Ja imam Dg. nepismenost
Hahaha 😂😂 a ja sam jos vise nepismena na engleskom. Nekoc sam nesto i znala, a sad kako ga bas ne koristim ne znam da li bi znala slozit dvije ciste😒🤷 sramota.
Dobro je ne koristim ć i č dok tipkam na mobu pa me DeeDee nece mrko gledat. 🤣🤣
Lavice fine kilice... I cm... Moja nakon 1.ture rote nije imala neke posebne 💩 mozda 2-3 jutra jedna kakica izesca i to je to.
Joj losa da mi je sad malo te tvoje pismenosti na eng... Prije sam bez problema pisala radove i citala literaturu na eng, sad moram neki rad na engleskom napisat mozak mi zakrzljao. 2 dana se mucila uopce sastaviti recenicu prosto prosirenu i odustala pisat cu prvo na hrv pa dat nekom da prevede jer mozak mi napustio staniste.
Ma vrlo je jasna razlika između tipkam dok dojim/kuham/peglam i "jer vi mislite da je dobro bit u kuči po ljepom vremenu" 🤬🤬🤬
Ahahah grizli umrla sam od smijeha na "mucila", smiješ koristiti kvačice, u redu je 😂😂
.
Meni isto engleski sve gori, točno se vidi da ga ne koristim, strava i užas 🤦
[/url
Ja sam isto dosta nepismena no neki dan mi je slucajno na fejsu iskocio neki post ministrice obrazovanja i citam ispod komentare. Likovi ju vrijeđaju da je nestručna i neuka... a ni jedan ne razlikuje č i ć, ije, je... pišu hrvacka i sl Mozemo se slagati ili neslagati s njom no ona je ipak sveučilošna profesorica... nije mi jasno kako se netko nepismen usuđuje tako nešto pisati.
Ajme moj emgleski. Uzas. Losha ce potvrdit da smo mi na faksu ucili iz knjiga na engleskom, ( kao znanost prebrzo ide naprijed, ne isplati se prevodit kniige, snadi se druze 🙊) a to tako s nekoristenjem ispari 🙈😣 sve me sram. I onda dosla na noci posao gdje si nam ponudili jezik i ja glupaca odabrala njemacki, kao to znam ofrlje pa da malo bolje naucim. To je jezik koji nikad necu naucit 😣😩😂
Nego grizli aori kaj te davim, nisam vidla dal si odg za prijenosni krevetic, kakav ima madrac? Jel pravi il sam podloga, dal se slaze il je tak u komadu? Tnx
Lavica super kilaza i super za pregled
Deedee i moj tako podigne nogice
Mrgud ( nisam sigurna da li si ti napisala za osip) da li dojis? Da nije slučajno neka alergija
Losa da baš tako, kad čitam komentare na nekim portalima sve gori od goreg, točno se ja postidim za njih 🙂
Moj maleni danas opet nervozan malo se smije pa pola sata plaća pa sve tako
I da mi nemamo dijagnozu jer nismo ni bilo niti na jednom pregledu do sad sem što smo ležali u bolnici ali to se ne pika
Hvala cure na iskustvima :) Mi smo odmah nakon pedice imali kakicu al to je prerano pretpostavljam?
Aaa nepismenost...ja sam luda na to. Engleski mi je sluzbena komunikacija na poslu pa to nije problem... njemacki organski mrzim al ga nesto znam. LoSa s ministricom sam nesto blisko suradjivala i nemam losu rijec za nju kolko god je pljuvali...
Vezano uz prehranu i dijetu,jasno vam je da sam za rockas prekršila😁😁 Al danas mi rekao muz da sam smrsavila a i mama,al vagu zaobilazim do tamo prekosutra dok se ne iscistim😂
Ja na poslu većinom koristim engleski pa nekada imam problem s izražavanjem na hrvatskom . Ne mogu se sjetiti kako se nešto kaže na hrvatskom, ali isto znam reći na engleskom
. Mrgud, meni kao "idu" jezici, a njemački sam učila 4 godine u gimnaziji, bože pomozi
. Znam neke osnove i pravila, ali nemoj me tražiti da rečenicu sastavim, katastrofa. MM želi da selimo baš u Njemačku jer ga struka tamo vuče, a ja ću po kruh morati s Google translatorom
.
P.s. samojed tvoj maleni mi je bas🥰🥰🥰
Cudno je sto svi sve znamo o djecici medjusobno al nemamo pojma kako se zovu ili izgledaju. .
Samojed kako lijepo drzi glavicu😍😍
Ja znam da je njen Ali, Vitu znamo(pise😁), Nina od Mikio, Karmen&Vesna od Petre😊
Ostale ne znam, il sam zaboravila 🙁
Sortiraj odgovore
Najstariji