ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    07. Svibanj 2020. 14:44

A ja zaboravila pratit onaj bouncer za vrata:(((( bas si to zelim a vidim da je jeftino otiso

Grizli
    07. Svibanj 2020. 15:26

Tockica pojma nemam imam hrpu u inbox mailova lzena sa neobicnim imenima. 🤣
    Mom da se nisi javila ne bi te skuzila.
    Mislim da sam Lobi skuzila.
    A sad idem rijeaiti vrtirepku jer danas jos nije obavila 💩 a uskoro moramo na rođendan jedan pa vec sam spakirala 3 obleke dodatne s nama
    Losa... Mijaaauuu sta ces sad sa macama? 

• mom12
    07. Svibanj 2020. 15:28

Ma ko bi me skuzio izgledam kao da sam zalutala u grupu😂😂😂😂...kamuflaza😂😂

07. Svibanj 2020. 15:35

Imam vec zainteresiranih za mace 

beba2025❤
    07. Svibanj 2020. 15:40

Grizli

Osjecam se ko da trazimo pockemone…
    Stigo paket od aukcija vec u 8.10 ja spavala ko klada mm cuo mob pa isao preuzet paket. Sve stiglo kako je i naruceno i platila pouzecem. Zadovoljna sam za sad. Stavila odmah prat podlogu za vrtic da ju montiram sutra i moram priznat da je prekrasna. Vidit cu kakva ce biti nakon pranja u masini.
    Nocas je bila puna luna… Moja od pola 1.30 imala paradu na cicama… Nisam znala da kad ne spavaju je znak da nesto novo su naucili, bas me zanima sto je sad smislila ili joj samo puna luna smetala. 🤔🤔
    Beba jesi joj u to vrijeme morala davat AD ili nije bilo potrebno?
    Tockica i ti si na aukciji?
    Mene samo zanima dal je neka od vas jedna jaaako zgodna cura predivno nasminkana ciji deckic je kosuljici bi rekla. Ako je svaka pohvala na make up-u.

Nije bilo potrebe, papala je samo češće po manje🥰

07. Svibanj 2020. 16:27

Isla sam gledati za kog ste mislili da sam ja... nisam... pa ta zena je kupila kuhalo  Nekako me ta grupa bas non stop  uvlaci da nesto kupim ili da gledam tko je to... Bolje da izađem  

07. Svibanj 2020. 16:31

Kupila sam danas u Lidlu onaj ultrazvucni aparatic protiv komaraca. Jel to djeluje ili je glupost?

Grizli
    07. Svibanj 2020. 16:57

Losa ja imala to od top shop neku izvedenicu nakon 4 dana sam narucila komarnike na sve prozore. Mozda taj iz lidla je bolja opcija. Ima jedna zena sa vrlo ostrom facom u toj grupi. 🤔Sumnjam da si ro ti.
    Rijesila mi 💩 veliko olakšanje jw bilo, a huggies izdrzala na nase čuđenje. kako je zvučalo mislila sam da cemo ima kao DeeDee situaciju.
    Vec kad ju spominjem jesi prezivila smrad? Za el izdajalicu meni je super brza i max mi traje 10 min. 
    Beba tnx razmisljam par koraka unaprijed jer nisam još dobila pa da budem spremna. Iako u zamrzivacu imam nekih 10 vrecica smrznutog al me muci ako ne bude htjela kao sto ste pricale da znaju odbijati. 

• mom12
    07. Svibanj 2020. 17:02

Meni nista da je extra..2 3 stvari sta sam tila zakasnila i to je to...da su me ranije primili u grupu mogla sam uzet onaj vrtuljak sa projektorom... i dan ranije ona maxi cosi autosjedalica...to sta mi je bilo dobro zakasnila😖😖😖mozda nosiljku neku kupim ako bude dobra..

07. Svibanj 2020. 17:05

Grizli mozda sam to ja... vidi jel sad izasla iz grupe 
    I mislila sam da taj aparatic ne valja... preidealno. I mi cemo komornike kad nademo tko ce nam ih montirati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.