Petra nisi mi pobigla 😂😂😂...jesu ti profilna narukvice iz rodilista od tebe i curku😂😂😂
A ti imas jedin ime jos prvo slovo prezimena a otprilike se sjecam face kad si objavila jednom sliku...😁😁😁
Ajme kolko ste danas napisale nikak doc do kraja 🙊😂
Grizli kak mislis da smo generacija na faksu? Pa nismo isle na isti fax kolko ja znam 😁
Moj i dalje nosi 62. Vecina toga 68 mu je jos prevelika. Ja idem nadam se sljedeci tjedan na more i uopce ne znam kaj da nosimo 😂 vjerojatno cijeli ormar 🙈 simbalija ti si negdje na otoku na kvarneru kolko sam skuzila, dal podijeli kakvo je vrijeme i kak vi curku oblacite?
Sto se uspavljivanja tice, moj navecer zaspe uz ritual kupanje, hranjenje i uvijek zaspe na cici. Po noci uglavnom isto. A prek dana uglavno najrade nebi uopce spavao 🙈. Do nedavno je ugl bila dreka za svako spavanje, uzela bi ga u ruke kad vidim da je mrtav umoran i nunala i palila fen, pa bi vristao i onda se ugasio. Onda je zadnjih mj dana dosao u fazu da zaspe bez deranja. A zadnjih tj dana mu se desi da zaspe sam od sebe u baby gymu. Mi imamo dodatni kinderbet u dnevnom tak da prek dana nikad dok spava nije tisina il mrak, tak smo ga naucili. Citala sam da ovo ostavljanje u sobi ide tek od 6.mj starosti. Ja iskreno nemam srca slusat ga da place. Cak i na rukama ak place dulje od 2 min gasim fen i izvodim nekaj drugo da se oraspolozi 🙈
Cure nakon cijepljenja nadam se da ste vec sad do veceri sve dobro i da nema temperature. I zarice da kukici budu dobro uz vjezbanje! 🤞
Kaj se nosiljke tice, ja preko fejs grupe oglasnika nosiljki kupila fredu od tkane marame za 500 kn, stanje ko nova. Voli se nosit. Isto je kao uzasno znatizeljan gleda uokolo, al i u nosiljci vidi super. Nije mi se dalo davat silne pare za ergobaby. Ps na ovim aukcijama ima dosta nosiljki koje nisu bas dobre pa si izguglajte, ima ona grupa “nosenje beba il tak nes na fejsu
Mi smo isprobali sportski dio kolica i mislim da je to ok, fkt su skoro ravna a nije pregib. Mislim da se i njemu svida. Al danas sam recimo isla solo u setnju i ipak sam jos sigurnija s kosarom. Ovaj sportski bi nosila na more ako cemo ic drugi tjedan kad smo i mm i ja.. za pocetak cu pitat pedijatricu u ponedjeljak dal je ok
Ja svojoj oblacim duge majicice tanke i ispod bodic kratkih rukava plus tajice ili hlace i carapice
Mrgud nismo isti fax al vidim da imamo istu osobu (moju kolegicu s faxa) pa si mislim da smo generacija mozda... A posto smo se mi sa svim naokolo druzili ko zna.
A za oblacenje ja svoju sad bodij dugi rukav, tajice i carapice. Ako je oblacno onda bodij kratke i gore tanka majica. Obzirom da je bas toplo ne treba vise. Za van samo tanku dekicu prebacim preko nje i tanka kapica.
Ja obozavam Gap al u Hr je zaista preskup. Srecom imam rodbinu u Americi i ne mogu vjerovat koliko placamo njihovu robu, za njih je Gap kao nama New Yorker...kad sam bila tamo kupovala sam dukseve sebi na snizenju za 7 dolara, dok su ovdje isti bili po 350 kuna...
Al dobro, trzisna politika🤭
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
To je politika kao njihova marka pa jeftinije kod njih...a u nas skupe uvozne marke a isti nivo i nasi dizajneri imaju..😂😂..tipa leilou...haljina kosta skoro ko chanel...🤪🤪🤪
Sortiraj odgovore
Najstariji