Da, ja ga isto obožavam, znam da brat uvijek psuje dok sterilizira u loncu 😁
Nije nauka ni lonac, ali kad je već tu, puno praktičnije. Sretna tromjesečnica pElin 🥰🥰😁
[/url
Lavice bas mi je drago da je uredan nalaz!
A sto se tice sterilizacije vise sam kao DeeDee 🤣
L 💛
Nije nauka ni lonac, ali kad je već tu, puno praktičnije. Sretna tromjesečnica pElin 🥰🥰😁
Hvalaaa🥰🥰
Kako bi rekao moj decko, sretna ti treca mjesecnica🤦😂
Bravo za malog lavica! 🦁🥳🥳
.
#nemajkekako stojite sa steriliziranjem bocica/ duda? Jednom dnevno ili?
Ja da, doduse nekad zaboravim pa bude drugi dan😏
Bravo za uredan test 🦁
#nemajka dudu samo plahne pod pipom i kako smo sad par tjedana samo sisali izbjegla sam to steriliziranje ali inace samo operem i stavim u vrelu vodu na par min nakon svakog korištenja a jednom u tjedan/dva prokuham s malo octa zbog kamenca.
.
Mi smo ujutro na cijepljenju i vec mi sad muka...vidim da se necu nista naspavat xD
Hvalaaa🥰🥰
Kako bi rekao moj decko, sretna ti treca mjesecnica🤦😂
I ja tako kažem ali se cenzuriram za forum 😁😁😁
[/url
Bravo za malog lavica! 🥳🥳💪
Ja dude jednom dnevno (obicno ujutro) prelijem vodom iz kuhala. A kroz dan ih sam isperem. Imamo 4 u opticaju 🤪
Losha znaci tamnoputa si. Evo ne moramo vise plavuse guglat u grupi 😂 salim se, jos jucer sam prestala istrazivat 😁 mm i ja smo isto tamnoputi (zazmo se da smo se super uklopili u ovaj istok zagreba 🙋🏽♀️🙋🏽😂)i kosati. Tj mm je poceo nakon 30te celavit 🙊 a mali se rodio procelav ko stari deda, sa zulufima. I sad mu radte neko svijetlo paperje 😁 bas se pitam na koga je 😂
Deedee daj promijeni sliku, ova je pretamna i sad moram stalno gledat ko pise. A sve avatare znam napamet i uopce ne citam imena 🙈
Bravo za malog lavica! 🦁🥳🥳
.
#nemajkekako stojite sa steriliziranjem bocica/ duda? Jednom dnevno ili?
Ja da, doduse nekad zaboravim pa bude drugi dan😏
Bravo za uredan test 🦁
#nemajka dudu samo plahne pod pipom i kako smo sad par tjedana samo sisali izbjegla sam to steriliziranje ali inace samo operem i stavim u vrelu vodu na par min nakon svakog korištenja a jednom u tjedan/dva prokuham s malo octa zbog kamenca.
.
Mi smo ujutro na cijepljenju i vec mi sad muka…vidim da se necu nista naspavat xD
I mi imamo sutra cijepljenje 😐😐😐
🤞🤞🤞
Tak i ja, jednom tjedno s octom, svaki dan vruca voda.. Kak bi reko moj muz, nek se čeliči hahah
Deedee daj promijeni sliku, ova je pretamna i sad moram stalno gledat ko pise. A sve avatare znam napamet i uopce ne citam imena 🙈
dosadila mi ona trudnicka, a i nemam je skinutu da vratim.. stavit cu DeeDee ajd
[/url
Lavice, 😍😍 bas mi je drago za malog Lava jer sto je sve prosao ne moze biti samo Lavic!
Sterilizacija duda i zlica iz kojih pije Biogaiu je jednom dnevnom u mikrovalnoj obicno kad ode spavat. Tokom dana samo isperem dude ako padnu nanpod. Osim kad mi je pala ispod kauca onda sam ju izbacila iz uporabe taj dan. I sve prvo operem sa onim frosch za baby suđe pa u sterilizator.
Koja me lajkala u mom 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji