MaRe, meni se opet povećala količina mlijeka nakon menge.. Kao da ništa i nije bilo.. I dalje ju samo dojim.. Tih par dana je bilo malo čudno, ali nije bila gladna.
Tebi se isto povećalo ili??
Jutro, mi smo imali okej spavanje..sad sam ju vratila u kinderbet pa cu i ja probat s njom jos malo🤪
.
Kazete, skok s 3mj? Jeeei😂 da se mogu pripremiti.
Nocas jela u 3, 130mL i za tri sata jos trazila...pa pojela 140mL i opet se derala za tri sata. A od dohrane bi kao trebala dulje izdrzat😒
MaRe, meni se opet povećala količina mlijeka nakon menge.. Kao da ništa i nije bilo.. I dalje ju samo dojim.. Tih par dana je bilo malo čudno, ali nije bila gladna.
Tebi se isto povećalo ili??
Ja sam jučer zabrijala da nema nista i na kraju navecer izdojila punu bocu s time da sam cijeli dan ko manijak pila vodu i stavljala ga sisat 🤣 a na kraju ih je vjerovatno toliko ispraznio pa im trebalo malo da se napune,nznm vidjet ćemo.
Nisam još dobila al me nesto pocinje boluckat trbuh pa ce vjerovatno uskoro 😒
Lorena tnx na info...ja cekam odg od KBC-a pošto mi tek iduci tjedan imamo termin..ak nista od toga onda cu zvati Slavoniju...itak nam prosao rok pa par dana gore dolje.Znaci i subotom rade..to mi spas da ne moram sama ici xD
.
Stalkeri dobro jutro 😄
Damnarexx moj je uvijek na mlijeku bio dulje sit nego na ad-u 😼
Mi sinoc i jucer spavali u komadu s jednim budjenjem oko 3, pol 4. Nisam htjela nista pisat jucer da se ne ureknem:) Zato po danu svako malo cicanje ovih dana.
.
Mislim da sam sad dobila bas pravu mengu, danas sam bas dosta procurila, vidit cemo hoce li biti onak obilna kao nekad. Mada su mi totalno cudni ciklusi i boli me trbuh svako malo, sve mi to sumnjivo...mali se budi, moram jurit
Lavice nisam dobila nijedan trag al sam sama skuzila mikio🤪🤪...ti si sljedeca 😂😂😂
Osjecam se ko da trazimo pockemone...
Stigo paket od aukcija vec u 8.10 ja spavala ko klada mm cuo mob pa isao preuzet paket. Sve stiglo kako je i naruceno i platila pouzecem. Zadovoljna sam za sad. Stavila odmah prat podlogu za vrtic da ju montiram sutra i moram priznat da je prekrasna. Vidit cu kakva ce biti nakon pranja u masini.
Nocas je bila puna luna... Moja od pola 1.30 imala paradu na cicama... Nisam znala da kad ne spavaju je znak da nesto novo su naucili, bas me zanima sto je sad smislila ili joj samo puna luna smetala. 🤔🤔
Beba jesi joj u to vrijeme morala davat AD ili nije bilo potrebno?
Tockica i ti si na aukciji?
Mene samo zanima dal je neka od vas jedna jaaako zgodna cura predivno nasminkana ciji deckic je kosuljici bi rekla. Ako je svaka pohvala na make up-u.
Ni meni nije ona nista sitija na ad nego kad je bila na mom mlijeku...pije novalac 1...i meni se ona probudila jutros u 5ipo pa joj dala jest i postar nas probudio stiga gap😍😍
A bas mi je zao sta sam kasno usla u aukciju maxi cosi sjedalica bila 1200kn..to bi bas bio dobar ulov...
Sortiraj odgovore
Najstariji