Lobi nisi pogodila 😂
Angelly tebe sam potpuno drugaciej zamisljala 😂
Ja danas bila u ljekarni i pricasa s magistrom o kremama za suncanje za bebe.. i kaze ona da se fakat kao je preporuca prije 6 mj al ima eucerin koji moze od 3 mj. Pa sam to kupila. Fkt mislim ic na more i sad dio 5 mj i dio 6. Bez obzira kaj ga necu naravno suncat ipak bi ga malo zastitila.. i narucila prevenar za ponedjeljak. Vec mi je sad muka u zelucu od tog cijepljenja 🙄
Ps i mojem 💩 zadnja 2 dana smrdi za poludit 🤢🤮. Sam kaj moj kaka po 5 puta na dan 🤪
Grizli prezivjela sam, hvala na brizi 🤣🤣
A šta je najbolje i dalje prdi takve bojne otrove, kao da ni nije kakala 🤦
.
Mrgud ja isto planiram uzet nešto (očito taj eucerin) jer je ful jako sunce, ja sam neki dan u šetnji izgorila, imam bauštelske rukave 💪, a bile smo ujutro
[/url
Lobinisi pogodila 😂
Angellytebe sam potpuno drugaciej zamisljala 😂
Ja danas bila u ljekarni i pricasa s magistrom o kremama za suncanje za bebe.. i kaze ona da se fakat kao je preporuca prije 6 mj al ima eucerin koji moze od 3 mj. Pa sam to kupila. Fkt mislim ic na more i sad dio 5 mj i dio 6. Bez obzira kaj ga necu naravno suncat ipak bi ga malo zastitila.. i narucila prevenar za ponedjeljak. Vec mi je sad muka u zelucu od tog cijepljenja 🙄
Ps i mojem 💩 zadnja 2 dana smrdi za poludit 🤢🤮. Sam kaj moj kaka po 5 puta na dan 🤪
Hahaha kak si me zamisljala 🤣 sad me bas zanima🙃
Deedee mozda kod tebe u ljekarni preporucaju nes drugo, al ja sam za taj prvi put dok je mala beba bas htjela nes iz ljekarne i kao bolje. I meni su to preporucili. Nije baby nego kids, sad sam pogledala 🙈 ja imam ove ciganske krvi i ne mazem se s nicim 😂
Angelly pa rekla sam neki dan. Visoku mrsavu plavu s “bitchy” izrazom lica 😂. A nisi ni blizu, bas si sesna i slatka 🙈😊
Joj ja cijelo ljeto, svako kupanje izgorim. Tj, počnem ovako na proljeće 🤦
Prokletstvo nas pjegavih bijelaca 😁
[/url
Losa ne nisam dobru te pretpostavila onda 🙄 zenska jos tamo...
Nego mene jos ova Megud muci koja je🤭
Ja ovih dana u punom pogonu, jbg nisam dobro pazarila onda kremu za suncanje 🙈 nisam stigla popratit sve online. Iako sam imala bonus na farmacija kartici pa bar iskoristila popust.
Ma grizli ja sam ti obicna skroz, nemres mene skuzit 😂 po nicem se ne isticem 🙈
Za sunce jedna jedina krema koja meni drzi doslovno 12h bez da mazem se 100 puta...je daylong sprej 50 + moja bezbojna koza jedino s time uspije ne izgoriti provjereno u pustinji, tropskim krajevima i na terenu 12h tako da moram vidit sta nude za bebe.
Sortiraj odgovore
Najstariji