ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    07. Svibanj 2020. 20:52

Da, ja ga isto obožavam, znam da brat uvijek psuje dok sterilizira u loncu 😁
    Nije nauka ni lonac, ali kad je već tu, puno praktičnije. Sretna tromjesečnica pElin 🥰🥰😁

[/url

DeeSB
    07. Svibanj 2020. 20:54

Lavice bas mi je drago da je uredan nalaz!
    A sto se tice sterilizacije vise sam kao DeeDee 🤣

L 💛

Damnarexx 🌺
    07. Svibanj 2020. 20:55

DeeDee

Nije nauka ni lonac, ali kad je već tu, puno praktičnije. Sretna tromjesečnica pElin 🥰🥰😁

Hvalaaa🥰🥰
    Kako bi rekao moj decko, sretna ti treca mjesecnica🤦😂

MaRe
    07. Svibanj 2020. 20:56

Damnarexx 🌺

Bravo za malog lavica! 🦁🥳🥳
    .
    #nemajkekako stojite sa steriliziranjem bocica/ duda? Jednom dnevno ili?
    Ja da, doduse nekad zaboravim pa bude drugi dan😏

Bravo za uredan test 🦁

#nemajka dudu samo plahne pod pipom i kako smo sad par tjedana samo sisali izbjegla sam to steriliziranje ali inace samo operem i stavim u vrelu vodu na par min nakon svakog korištenja a jednom u tjedan/dva prokuham s malo octa zbog kamenca.
    .
    Mi smo ujutro na cijepljenju i vec mi sad muka...vidim da se necu nista naspavat xD

DeeDee
    07. Svibanj 2020. 20:57

Damnarexx 🌺

DeeDee

Hvalaaa🥰🥰
    Kako bi rekao moj decko, sretna ti treca mjesecnica🤦😂

I ja tako kažem ali se cenzuriram za forum 😁😁😁

[/url

mrgud_zg
    07. Svibanj 2020. 20:58

Bravo za malog lavica! 🥳🥳💪
    Ja dude jednom dnevno (obicno ujutro) prelijem vodom iz kuhala. A kroz dan ih sam isperem. Imamo 4 u opticaju 🤪
    Losha znaci tamnoputa si. Evo ne moramo vise plavuse guglat u grupi 😂 salim se, jos jucer sam prestala istrazivat 😁 mm i ja smo isto tamnoputi (zazmo se da smo se super uklopili u ovaj istok zagreba 🙋🏽‍♀️🙋🏽😂)i kosati. Tj mm je poceo nakon 30te celavit 🙊 a mali se rodio procelav ko stari deda, sa zulufima. I sad mu radte neko svijetlo paperje 😁 bas se pitam na koga je 😂

mrgud_zg
    07. Svibanj 2020. 21:01

Deedee daj promijeni sliku, ova je pretamna i sad moram stalno gledat ko pise. A sve avatare znam napamet i uopce ne citam imena 🙈

Valkris
    07. Svibanj 2020. 21:06

MaRe

Damnarexx 🌺

Bravo za malog lavica! 🦁🥳🥳
    .
    #nemajkekako stojite sa steriliziranjem bocica/ duda? Jednom dnevno ili?
    Ja da, doduse nekad zaboravim pa bude drugi dan😏

Bravo za uredan test 🦁

#nemajka dudu samo plahne pod pipom i kako smo sad par tjedana samo sisali izbjegla sam to steriliziranje ali inace samo operem i stavim u vrelu vodu na par min nakon svakog korištenja a jednom u tjedan/dva prokuham s malo octa zbog kamenca.
    .
    Mi smo ujutro na cijepljenju i vec mi sad muka…vidim da se necu nista naspavat xD

I mi imamo sutra cijepljenje 😐😐😐
    🤞🤞🤞 
    Tak i ja, jednom tjedno s octom, svaki dan vruca voda.. Kak bi reko moj muz, nek se čeliči hahah

DeeDee
    07. Svibanj 2020. 21:07

mrgud_zg

Deedee daj promijeni sliku, ova je pretamna i sad moram stalno gledat ko pise. A sve avatare znam napamet i uopce ne citam imena 🙈

dosadila mi ona trudnicka, a i nemam je skinutu da vratim.. stavit cu DeeDee ajd

[/url

Grizli
    07. Svibanj 2020. 21:12

Lavice, 😍😍 bas mi je drago za malog Lava jer sto je sve prosao ne moze biti samo Lavic!
    Sterilizacija duda i zlica iz kojih pije Biogaiu je jednom dnevnom u mikrovalnoj obicno kad ode spavat. Tokom dana samo isperem dude ako padnu nanpod. Osim kad mi je pala ispod kauca onda sam ju izbacila iz uporabe taj dan. I sve prvo operem sa onim frosch za baby suđe pa u sterilizator. 
    Koja me lajkala u mom 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.