Traje ako nemas mlijeka😖😖😖...ja sam ispocetka dvije max 10 min al kasnije 20 min minimalno
A stari je zvao na granični prijelaz kad je umro djed s mamine strane koji nije živio u Hrv i rekao carinicima: trebao bih jednu info. Naime, mojoj ženi je umro muž
[iimg]
Ja sam se pogubila dee sb crvena kosa?
Nope...smedja sa nesto plavih pramenova 😉
L 💛
Joj da samo znate koliko sam se ja puta izblamirala. A moja mama je jedne godine svima u imeniku čestitala sretan uskurac
Hahaaha odlicno😂😂
.
https://postimg.cc/SJnLD1NK
Kill me please🙄🙄
Sta je to?
Izdajalica😪
Isuse ako to toliko traje s električnom bit će moja na njuškalu prije nego dođe 😱😱😱
Nikad nisam dulje od 10min svaku i to ako je kritično
Ma bez brige, ti imas mlijeka pa ce tebi brzo to. Ja sam prije svaku 10-15min i imala bi 2 pune bocice (od 120mL). Evo danas u tih 60tak min iz obje 130mL 🙄
Annika ja tolko jako i glasno umirem od smijeha da cu sve probuditi ahahahahahahahahah
Mikio mislim da sam te po imenu nasla🙈 Sta se nisi prva javila!
Inace dosad sam muzu previjala ranu na celu jer si je,pazite sad ovo, danas u autopraoni zatvorio gepek na celu. Ja ga pitam pa na sta si mislio!?! Pa kaze pa na nista!!! Uglavnom, harry potter in da haus🤘
Tako sam nadobudno danas planirala ic ranije spavati, i sad sam se razbudila dok sam sve procitala i uzbudeno idem otkrivati koja je koja😂😂😂 jucer sam prepoznala DeeDee, danas Damnarexx jer mi je bidala sovicu😂😂 sad idem ostale 😂
Lavica27 ❤️
Mikio jel imas na naslovnoj bebine nogice na nekom poplunu sa zvjezdicama...☺️☺️☺️....
Ovo postaje bolesno...😂😂😂😂
Ja uspjela DeeDee nac i to je to. Mislim da si ti laka meta :D ostale nema sanse. Bas sam gledala tu tt izdajalicu al nisam bidala, nadam se da cu pozitivnim mislima izbjec izdajalicu u buducnosti :D i ja sam cula da su dvostruke elektricne najefikasnine za povecanje mlijeka, a na nekim videima sam vidla da ima nekih koje se nekako zalijepe i onda ih ne treba drzati.
Nis, uzela sam si sat vremena surfanja, i za to cu ispastat sutra sigurno. Idem probat uhvatit nesto sna.
Sortiraj odgovore
Najstariji