ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    07. Svibanj 2020. 18:53

Grizli

Za sunce jedna jedina krema koja meni drzi doslovno 12h bez da mazem se 100 puta…je daylong sprej 50 + moja bezbojna koza jedino s time uspije ne izgoriti provjereno u pustinji, tropskim krajevima i na terenu 12h tako da moram vidit sta nude za bebe.

Bas cu probat jer ja jos nisam otkrila apsolutno ništa šta mi djeluje, a njezin od sunca koliko god mogu

[/url

Lavica27
    07. Svibanj 2020. 19:32

Jpj cure hvala dragom.Bogu nasa muka po testu na kloride u znoju je gotova!! 🎉🎉🎉Uspjeli ga iznojiti i uredan nalaz!! Pao nam je kamen sa srca,plakala sam od srece kad je stigao nalaz na mail🙏🙏
    DeeDee ja ti muku mucim s alergijom na sunve citav zivot a nisam svijetle puti. Rjesim to s par odlazaka u solarij prije odlaska na more/sunce.

07. Svibanj 2020. 19:34

Ja nikad u zivotu nisam izgorila  Mazem se vise jer imam fobiju od sunca. I maleni je imao mongolsku pjegu iza na leđima i rekla mi pedijatrica da to imaju tamnoputi ljudi. Nonuzet cu mu neku kremicu kad ce bit bas na suncu. Za sada pazim da smo u hladu ili da je bar on u hladu. A na kolicima pise da imaju UV zaštitu 

07. Svibanj 2020. 19:37

Lavice bas mi drago! znam kakav je osjecaj kad pobiju neku gadnu dijagnozu. U biti znas da nije no negdje kopka... Kad to dođe crno na bijelo bude puno lakše. 

DeeDee
    07. Svibanj 2020. 19:46

Ma lavice ja i solarij, kao da me nemas na fejsu😁😁😁
    Odlično za nalaz, ooodlično 🥳

[/url

Točkica37
    07. Svibanj 2020. 20:09

Bravo beba lavicu🥰

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• mom12
    07. Svibanj 2020. 20:19

👍👍 za test...bas mi je drago da je sve u redu..

Damnarexx 🌺
    07. Svibanj 2020. 20:34

Bravo za malog lavica! 🦁🥳🥳
    .
    #nemajke kako stojite sa steriliziranjem bocica/ duda? Jednom dnevno ili? 
    Ja da, doduse nekad zaboravim pa bude drugi dan😏

DeeDee
    07. Svibanj 2020. 20:37

Damnarexx 🌺

Bravo za malog lavica! 🦁🥳🥳
    .
    #nemajkekako stojite sa steriliziranjem bocica/ duda? Jednom dnevno ili?
    Ja da, doduse nekad zaboravim pa bude drugi dan😏

Ja čekam da netko napiše 😁😁😁😁
    Kod nas sve rijeđe, ajmo bit iskreni..češće svaki drugi nego svaki dan 🤪

[/url

Damnarexx 🌺
    07. Svibanj 2020. 20:42

I sva sreca da sam dobila sterilizator, bas mi je puuno lakse. Ulijem deci vode poslozim sve unutra, odem i za 5-10min izvadim na susilo. 
    Dok ga nisam imala, prvo dok zavrije voda, pa unutra staviti, pa pazi da se ne oprzis🙄 
    Meni osobno, tlaka.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.