ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samojed
    29. Travanj 2020. 10:43

Prelijepa su vam imena mališanima, a Noel mi je najneobičnije baš mi je cool 
    Hvala vam cure isti je mama 😂😂😂 
    Mrgud bas sam ti htjela napisat za maslinovo i bademovo al eto već si isprobala, jel ostaviš jedno pola sata na glavici pa onda iztrljas? 

• mom12
    29. Travanj 2020. 10:44

A mozda ima samo malo pojacanu tjemenicu...odrzavaj koliko mozes....sta sad..nece vjecno trajat...pitaj pedijatricu...mozda oni imaju nesto sta ide na recept...

Taani
    29. Travanj 2020. 10:51

Mrgud, nadam se da ćete naći nešto što bebaču odgovara .
    Btw, moj se nikuda ne okreće samostalno, samo s trbuha na leđa kad poludi pa se želi spasiti (ali to je rijetko i izgleda slučajno).
    -
    Noćas zaspao oko 21h, međutim svako malo počne trpat rukice u usta i cuclat prste, onako mahnito. Ne probudi se, ali izgledao je kao hoće. Dam mu dudu i smiri se i onda opet nakon sat vremena i tako do 3 sigurno, poslje sam bila preukomirana da išta čujem.
    -
    Ja sam uspjela dogovoriti kontrolni pregled za 11.5. gdje moramo doći s nalazima krvi što znači da moram i to dogovoriti. Hoće mu krv vaditi iz glave ?
    I napokon smo dobili termin za uzv mozga, 8.5. Počelo se dešavati, yaaaay, wooohoo!
    -

beba2025❤
    29. Travanj 2020. 11:41

Mame, da li ima koja Casmatino podlogu za bebu?
    Ako ima, da li je ok? Bolja od podnih puzzli? 

mrgud_zg
    29. Travanj 2020. 11:53

Ma ja sam zbilja probala svasta. I ovo nes kaj nam je pedijatrica preporucila kaj se u ljekarni kupuje, bas tretman 15 dana, maze se 15 min prije kupanja. Pa ni od tog nije proslo. A to mi se bas ahresivno cinilo. Sad sam par dana pustila skroz pa je bar cevenilo proslo, ljuskica jos ima. Ma proci ce bar to nije nis opasno

DeeDee
    29. Travanj 2020. 11:56

Kliv drago mi je da si se javila 🙂
    Ima nas tu s viškom i na dijetama 😁😁
    Nama je pedijatrica rekla da ćemo idući put na pregledu (s 5 mjeseci) popričati o uvođenju dohrane.
    .
    Evo nas s pregleda kukova, sve ok. Kaže meni doktor: "sad možete prestat široko povijati", rekoh super 😂😂😂

[/url

• thinkpink1
    29. Travanj 2020. 12:16

Nisam stigla sve procitat, budem kad cu stici i kad se primirim. Uglavnom, zvali me iz labosa dal sam imala od prije povisen secer jer mi prije toga ne mogu izdat nalaz. Kad su mi ga poslali pocela sam plakat. Sad sam digla "svoje" da mi ocitaju nalaz i da vide sta i kome dalje. 
    Curke sa dg.gestacijskim prekontolirajte se!

• Hani
    29. Travanj 2020. 12:20

Petra, namjernica je ženska osoba koja se negdje našla😁  Npr. naša namjernica Losha se jučer našla u Pepca😉😁 I vjerojatno ga opustošila😁
    Za tjemenicu sam koristila bademovo ulje, četku i hippov šampon. Dosta je skinulo, još se malo vidi.
    Moj je Grgo, a ime smo dogovorili dok je matičar sjedao za kompjuter😁 

Grizli
    29. Travanj 2020. 12:34

Hej curke... Mrgud sorry nisam odg prije jer nam je krevetic jos zamotam sav pa sam morla cekat da mm ga spusti s tavana da vidim. Ovako ima u kompletu neki madrac kao iako je to po meni tanko cca 2cm, al mi uz to dobili i madrac koji se sklopi u 3 dijela za unutra to nije u kompletu morala pitat jer sam mislila da je. 🙃
    Jako lijepih imena vidim imamo 😍. Moja curka je Magdalena odmilja zvana vrtirep 😁. 
    Thinkpink sta bas ti je visok ili? Sad si me prestrasila malo... Malo vise zapravo! Posebno jer gubim kile a jedem ko termit. 
    Ja narucila svojoj twistshake sa stranice njihove komplet. Dostava je 9.90€ nije previse a puno toga se dobi u kompletu za 54€. Nek smo mi spremne. Za dohranu meni bas moja patronazna poslala mail sa uputama da mogu prouciti si pa biti spremna kad odlucimo se pocet. 

PetraB
    29. Travanj 2020. 12:36

Think drago mi je da si se javila ali mi nije drago da se i dalje patis sa secerom. Jel vrijednosti jako odskacu od referentnih? Ja sam imala srece i nakon prve dvije trudnoce je secer bio ok. U petom mjesecu me ceka kontrola za stitnjacu pa cu odmah i ogtt napravit tak da kad idem endokrinologu imam i to za svaki slucaj.
    Cure hvala za info za rotu.
    Kliv susjeda 🤭 drago mi je da si nam se i ti javila ❤️
    Tjemenica je nas mucila sa kceekom... Do trece godine je jos na mjestima imala to sranje 🤬... Isto smo probali sve i svasta, ma nis nije pomoglo. Ja sam njoj znala dok bi spavala na meni, noktom lagano skidati to i tak sam rijesila sigurno 50% tjemenice. Trljacica, ulja i razni preparati nis nisu pomagali. Sad curkama "cesljam" glavu 🤣 (da, da glavu ne kosu jer ju nemaju) svaki dan i za sada smo ok. Kupam i dalje samo u vodi s par kapi ulja djecjeg. Ali sad sam kupila kupku ipak jer od tolikog bljuckanja se usmrde za poludit pod vratom u onim pregibima i s uljem to bas ne mogu oprat. Tj ja nemam osjecaj da su ciste (moja bolest) 🙈
    Prijavljujem opet koma noc...svaka dva sata su jele, a to nisu nikada 🤦🏻‍♀️... Al onda sam skuzila u cemu je fora... Uzasno su bile nemirne i na cici i na bocici i prdile stalno, izvijale se, plakale... I onda mi padne na pamet da sam za rucak pojela pol tanjura graha 🤬... Stavljamo i grah na popis uz koncentrat rajcice, kiselo vrhnje i kisele krastavce.
    Danas mi stize sve za izradu narukvica za curke. Neki dan sam narucila konce i perlice sa slovima. Napravit cu onom makrame tehnikom im narukvice i stavit samo V i K. To ce za sada biti to. Kad ce biti malo vece, budem ih drugacije sisala vjerojatno. Mislim da ce mi to biti najlakse. 🤞🏼🙈

url=https://lilypie.com][/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.