ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    08. Svibanj 2020. 20:28

A jeste sve u grupi 😋 Ja sam i pozaboravljala vase prave opise tako da i dalje u glavi imam svoje slike hh
    .
    Dan je super prosao...spavao,jeo i igrao se...sad mi je postao malo vruc pa smo mjerili..38.4..tako da sam mu ipak dala cepic jer ide noc pa da mu se ne digne tokom noci a da ne primjetim.
    .
    "Zvonko spreman je za san jer sutra je novi daaan"....gotova sam za dns 😴

MaRe
    08. Svibanj 2020. 21:02

Nedavno je neka trazila bodice s nazivima grupa .sad sam na fb vidjela..ima ih na stranici Rockmark.

DeeDee
    08. Svibanj 2020. 21:05

MaRe

Nedavno je neka trazila bodice s nazivima grupa .sad sam na fb vidjela..ima ih na stranici Rockmark.

Hvala, vidjela sam ali ne dam 100kn za jedan bodi nikako :S 
    Bit ce joj dobri i ovi na banane iz Lidla 😁😁😁

[/url

• mom12
    08. Svibanj 2020. 21:48

Cure isto pripazite cjene na aukciji vidim ovaj ovlazivac zraka kao cijena za kupi odmah 900 kn a ima ga na netu za 700...tako da pripazite sta bidate...

Grizli
    08. Svibanj 2020. 22:03

Moja ima pidzame ma te banane 🙈
    Gospodicnu odnjela budnu skroz na skroz u krevetic prije 25 min, jos se vrti svako malo i polusnu bas me zanima lad ce utonut u san. Pokusavam ju odviknut od "ruzne" navike da licka cicu dok ne utone u dubok san. To nam je znalo trajat i po 60 min, a sad lagano skracujem vec par dana da ju bas ne sokiram. Mislim da je tako mozda bolje🤷‍♀️ malo pomalo. Danas smo smanjile vec na 45 min lickanja. Cak sam ju i vagala i zapravo u prvih 12 min sto pojede pojede poslije je bas samo igranje i uspavljivanje. 

• Zarica
    08. Svibanj 2020. 22:05

mom12

Cure isto pripazite cjene na aukciji vidim ovaj ovlazivac zraka kao cijena za kupi odmah 900 kn a ima ga na netu za 700…tako da pripazite sta bidate…

Ja ga isla istrazit jer nam bas jucer prakticki eksplodirao nas😳 Vidla sam vise komentara da je materijal dosta losa plastika i da voda zna propustit u bazu i slicno. A kao rekla sam si da cu ic do 400 i nadat se da ce nama bit dobar :D i naravno opet zaboravila bidat. Uvijek se sjetim kad je gotova aukcija. Najbolje da se samo izbacim iz grupe neg da se ovak grizem svako malo kaj zaboravim😅 bar je prodan za skuplje. Na kraju smo nasli neki od gorenja pa cemoprobat s njim.

• Zarica
    08. Svibanj 2020. 22:07

PetraB

Cure se vec dva jutra bude bez da bude vriska nego se protezu i promatraju (napokon)… 

Ovo mi je bas kjutac❤

• Zarica
    08. Svibanj 2020. 22:13

Grizli

Moja ima pidzame ma te banane 🙈
    Gospodicnu odnjela budnu skroz na skroz u krevetic prije 25 min, jos se vrti svako malo i polusnu bas me zanima lad ce utonut u san. Pokusavam ju odviknut od "ruzne" navike da licka cicu dok ne utone u dubok san. To nam je znalo trajat i po 60 min, a sad lagano skracujem vec par dana da ju bas ne sokiram. Mislim da je tako mozda bolje🤷‍♀️ malo pomalo. Danas smo smanjile vec na 45 min lickanja. Cak sam ju i vagala i zapravo u prvih 12 min sto pojede pojede poslije je bas samo igranje i uspavljivanje.

Moj poceo jest tak da usise par puta pa ispusti cicu pa opet primi pa pusti i tak ukrug. Ne znam koja mu je to nova fora i jel mu to igra il hranjenje...mada kad sam se izdjala par puta sam isto skuzila da moram svako malo bas odmaknut izdajalicu da nastavi tec pa mozda tako navlaci novi guc🤷‍♀️

• mom12
    08. Svibanj 2020. 22:47

I jucer i danas je na aukciji...provjeri

• mom12
    08. Svibanj 2020. 22:50

A do 21h je bila aukcija😁😁...znam da sam ga vidila danas

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.