ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    08. Svibanj 2020. 15:51

Pretpostavila sam da je fake..al nisam nikad narucivala e bay..amazone ali i ostalo🙈🙈..pa sam tila pitat...zao mi sta nisam uzela odmah sad mi za par mj glupi uzet neku skupu...pa mozda uzmem onu ergo embrance..al moram vidit kakva je...ako ne valja nebi je ni uzela...pa onda su i na aukciji fake😦😦...
    Da bas dosta cura nema...

• mom12
    08. Svibanj 2020. 15:52

Ja sam narucila gap i zara od 6 do 9 mj...za ljeto kratko...nisam se bavila brojevima😁😁

08. Svibanj 2020. 16:00

mom na amazonu ne bi smijela biti fake jer su zo provjereni trgovci. Na Aliexpress je sve kinesko i vecinom lažnjaci. Ma e-buy mogu biti i fake i orginal... ovisi tko prodaje.
    U zapadnim zemljama ukljucujuci EU je zakonom zabranjeno prodavati fake robu tako da amazon ima vecinom orginala. U Kini to nije zabranjeno pa su trgovci na e-buy-u koju su iz Kine fake... Aliexpress je kineski isto kp i Joom, Wish i sl. Ovo sto je kod nas na aukciji je isto orginal jer ne smiju prijavljene tvrtke prodavati fake. 
    Recimo moja frendica je u Turskoj kupila neku fake torbu te su joj je kod nas na granici oduzeli i jos je platila kaznu zbog kupovine fake robe  I naše njuškalo ke puno lažnjaka.
    Spominjali ste MAM dude, jesu one okrugle a ne plosnate? Mi imamo Bibs no moue se kupiti samo u Choconilla-i ili online gdje dostava kosta vise nego duda. Pa trazim neku alternativu...

• mom12
    08. Svibanj 2020. 16:03

Hvala losha na objasnjenju...😁😁👍...dakle amazon jedino prolazi

DeeDee
    08. Svibanj 2020. 16:04

Samo ti lajkaj Annika, bas si mislim kako me sigurno osuđujete sve 4, nitko ništa, evo mene bar dva put dnevno 😂😂😂
    Da, da, šeširići i jednom, dva put dnevno izdojeno

[/url

annika
    08. Svibanj 2020. 16:13

Pa nisam te Mom uopće tako zamišljala. Rekla si već godine ali kako si ti mlada. 

[iimg]

Valkris
    08. Svibanj 2020. 16:19

Valkris

Jel mu smijem dat pola celica svakih 4h?

Nitko cepice nije davao nakon cijepljenja? 

annika
    08. Svibanj 2020. 16:19

DeeDee ma daj. Pa i ja visim ili ovdje na fejsu dok njega uspavljujem ili sisam. Evo sinoć od pola 1 do pola 2 u noći, da malo ne mislim koliko me bole ledja i kako bih spavala, itd.
    Meni je stariji sin do 20 mjeseci sisao na te faking adaptere. Ne vole ih pedijatri ( a ni rode) jer kao i sa izdajalicom nije to to, i s vremenom se mlijeko smanji jer kao preko tog silikona ne može navući koliko bi trebalo.
    Samo ti njoj daj češće sisati i to je to, nadoći će. 

[iimg]

annika
    08. Svibanj 2020. 16:21

Val nisam vidjela da si pitala- koliko ima kg? I jel za temp ili za bolove? Daj slobodno, možeš i malo više od pola

[iimg]

MaRe
    08. Svibanj 2020. 16:22

Za ljeto imamo robice..samo moram par bodija 68 uzeti ali mislim da ce preko ljeta 74 nositi jer su mu neki oko nogu uski..debele none na mamu 🤣
    Kad sam dns pitala pedijatricu dal je dovoljno koliko je dobio...kaze ona meni pa pogledajte ga,dal vam izgleda mrsavo 🤣🤣🤣
    Ja cu preko fb neku polovnu klokanicu uzeti ako me svekrva ne pretekne pa kupi novu ili ne osvane koja na Aukciji. 
    Losa super za vjezbice 💪
    Simbalija jel prosla temperatura?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.