ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    06. Svibanj 2020. 23:29

Traje ako nemas mlijeka😖😖😖...ja sam ispocetka dvije max 10 min al kasnije 20 min minimalno

• mom12
    06. Svibanj 2020. 23:35

Otkrij nesto mikio😁😁😁

annika

A stari je zvao na granični prijelaz kad je umro djed s mamine strane koji nije živio u Hrv i rekao carinicima: trebao bih jednu info. Naime, mojoj ženi je umro muž

[iimg]

DeeSB

mom12

Ja sam se pogubila dee sb crvena kosa?

Nope...smedja sa nesto plavih pramenova 😉

L 💛

Damnarexx 🌺
    06. Svibanj 2020. 23:36

DeeDee

Damnarexx 🌺

DeeDee

Damnarexx 🌺

annika

Joj da samo znate koliko sam se ja puta izblamirala. A moja mama je jedne godine svima u imeniku čestitala sretan uskurac

Hahaaha odlicno😂😂
    .
    https://postimg.cc/SJnLD1NK
    Kill me please🙄🙄

Sta je to?

Izdajalica😪

Isuse ako to toliko traje s električnom bit će moja na njuškalu prije nego dođe 😱😱😱
    Nikad nisam dulje od 10min svaku i to ako je kritično

Ma bez brige, ti imas mlijeka pa ce tebi brzo to. Ja sam prije svaku 10-15min i imala bi 2 pune bocice (od 120mL). Evo danas u tih 60tak min iz obje 130mL 🙄

Lavica27
    06. Svibanj 2020. 23:39

Annika ja tolko jako i glasno umirem od smijeha da cu sve probuditi ahahahahahahahahah
    Mikio mislim da sam te po imenu nasla🙈 Sta se nisi prva javila!
    Inace dosad sam muzu previjala ranu na celu jer si je,pazite sad ovo, danas u autopraoni zatvorio gepek na celu. Ja ga pitam pa na sta si mislio!?! Pa kaze pa na nista!!! Uglavnom, harry potter in da haus🤘

LoBi
    06. Svibanj 2020. 23:51

Tako sam nadobudno danas planirala ic ranije spavati, i sad sam se razbudila dok sam sve procitala i uzbudeno idem otkrivati koja je koja😂😂😂 jucer sam prepoznala DeeDee, danas Damnarexx jer mi je bidala sovicu😂😂 sad idem ostale 😂
    Lavica27 ❤️ 

• mom12
    06. Svibanj 2020. 23:58

Mikio jel imas na naslovnoj bebine nogice na nekom poplunu sa zvjezdicama...☺️☺️☺️....
    Ovo postaje bolesno...😂😂😂😂

• mom12
    07. Svibanj 2020. 00:02

Dobila si lajk u mesenger☺️☺️

• Zarica
    07. Svibanj 2020. 00:10

Ja uspjela DeeDee nac i to je to. Mislim da si ti laka meta :D ostale nema sanse. Bas sam gledala tu tt izdajalicu al nisam bidala, nadam se da cu pozitivnim mislima izbjec izdajalicu u buducnosti :D  i ja sam cula da su dvostruke elektricne najefikasnine za povecanje mlijeka, a na nekim videima sam vidla da ima nekih koje se nekako zalijepe i onda ih ne treba drzati. 
    Nis, uzela sam si sat vremena surfanja, i za to cu ispastat sutra sigurno. Idem probat uhvatit nesto sna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.