ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    07. Svibanj 2020. 14:12

😂😂😂😂....ja sam ih dosta skuzila mene niko jos..😂😂😂😂...

07. Svibanj 2020. 14:14

Cureimam jednu losu vijest... reklami frendica da je bila prijana toj stranici sukcije i kupila neki autic na dsljinski te je bio neispravan... i da jekasnije saznala od jos par ljudi da su kupili neispravne stvari 

• mom12
    07. Svibanj 2020. 14:17

Pise u pravilima da se moze reklamirat ako je neispravno a nije navedena greska..

• mom12
    07. Svibanj 2020. 14:22

Mare jel imas dva prezimena? Dosla si i ti na red😂😂😂

07. Svibanj 2020. 14:23

Veli da su joj uvazili zalbu ali nije dobila povrat vec je mogla uzeti nesto drugo na aukciji a njoj nista drugo nije trebalo. To mi je bas glupo. Cure koje ste kupile izdajslice ili nesto provjerite svskako.

07. Svibanj 2020. 14:24

Dođe mi da posaljem nekom tko je nesto kupio poruku da pitam jel mu ok bilo 

• mom12
    07. Svibanj 2020. 14:29

Glupo je ako novce ne mozes dobit nazad

DeeDee
    07. Svibanj 2020. 14:32

Joj nadam se da ce bit ok, bas sam se nabrijala. Gledam električnu valjda od kad sam rodila ali su mi uvijek preskupe, a sad me fakat sa svakim stiskom zaboli zglob. Javim sutra.

[/url

MaRe
    07. Svibanj 2020. 14:34

mom12

Mare jel imas dva prezimena? Dosla si i ti na red😂😂😂

Nop 😄

• Zarica
    07. Svibanj 2020. 14:43

Hon

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.