ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    08. Svibanj 2020. 14:57

Unutar 3 tj bi se trebalo iskoristit mlijeko

Lavica27
    08. Svibanj 2020. 15:05

E da, ergo s alija je fejk ergo.
    Mikio ma kuzim ja tebe,samo ti pokusavam dat vjetar u ledja za dalje😘

Simbalija
    08. Svibanj 2020. 15:07

mala.le.90.

E htjela sam pitat…ima li ijedan zubic ovdje? Mojoj bebi ima bijela tockica na mjestu gdje ocekujemo zub pa da vidim jel netko od vasih to imao?

Hej moja ima dvije donje jedinice već mjesec dana negdje. Nisam primjetila točkicu,  vidio se baš vrhić zubića, onako je malo oštar rubić ne znam kako opisati.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• mom12
    08. Svibanj 2020. 15:11

Jel se vase bebice vole nosit u nosiljkama...ja razmisljam da kupim...iako sam ispocetka to smatrala nepotrebnim sad mi se cini kao dobro...cak sam vidila onaj stokke...ili ergobaby samo se mislim bi li onaj od 600kn ili 1200...

Grizli
    08. Svibanj 2020. 15:12

DeeDee drzim fige da navuces. Meni je pomoglo kad sam nakon svakog podoja sa izdajalicom jos nekih 2-5 min koliko sam mogla da me ne pocne boliti i doslo mlijeka vise. A vidim da od kad joj dam u 2.30 pa u 6.30 i onda se vratimo spavat obje do 9.30 imam duplo vise i opet mi se cijedi ponekad.
    Super za sve uredne preglede, osim ako sam dobro zapamtila Zarica malac za kukic problem 😒 nadam se da ce se rijesiti sa vjezbicama i nadam se da nece biti losih nuspojava od cijepljenja.
    Joj ja se sutra spremam kod sestre na rođendan otici bar na 1.30-2 sama valjda cemo uspjet

08. Svibanj 2020. 15:16

Da mom citala sam da je ergo najcesce kopirana nosiljka i da su te kopirane cak i opasne. 
    AD Mlijeko mora biti dobro zatvoreno pa je i dulje dobro... u limenci/kutiji s poklopcem. Vecina skupljih je tako pakirano.
    Lavice prvi puta kad sam dosla vidjeti malog nakon carskog, onako jos sva u šoku... sam naišla na svećenika kako krsti umiruće dijete u inkubatoru do moga. Nakon povrtaka u postintenzivu sam urlala od placa te je sestra zvala doktoricu i dali su mi injekciju za smirenje. Ne moram ni pricati da sam svaki put u posjet malom išla sa ogromnim grčem u želucu. 
    DeeDee jel to TT izdajalica? Ja sam snjom bila zadovoljna. Izdrzala je skoro 6 mj pumpanja. U pocetku i 8× dnevno.
    Svima koji ste dobili pike zelim da ne dobite temperature.
    Moj malac pocne trljati okice kad je umoran te mu dam tetru i on se s njom ko mazi i zaspi. No nije to svaki dan u isto vrijeme. No ukupno odspava 3-4 h dnevno. I po danu spava u kolicima ili u putnoj u dnevnoj a po noci u svom kreveticu. 
    Eto mi poceli s vjezbicama na Goljaku i on se cijelo vrijeme naglas smije kad ga vjezba  Veli fizioterapeutica da su to kod njega minimalna odstupanja od savrsenstva no da oni tamo sve vjezbaju da budu jednog dana sportaši 

mala.le.90.
    08. Svibanj 2020. 15:27

Simbalija

mala.le.90.

E htjela sam pitat…ima li ijedan zubic ovdje? Mojoj bebi ima bijela tockica na mjestu gdje ocekujemo zub pa da vidim jel netko od vasih to imao?

Hej moja ima dvije donje jedinice već mjesec dana negdje. Nisam primjetila točkicu, vidio se baš vrhić zubića, onako je malo oštar rubić ne znam kako opisati.

Mi smo imale termin isti dan😊 mom su jedinice bijele vec 2 mjeseca, ali trice (ako mogu dobro skuzit) su skroz natecene...jer kad mu predjem preko njih hladnim prstom on tocno zastenje od olaksanja, jadnicak

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

mala.le.90.
    08. Svibanj 2020. 15:30

Ja pomalo gledam u hmu ljetnu robicu...tj bodije i majice...moj beban jos uvijek staje u bodije 62, al brzo ce prerast...sta vi planirate s brojevima? Jel realno da ce br 68 moc nosit iduca 3 mjeseca? Npr 62.mi je bas dugo nosao...
    Pa bih narucila kratke majice i bodije br 68 za ovo ljeto...jer hm mi ima nekako optimalnu velicinu, normalnu...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

DeeDee
    08. Svibanj 2020. 15:44

Nema ni red ni Lorene ni lunice..
    Mikio ja ne funkcioniram ni naspavans, tebi je potpuno opravdano 😘
    Je, LoSa TT je 

[/url

annika
    08. Svibanj 2020. 15:48

Le ja ću svom 74 oblačiti, to u biti i je 6-9 mjeseci. S tim da mi koristimo platnene a one malo povećaju guzu
    DeeDee ma samo joj daj češće da klopa. Ona pije izdojeno i na šeširiće, jel je? Btw. suzdržavam se da ti ne lajkam svaki link na mjuzu na fejsu
    Mom je, ta sam ali svejedno nema poruke. Ali bar znam da nisi Stanka sa dekolteom na profilnoj

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.