Valkris jesi im poslala podatke u inbox?
Meni su odmah odgovorili, i kazu da sutra stize na adresu. Wuhu🍼✨
Sta si kupila? 😁
Angelly ako je DeeDee pogodila, mali ti je bombonko🥰 i psi naravno!
Maloj pala temp i dobila osip po trbuhu i vratu, vrištanje cijelu noć. Evo treća kava ideee 😩
Sumnjam na onu 6.bolest iako temp nije trajala 3 dana, jel prebolio tko? Mislim nečije dijete 😁 jel baš traje 3 dana? Pedijatar je rekao da ga nazovemo pooodne.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
*popodne
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Valkrisjesi im poslala podatke u inbox?
Sta si kupila? 😁
Angellyako je DeeDee pogodila, mali ti je bombonko🥰 i psi naravno!
Baby gym za frendicu ☺️ i poslala im podatke i nista 🤷♀️
Osjecam se ko da trazimo pockemone…
Stigo paket od aukcija vec u 8.10 ja spavala ko klada mm cuo mob pa isao preuzet paket. Sve stiglo kako je i naruceno i platila pouzecem. Zadovoljna sam za sad. Stavila odmah prat podlogu za vrtic da ju montiram sutra i moram priznat da je prekrasna. Vidit cu kakva ce biti nakon pranja u masini.
Nocas je bila puna luna… Moja od pola 1.30 imala paradu na cicama… Nisam znala da kad ne spavaju je znak da nesto novo su naucili, bas me zanima sto je sad smislila ili joj samo puna luna smetala. 🤔🤔
Beba jesi joj u to vrijeme morala davat AD ili nije bilo potrebno?
Tockica i ti si na aukciji?
Mene samo zanima dal je neka od vas jedna jaaako zgodna cura predivno nasminkana ciji deckic je kosuljici bi rekla. Ako je svaka pohvala na make up-u.
Jesam jesam na aukcijama.kud svi tud i mali mujo. Ali nisam ta zgodna predivno nasminkana🤣🤣🤣
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Valkrisjesi im poslala podatke u inbox?
Sta si kupila? 😁
Angellyako je DeeDee pogodila, mali ti je bombonko🥰 i psi naravno!
Baby gym za frendicu ☺️ i poslala im podatke i nista 🤷♀️
I ja im odmah poslala podatke i još nisu odgovorili ništa 🤷
[/url
Valkris meni odg u inbox odmah kao da ce se javiti pa ujutro poslali teka da mi stize sutra i danas stiglo.
Angelly psi su tooop na fotki!
Simbalija moja nije hvala bogu do sad bolovala, nadam se da ce biti sve ok. Mozda najbolje nazvat ipak pedi pa cut sto misli. Ja se uvijek us*rem kad netko spomene temp kod bebe.
Tockice hmmmm koja li si...
Nazalost ovaj veci nas sad cuva odozgo i tolko mi je zao sto malca nije upoznao, mislim da bi si super bili, bio je bas dusa od psa.
Angelly sad sam te akuzila ja mislila losa umjesto tebe jer znam da ona hoce kuhalo...😂
Ja uopce nisam znala za tu bolest od 3 dana...al najvaznije da je sad ok...
Sortiraj odgovore
Najstariji