Joj ja ih pod pipom vrucom vodom a steriliziram kad se sjetim 😅😅 prije je to bilo svaki dan, a sad svaki drugi, treci, peti, ako znam koji dan je uopce 🤣
Kak sam krenula na pocetku sve se steriliziralo, a uskoro budem samo podigla s poda puhnula u to i dala djetetu 🤭
#nemajka 🙈
E jel vama nakon sterilizacije/pranja dude ostane voda unutra? I onda kad izade voda (kad ju istisnem i osusi se) sve ostane kamenac i izgleda odvratno. Jel se to moze kak izbjec?
Meni je na jednoj tako..obicno ih ne namacem dugo i onda ih dobro protresem da to sve iskapa i tako ne ostanu te mrlje...isto imam 4 u opticaju al posto je jednu macak pozvakao,jednu pas a jednu stalno koristi morat cu u subotu mu druge uzeti...koristimo Nukove...dragi mu za Uskrs kupio neke, dal je Tomee Teppe il kak već i nece mali, ne svidaju mu se
Deedee mozda kod tebe u ljekarni preporucaju nes drugo, al ja sam za taj prvi put dok je mala beba bas htjela nes iz ljekarne i kao bolje. I meni su to preporucili. Nije baby nego kids, sad sam pogledala 🙈 ja imam ove ciganske krvi i ne mazem se s nicim 😂
Angellypa rekla sam neki dan. Visoku mrsavu plavu s “bitchy” izrazom lica 😂. A nisi ni blizu, bas si sesna i slatka 🙈😊
Hahaha kak sam to fulala 🙃 nekak kak se ne javljam bas cesto sam mislila da me nitko nit ne zamislja ( konstrukcija ful cudno zvuci al valjda se pohvata sta je pisac htio rec 🙈 )
Lavice baš mi je drago, koje olakšanje.
Ekipi sretno sutra na cijepljenju
Nemamo niti duda niti bočica pa nemamo šta sterilizirati osim šeširića za dojenje ( koji glup naziv, baš me živcira). Navečer nakon uspavljivanja u mikrovalnu
[iimg]
Ja čekam da mi se sve javite kao mikiO lijepo na fejsu, nikog nisam prepoznala
[iimg]
Ja čekam da mi se sve javite kao mikiO lijepo na fejsu, nikog nisam prepoznala
Lajkala si vitinu guzicu u mpp danas 🤣
[/url
Joj ja ih pod pipom vrucom vodom a steriliziram kad se sjetim 😅😅 prije je to bilo svaki dan, a sad svaki drugi, treci, peti, ako znam koji dan je uopce 🤣
Kak sam krenula na pocetku sve se steriliziralo, a uskoro budem samo podigla s poda puhnula u to i dala djetetu 🤭
#nemajka 🙈
E jel vama nakon sterilizacije/pranja dude ostane voda unutra? I onda kad izade voda (kad ju istisnem i osusi se) sve ostane kamenac i izgleda odvratno. Jel se to moze kak izbjec?
Meni je na jednoj tako..obicno ih ne namacem dugo i onda ih dobro protresem da to sve iskapa i tako ne ostanu te mrlje…isto imam 4 u opticaju al posto je jednu macak pozvakao,jednu pas a jednu stalno koristi morat cu u subotu mu druge uzeti…koristimo Nukove…dragi mu za Uskrs kupio neke, dal je Tomee Teppe il kak već i nece mali, ne svidaju mu se
I mi imamo 4 u opticaju, 2 za spavanje u kinderbetu i 2 za dnevno koristenje. Iako kolko ih preko noci trazi trebala bi ih imat 10, al zbog mene da ih ne trazim u polusnu di ih je bacila 🙈
Moja nije htjela Nukove ni Mam ni Babylove, Aventovu je odma prihvatila i sad te kupujem. Sve sam ih dobila za babinje i isprobavala ineto te si je izabrala da su joj ok. Mjenjam ih svaka 2-3 tjedna jer meni budu bljak 🤭
Sad se osjećam ko ultra nemajka, ja imam samo jednu i tu koristi vec dva mjeseca 😮
Imam još dvije ali ih nisam ni otvorila, kažeš vrijeme za promjenu 🤦
[/url
Sad cu vas sokirati... vise ne steriliziram. Jednom tjedno opkuham sve bocice a onace odmah nakon svakog koristenja temeljito perem u vrucoj vodi. Dude opkuham svaki drugi dan. Nema mi vise smisla sterilizacija toliko jer gura apsolutno sve u usta do cega se domogne... sve igracke, podlogu, jastucnicu, tetre, deke, ruke, kremu koja mu je nadohvat ruke kad ne gledam... i neki dan daljinski od tv-a. Tako da jee daleko od sterile. Stice imunitet
E da mjenjam dude i sisace na bocicama svakih 2 mjeseca (tako pise na pakovanju preporuka)
a tebe sam DeeDee skužila da, sorry. I onda sam povezala da si ovdje stavljala sliku pelenica i tamo. KK je i meni super
Ma što se tiče sterilizacije...Vi ste svi normalni ljudi sa normalnim higijenskim navikama i uvjetima u kući. Mislite da Romkinje steriliziraju nešto a znamo kakva im je većini higijena, i ništa klincima nije
[iimg]
Annika istina 🤣🤣
DeeDee sad kad znam kak izgledas bas si ko Dee Dee 🤭
Nemoj da te lavica čuje 😁😁😁
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji