e a prema toj knjizi caka je baš u tome da ni ne čekamo da pokazuju znakove da im se spava jer često su onda već preumorni i previše razdražljivi.
moja kolegica s posla je usvojila troje malih Roma- sestru i 2 brata, seka je 5. razred a najmlađi 1. ne moram vam pisati kako je
Mom jesi ti sigurna da si me skužila -nemam niti lajkovva niti poruka u messenger. Tko zna kome se ti javljaš
[iimg]
Stvarno su strasne te priče.. zarice lijepo 💓
Lavice evo taman probala, super mi je, puuuuno jednostavnije i još sam se nasmijala od srca kad sam se vidjela u ogledalu, kao krava muzara 🐮😂
Ali vec dva dana imam ful malo mlijeka pa sad izvodim čuda, jedva sam 60 iz obje :( ..dva puta mi je vec bilo tako pa se nadam da je i ovo faza
[/url
Zarice sto je s kukicem?
A rekla je samo da nije skroz dobar i da kad se to ne ispravi dijete pocne padati po strani kad pocne hodati. Trebamo one vjezbe ko zabica radit sto cesce...
DeeDee i ja trenutno od ove menge imam objesene cicke🙄a bec se isto desilo 3,4 puta tako da de vise ne zamaram. Stalno ga stavljam na cicu i to je to.
E da, i moj malac je nedavno imao tockicu. Slucajno sam vidla, na gornjim sjekuticima, al nista od zubica.
Ma tako i ja Zarice i u biti se ona ne žali, jede češće i to je to, sigurno i izvuče više nego ja izdajalicom ali inače bi pred spavanje i/ili po noći kad se probudim izdojila 120-150 pa me malo brine ali ne razbijam glavu previše.. da bar imam blizu neki Muller ili dm pa da si kupim one bočice, čisto psihološki da mi bude lakše da znam da imam rezervu. Navečer mi bude dosta nemirna i navlači dudu, sigurno bi pojela još da ima, mogla bi je testno vagnut da vidim na čemu smo ali na oko bi rekla da i dalje lijepo napreduje🤷
[/url
Anika na naslovnoj slici beba u baby gymu a profina zenska sa dvoje djece jedno musko drugo zensko ispred nekog "transformera"..
Mala.le.90 od Simbalije curka ima zubice 🙃
.
Lavice sve mi je jasno, ja sebe par puta u danu poklopim po glavi. Vidim kako brzo raste i kako svaki dan nesto novo izvodi i da nije vise mala struca koja ce mirno lezati na meni i vec sad mi to fali, al kad sam neispavana onda bi ju najradje samo predala nekome da odmorim bar pola sata. Evo danas nisam ni rucak uspjela skuhat nego smo pojeli sendvic s nogu na smjene muz i ja. I sad ju on drzi i tak nam se smije veselo i hoce nas dohvatit rukama da ju ljubimo i kak da se ljutimo. Stisnemo ju oboje izmedu nas i ima napad pusama 🥰 to nam napuni baterije 😊
.
I ja kad sam imala M je bilo sve nekak mlohavo al odma se vratilo na staro kroz 3 dana. Tak da DeeDee 🤞🏼
Ali ja je nemam još 😏
Nema veze, srediti ce se to vec nekako, tko zna, mozda je u dolasku 🙃🙃
[/url
Ma tako i ja Zarice i u biti se ona ne žali, jede češće i to je to, sigurno i izvuče više nego ja izdajalicom ali inače bi pred spavanje i/ili po noći kad se probudim izdojila 120-150 pa me malo brine ali ne razbijam glavu previše.. da bar imam blizu neki Muller ili dm pa da si kupim one bočice, čisto psihološki da mi bude lakše da znam da imam rezervu. Navečer mi bude dosta nemirna i navlači dudu, sigurno bi pojela još da ima, mogla bi je testno vagnut da vidim na čemu smo ali na oko bi rekla da i dalje lijepo napreduje🤷
A da, mi kupili jedno pakiranje Novalaca da se nadje ako hitno zatreba ili nesto. Prvi put kad mi je tako nestalo smo cak i smutili jednu bocicu. Nemam uopce pojma u kojem se roku to mora iskoristiti, mozda i ne vrijedi vise.
Sortiraj odgovore
Najstariji