I ja zelim kupit tu maramu, ali bas svaki put zaboravim pogledat, a nisam nikada nabasala na nju. Ma ja vec dojim po svuda:) jucer smo na plazi cicali, neki dan u parku...bez toga bi mogli samo doma bit. Sakrijem kolko mogu, al meni to bas i nije tabu. Meni bude bed kad ja to radim, al znam da mi nikad nije bilo mrsko vidit zenu koja doji.
Nisam mogla zamisliti da dojim u javnosti dok nisam počela dojiti . Sada mi je to nešto normalno, pazit ću da baš ne bude cica na izvol'te, ali baš to što Zarica kaže, bez toga bi mogli samo kod kuće biti. Ne vjerujem da ću ikada moći na sred trga ili pune terase dojiti, ali tko zna, ako je nužda
.
Samo jedan brzi tip. Ima aplikacija za unos koja sisa je bila zadnja, koji obrok, koliko pelena itd. Spasila me jer i ja nemogu zapamtit koja je bila zadnja.
Zove se baby tracker
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Baš sam i ja razmišljala kako ću je hraniti kad krenemo bit vani.. mi nikad nismo uspjele bez šeširića a malo je nezgodno namjestit ih, tj. treba mi topla voda + ne možeš to nikako suptilno izvesti. Do sad smo se par puta hranile vani ali bile smo na kratko pa sam imala bočicu spremnu, a ona po novom noć spava tako da bi me bannali s foruma da napišem ali zato preko dana nadoknađuje i jede svakih sat, ponekad joj se zalomi pauza od dva sata ali iznimka..
[/url
Jutro jutro!
Slabo nešto piskarate, trgovine se otvorile pa sad sve u shoppingu, ha? Sram vas bilo
.
Thanks mikio na informaciji. Vidim svašta ta Andreja radi . Frendica treba roditi u 6. mjesecu pa moram smisliti neki paket poklončića.
-
Moj malac zadnje dvije noći zaspe poslje hranjenja u 20h, ali se jako brzo probudi, kao da to sada smatra dnevnim hranjenjem? Ponovo ga nahranim oko 22h i zaspe oko 22.30h pa do cca 5 ujutro. Zadnjih dana smo dosta vani pa više i spava po danu, ne znam jel' moguće da mu se ne spava više tako rano .
Ili mu možda traži taj dodatni obrok navečer je preko dana radi veći razmak kad spava u kolicima? Pojma nemam .
Taaani pa moguće da je zbog razmaka, moja zadnjih tjedan dana ide na noćno spavanje oko 19. Kao kokica 😂
Ali je preko dana ful aktivna, stalno se smije i guguće, puno je na trbuhu, maše rukicama nogicama i stalno jede
[/url
Nabavila sam tu maramu za dojenje od neke privatne šilice, lela art na fejsaču, imam je u onoj torbi za previjanje, ali nikad je nisam iskoristila. Hranila sam malu po parkićima par puta i uvijek je hitno hitno dere se jako pa tko bi još mislio i na maramu 😁 pokrijem koliko mogu, ali da me nešto ekstra sram pa i nije.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Mikio i moja tako diže nogice, dobro si to opisala 😁
Nju je neki dan komarac puknuo u obraz 😡 ali povuklo se preko noći
.
Vaganje utorkom pokazuje -1.1kg 💪
Sigurno je pomoglo šta sam sinoć pekla tart od jabuka i karamele. I ne samo pekla 🐷
Ali i dalje iznimno uspješno izbjegavam čokoladu i skoro uspješno kruh 😁
[/url
Krenuli komarci 😠 jucer sam ih 3 vidjela, jedan joj vec bio na rukici al sva sreca nije ju piknuo. I danas vidjela vec jednog kako leti po stanu.
.
E moram vam rec da se moja curka vec 2 dana postavlja na koljena 😳 prvo smo mislili da je slucajno al nije, cim ju okrenemo na trbuh nakon kratkog vremena dize guzu u zrak i na koljena. A nosom dubi na podlozi jer se nezna jos kak treba postavit na ruke. I kaj da radim? Da ju vracam nazad? Kak da joj pokazem da se prvo pravilno drzi na trbuhu na podlakticama pa onda tek na koljena? Ja ju vec valjda 2 mjeseca na trbuhu stalno popravljam na podlaktice a ona svaki put rasiri ruke i zapliva. A kad ju stavim na podlaktoce digne nogice onak ko tinejdžerka koja telefonira s frendicom.
Meni ti zenska pliva kad stavim na trbuh i bas tako dize noge i isto koljena pokretnija od ruku, a mrrrzi na trbuh i zivo me zanima kako ce se pokrenuti, ko crv cini se 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji