ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Svibanj 2020. 16:32

DeeDee

Pobrisalo mi komentar 🤬🤬🤬
    Annika ma vec dugo nisam ni probala bez adaptera 🤣 navikla sam se..ali probam ako je ulovim bez histerije
    Stanka s dekolteom ❤️ kraljice
    .
    LoSa ovo ti je MAM, nije zakrivljena kao nuk

Ta bi mozda mogla proci  Hvala!

annika
    08. Svibanj 2020. 16:32

LoSa ne znam da ih boli već budu jako uznemireni, vjerovatno osjećaju veliku nelagodu. Ovo je jako puno cjepiva odjednom i šok za organizam. Stariji klinci su mi dobivali po jedno cjepivo- ne čak ni koktel, a Matija i temp i neutješan plač na prvom cijepljenju, sad na drugom nije bilo Prevenara pa je dobio jedno i ništa mu nije bilo
    Val, slobodno malo više od pola stavi

[iimg]

Valkris
    08. Svibanj 2020. 16:35

Prvo cjepivo, 6u1. Rekla je tak da jedno boli. Nisam ispitivala koje.. Stavila sam mu pola cepica jer je vec proslo vise od 6h pa se nadam da ce se smiriti malo.. 

Valkris
    08. Svibanj 2020. 16:36

Hvala :) 

08. Svibanj 2020. 16:38

Mom je prvo dala prevenar i sad uz trecu dozu 6 u 1.

Simbalija
    08. Svibanj 2020. 16:39

mala.le.90.

Mi smo imale termin isti dan😊 mom su jedinice bijele vec 2 mjeseca, ali trice (ako mogu dobro skuzit) su skroz natecene…jer kad mu predjem preko njih hladnim prstom on tocno zastenje od olaksanja, jadnicak

Daaa samo si ti malo ranije rodila 😊
    Hm njoj je dosta okolnog mesa bilo otečeno, tipa tako do trojki. Znam da su maloj od frendice bili bijeli zubići mjesecima dok nisu izašli, nadam se da će vama to puno brže. Ti zubi su totalna patnja.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• mom12
    08. Svibanj 2020. 16:45

Imam 27 god...😁😁...samo izgledam kao da mi je 15😂😂

Simbalija
    08. Svibanj 2020. 16:50

MaRe

Simbalija jel prosla temperatura?

Prošla je, hvala ti.. Pedijatar je ustvrdio da je 6.bolest, imala je par dana temperaturu par dana osip. To je kao najčešća dječja bolest, tako bar on kaže. Samo se sada ne smijemo cijepiti 2 mjeseca i to ne kužim zašto jer nisam uspjela pitati, idemo na kontrolu kad bude imala 5 mjeseci pa ću vidjeti tada

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Grizli
    08. Svibanj 2020. 16:57

Nama je pedi bila rekla da damo pola cepica ja mislim nakon cjepljenja ako bude plakala jako ne mora imati temp al da zna ih mjesto uboda dosta boliti. Nije nam trebalo al tako nam preporucila. 🤷‍♀️ 
    Mala.le za velicinu ne znam sto bi rekla jer moja je recimo 56 nosila 3 mjeseca, a sad u mjesec dana prakticki prerasla neke stvari 62. I meni se h&m cini najrealniji barem za moju koja je uska i duga.

08. Svibanj 2020. 17:28

Moram priznati da nikad nisam cula za 6. bolest  No o djeci štošta ne znam 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.