E da,mozda bitna info, na tvojaljekarna.hr je 30% na masu stvari,kupila sam mustela pjenu za tjemenicu za 70kn i Avene spf 50 mineralnu kremu za suncanje 50ml(bijela) za 100 snizena sa 150. Pa bacite oko
Ni meni nije ona nista sitija na ad nego kad je bila na mom mlijeku…pije novalac 1…i meni se ona probudila jutros u 5ipo pa joj dala jest i postar nas probudio stiga gap😍😍
Moja je isto na Novalacu vecinom. Mislila sam kqko je povecala dozu, da ce mooozda dulje izdrzat od 3h al ne😂 nema veze, samo neka ona papa🌼
Sad znam tko se samnom borio za kuhalo
Jesi bila u "zadnjem" krugu borbe? 😁
Meni u zadnje vrime nemoze izdrzat 3 sata...cak dode na 6 obroka a dok je jela 150ml jela je 5 obroka sad je 180 6 obroka....neznam sta je....150 je jela bas dug period
Jesam, hrabro sam se borila
E da,mozda bitna info, na tvojaljekarna.hr je 30% na masu stvari,kupila sam mustela pjenu za tjemenicu za 70kn i Avene spf 50 mineralnu kremu za suncanje 50ml(bijela) za 100 snizena sa 150. Pa bacite oko
😂😂😂 Nadam se da ti daju proviziju!
Jesam, hrabro sam se borila
Tebe nikad ne bi skuzila..
Krasni psi 🥰🥰🥰🥰
[/url
Ako se više nikad ne javim znači da sam umrla. Dignem je sad iz krevetića (u 7 ujutro sam je presvukla,da se razumijemo). Sranje je probilo kroz pelenu/bodi/vreću!!!! na posteljinu. Smrdi kao da je nešto umrlo. Ne mogu. Bilo je lijepo druziti se s vama. bok
Ahahaaha ti mi uvijek uljepšaš dan!! 😂😂😂
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Sortiraj odgovore
Najstariji