad ogrebe dok trpa te ruke u usta jer prodje samo od sebe. Vec par puta tako bilo

DeeDee
    08. Svibanj 2020. 18:07

E da, zaboravila sam napisat, moja voli i maramu i nosiljku. Drama je jedino kad je vadim van, otprilike ista kao kad je želim obući 🤪🤪

[/url

• Zarica
    08. Svibanj 2020. 18:11

Joj nemrem zapamtit dve teme odjednom pa moram 100 postova slat. Valkris ne znam sto ste zakljucili, nama rekla da damo pola cepica ako bude nemiran i nikakav danas bez obzira na temperaturu. Na srecu bas dobro podnosi ta cijepiva i super nam je tim pedica - sestra tak da je sav sretan tamo, valjda je zato i lakse sve.

• Zarica
    08. Svibanj 2020. 18:13

E i da :) i nasem marama jos bolja jer nema onih naramenica pa super vidi oko sebe. Skroz se pocne smijat kad ga ubacim. Jedino kaj se teze namjesta pa kad idemo van uzmemo nosiljku.

• Zarica
    08. Svibanj 2020. 18:15

Simbalija

MaRe

Simbalija jel prosla temperatura?

Prošla je, hvala ti.. Pedijatar je ustvrdio da je 6.bolest, imala je par dana temperaturu par dana osip. To je kao najčešća dječja bolest, tako bar on kaže. Samo se sada ne smijemo cijepiti 2 mjeseca i to ne kužim zašto jer nisam uspjela pitati, idemo na kontrolu kad bude imala 5 mjeseci pa ću vidjeti tada

Ni ja nikad cula. Nadam se da nece puno smetat.💪

Grizli
    08. Svibanj 2020. 18:25

Cek jel to PetraB upravo napisala da je i ona na aukciji... 🤔
    Mi dobili ergobaby model original i sa onim umetkom od 20 pokusaja 3 put bila zadovoljna ostalo grintala. Dobro da nisam kupovala. Sad jedva cekam ta 4 mj da probamo dal ce bez umetka biti bolje al mislim da je problem sta nuu to previse grije.
    Ima koja iskustva sa onima ljwtnim navlakama za jaja dal se isplate kupovat? Moja bude sca mokra nskon duze voznje od 20 min. 😒 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.