ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    07. Svibanj 2020. 10:16

Ja sam nasla lo-bi 😁😉 na istoj aukciji ko i ja 😁 
    Mikio cak znam i kak se zove jer mi je slala neki mail pa svejedno nemrem nac 😂 sinoc sam zaspala
    E cure, kakve cete kreme za suncanje kupit za bebe? Znam da kao ne ide prije 6 mj al ak sad odem na more kaj ga bebi bas s nicim trebala mazat bar malo?
    Mi slozili sportski dio kolica. Fkt mi se cini ok.  Jedini je problem kaj ne mogu gledat prema vozacu. Al stoput su laksa bez kosare 😁

• mom12
    07. Svibanj 2020. 10:18

Damnex kraljica😂😂😂😂
    Dosadilo joj se vise nametat👏👏👏

• mom12
    07. Svibanj 2020. 10:20

Vidila sam ja u ljekarni ima od mustele ili tako meku bolju  posto smo mi stalno vani...necu bas ic kad je udarno al vruce je i jako je sunce cak i u 7 navecer

Damnarexx 🌺
    07. Svibanj 2020. 10:22

Losa me zamrzila😂😂

DeeDee
    07. Svibanj 2020. 10:22

Ako se više nikad ne javim znači da sam umrla. Dignem je sad iz krevetića (u 7 ujutro sam je presvukla,da se razumijemo). Sranje je probilo kroz pelenu/bodi/vreću!!!! na posteljinu. Smrdi kao da je nešto umrlo. Ne mogu. Bilo je lijepo druziti se s vama. bok 

[/url

• mom12
    07. Svibanj 2020. 10:25

Dobro sam ja rekla lavica nije tila prije rec za ovo da se medusobno ne poubijamo za stvari al vec je pocelo😂😂😂😂😂
    Dee i mojoj svaki dan smrdi ajmee😂😂😂😂....tata joj bjezi kad pelenu otvorim😂😂😂

• mom12
    07. Svibanj 2020. 10:29

Mislim da sam losu skuzila☺️☺️..jeste ti i muz na vjencanju i kao svak ima sa strane psa?

Valkris
    07. Svibanj 2020. 10:29

Haha ja sam isto jucer kupila odmah jer mi se nije dalo natezati par kuna gore dolje 😂😂
    Ali vidim da je dosta sad aukcija zavrseno na taj nacin 😂😂
    GRIZLI, ja sam platila na racun al ni traga ni glasa od njih, jesu tebi sta odgovorili nakon sto si im dala podatke? 

Lavica27
    07. Svibanj 2020. 10:39

Mom fulala si.i dalje varas :P Mene ti je baa bas tesko nac,utopila sam se u masi 😁
    Moj je spavao standard bezveze. 
    Mi na putu za klaicevu,drzite fige...

• mom12
    07. Svibanj 2020. 10:41

Ja tila onaj vrtuljak sa  projektorom cak i krenila u aukciju na kraju skuzila zavrsila 😂😂..ja nemam srece😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.