Jutro. Beba me ubila po noci. Sisao sto puta🤪
Ja nikog nisam nasla u grupi
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Jutro cure moje, pokusavam da prvo procitam pa se javim ali to pokusavam jos od juce ujutro, pa ipak cu se prvo javit pa citat. Mi smo isli na vikendicu koja je na selu nema interneta, 7dana smo bili stvarmo smo se odmorili i malac je uzivo u prirodi jos nas je i vrijeme posluzilo 👌
Eh sad sto sam procitala
Thinki ne mogu ti opisat koliko mi je zao sto prolazis kroz taj stres ali diabetes nije uopste toliki bauk moja nana je imala inzuline je spricala ujutro i uvece to nije nista strasno, kod nas je to ipak naslijedni pola famelije mi ima sa oceve strane...
Deedee zeno uzivaj kad imas takvog andjela, da se zamjenimo jedan dan za karaktere beba ne bi bilo lose, inace imam po 3-4 budjenja u noci ako ima grceve cjela noc ne spavanja, mozes ga animirat 15 min i sve mu dosadi nakon 15 min onda naravmo ide vriska itd.
Tani taj osip je definitivno od sline
Eh idem sad dalje citat dosla sam do 480str.
Jutto ženice.. Ja sam u povećem zaoststku, cca 100 stranica. 😣 Ne stignem ništa od Tina, samo bi se držao, mazio,a mi smo još uvijek prezežno sami. Jučer smo odradili drugo cijepljenje, unatoč oblozima ima otok i crvenilo na mjestu uboda. Ima 7150 g i dugačak 66 cm. Mi u sub idemo na UZV kukova. Slavonke moje, Annika i MaRe ako niste obavile počeli su u poliklinici Slavonija raditi, pokušajte danas zvat, idući tjedan termin ☺️
Bacam se na čitanje dok mali spava..
Jutro! Jucer zaspala i propustila 10 stranica
Moj malac je skuzio da moze neke glasove pustati i jucer i eto vec danas od jutra vice oj, aj, kaj uz guuuu i sl od prije. No bas je glasana. Ali nije to plac vec uz osmijeh to vice i igra se s igrackom. Odnosno sam vrti u krug onaj neki mobile iz ikea-e koju mu je iznad kolica. Nekad se iznenadim kako kroz noc nesto savlada.
Hej lorena ja sam zvala pedijatricu zbog tog uzv kukova jer je ovo za detektiranje i liječenje problema kod nas već kasno, rekla mi je da ne idem nigdje i da čekam preko uputnice jer da je neki veliki problem ona bi već uočila a za labaviji kuk koji bi oni snimili na uzv je terapija široko povijanje. Mi koristimo platnene pa je rekla da je to ok.
Mene je moj sin odlučio nakon onpg mičenja počastito sa spavanjem 21- 4.30 i od pola 6-8. Jučer sam mu ozbiljnim glasom rekla da ja to neću moći izdržati i da se izvoli srediti. Očito je upalilo
[iimg]
A oni vam znaju prije nego nešto svladaju i pokažu neku novu vještinu lošije spavati. Vidiš kako si LoSa rekla da se počeo maleni buditi i sad ovo
[iimg]
Haj cure!
Istina,moja kcer dan danas vice. Savladala je bicikl s pedalama i odmah u noci urlanje🙈
Nego Mom12 ne varaj,nema ispitivanja😁😉
Sortiraj odgovore
Najstariji