Mrgud zg sad moram probat skuzit koja si ti 😂
Mislim da sam sinoc otkrila Grizli i Anniku, ostale su jos nepoznanica😂😂
Aaane bi meni muz dao da ga stavim na facebook a kamoli na profilnu Imam ja psa no isto nije na profilnoj.
Nego... znate da sam pricala da smo nabavili macu kad sam jos bila trudna. I kao cekali smo da maca ima 8 mjeseci da ode na kastraciju. I taman onda dosla korona i veli veterinar da je ionako jos mlada. Jednom nam je poblegla iz kuce i bila vani nekih sat vremena (moja mama bila kod nas i nismo skuzili). I odjednom se pocela debljati.... i eto sad imamo 4 macica Jadan pas jedva da je prihvatio jednu macku... sad kad skuzi jos 4
Tri su crne, jedna crno-bijela. Nasa maca tigrasta... a sudjedov macak crno-bijeli. Rekla sam susjedu da plati alimentaciju
Valkrisjesi im poslala podatke u inbox?
Meni su odmah odgovorili, i kazu da sutra stize na adresu. Wuhu🍼✨
Sta si kupila? 😁
Angellyako je DeeDee pogodila, mali ti je bombonko🥰 i psi naravno!
Baby gym za frendicu ☺️ i poslala im podatke i nista 🤷♀️
I ja im odmah poslala podatke i još nisu odgovorili ništa 🤷
Evo javili se :)
LoSa jesu ti inicijali D.S.? :D
.
Valkris super, meni nisu još, valjda će uskoro 😊
[/url
Valkris meni odg u inbox odmah kao da ce se javiti pa ujutro poslali teka da mi stize sutra i danas stiglo.
Angelly psi su tooop na fotki!
Simbalija moja nije hvala bogu do sad bolovala, nadam se da ce biti sve ok. Mozda najbolje nazvat ipak pedi pa cut sto misli. Ja se uvijek us*rem kad netko spomene temp kod bebe.
Tockice hmmmm koja li si…
Trebala bi znat jer smo se jednom.mailale a ime mi je neobicno i navedeno u mailu samo.je djevojacko prezime 😅😅😅
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Aaane bi meni muz dao da ga stavim na facebook a kamoli na profilnuImam ja psa no isto nije na profilnoj.
Nego… znate da sam pricala da smo nabavili macu kad sam jos bila trudna. I kao cekali smo da maca ima 8 mjeseci da ode na kastraciju. I taman onda dosla korona i veli veterinar da je ionako jos mlada. Jednom nam je poblegla iz kuce i bila vani nekih sat vremena (moja mama bila kod nas i nismo skuzili). I odjednom se pocela debljati…. i eto sad imamo 4 macicaJadan pas jedva da je prihvatio jednu macku… sad kad skuzi jos 4
Tri su crne, jedna crno-bijela. Nasa maca tigrasta… a sudjedov macak crno-bijeli. Rekla sam susjedu da plati alimentaciju
Hahaaha vrhunski😂😂
Ajme LoSa 😱😱
Imaš kome udomiti?
.
Valkris došla i meni obavijest da sutra dolazi, danas cu još preživjeti nekako 😁
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji