Ja sam nasla lo-bi 😁😉 na istoj aukciji ko i ja 😁
Mikio cak znam i kak se zove jer mi je slala neki mail pa svejedno nemrem nac 😂 sinoc sam zaspala
E cure, kakve cete kreme za suncanje kupit za bebe? Znam da kao ne ide prije 6 mj al ak sad odem na more kaj ga bebi bas s nicim trebala mazat bar malo?
Mi slozili sportski dio kolica. Fkt mi se cini ok. Jedini je problem kaj ne mogu gledat prema vozacu. Al stoput su laksa bez kosare 😁
Vidila sam ja u ljekarni ima od mustele ili tako meku bolju posto smo mi stalno vani...necu bas ic kad je udarno al vruce je i jako je sunce cak i u 7 navecer
Ako se više nikad ne javim znači da sam umrla. Dignem je sad iz krevetića (u 7 ujutro sam je presvukla,da se razumijemo). Sranje je probilo kroz pelenu/bodi/vreću!!!! na posteljinu. Smrdi kao da je nešto umrlo. Ne mogu. Bilo je lijepo druziti se s vama. bok
[/url
Dobro sam ja rekla lavica nije tila prije rec za ovo da se medusobno ne poubijamo za stvari al vec je pocelo😂😂😂😂😂
Dee i mojoj svaki dan smrdi ajmee😂😂😂😂....tata joj bjezi kad pelenu otvorim😂😂😂
Mislim da sam losu skuzila☺️☺️..jeste ti i muz na vjencanju i kao svak ima sa strane psa?
Haha ja sam isto jucer kupila odmah jer mi se nije dalo natezati par kuna gore dolje 😂😂
Ali vidim da je dosta sad aukcija zavrseno na taj nacin 😂😂
GRIZLI, ja sam platila na racun al ni traga ni glasa od njih, jesu tebi sta odgovorili nakon sto si im dala podatke?
Mom fulala si.i dalje varas :P Mene ti je baa bas tesko nac,utopila sam se u masi 😁
Moj je spavao standard bezveze.
Mi na putu za klaicevu,drzite fige...
Ja tila onaj vrtuljak sa projektorom cak i krenila u aukciju na kraju skuzila zavrsila 😂😂..ja nemam srece😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji