Ajme, deedee, pomislila sam da ja Vita izgubila kilo!!
Ti mozes slobodno😉
Koliko kilometara prošetate po kući inače, a da se ne "broje" ko vježba, šta mislite?
U položaje se ne kužim, rijetko ga kad stavim minutu, dvije na trbuh, i to je to. Nekako mislim da će to samo doći kad bude vrijeme.
Ne idem baš uokolo, pa nisam često dojila u javnosti.
Nekoliko puta u ambulantama, i dovoljna je bila tetra. Ne volim nikakva dodatna pomagala, nekako mi se čini da mi samo otežavaju.
Ne radim i volim što sam doma.
A moja vaga cak pokazuje +1 i pala sam u depru. Ubila me ova korona i njegovo nespavanje jer sam prestala hodat. Jucer smo isli gjir 2 sata cca 7 km i to u nosiljci. I bome imam muskulfiber danas 🙈😣
Ja imam upaljene listove od subote, sram me reći koliko sam hodala ali mislim da nisam kilometar 🙈🙈🙈ali ti i doma vjezbas
ja cu komentirat samo outfitza ovo drugo nisam komententna, nama isto nitko nis ne govori na pregledu, a ja se isto stalno pitam dal on sve ok radi…
btw jucer kad smo ga kupali je mm reko gle kak su mu rebra iskocila. ja sam se skoro rasplakala, taman smo dosli iz setnje u nosiljci i reko kaj sam ga polomila, al samo se tak namjestio.. a ja se svaki put na svaku sitnicu tak u*serem
Isuse Boze😂😂😂😂😂😂
Molim te, nemoj se naljutiti, ali, baš mi dan neki nikakav i sad si ga popravila😄😄
"kaj sam ga polomila" 😂😂😂😂😂
Moj malac se poceo tako snazno odgurivat na trbuhu, sav se zajapuri. Kad mu postavim ruku iza pete sav odleti kak se odgurne. Isto jos nije naucio dizat zadnji i prednji dio istovremeno al bude vec povezao. Znaci toliko se zapuse sav, okrenem ga na ledja a on dise ko da je maraton otrcao i jos se ljuti da bi nazad na trbuh:) Stvarno se nadam da ce se od ovog malo stesat jer mahanje rukicama i nogicama kod nas ima 0 efekta.
Mislim da jos ne smiju privatnici raditi pa ne bi ovako javno gdje smo bili
No nisam bas zadovoljna s pregledom jer moj malac nema zatvorene sakice, samo nekad na trbuhu i malo mi glupa dijagnoza. Mislim ok... on je neurorizican no sakice bas nema stisnute. Rekla mi je da ih sa 3 mj mora imati uvijek otvorene. Nemam ih ni ja uvijek otvorene. No nek vjezba... nece mu smetati. Nadam se da ce nas zvat s Goljaka da cujem drugo misljenje.
Bila sam upravo u Pepcu... imaju popust 30% na sve. Super slatke robice za klince ima.
Moje skromno misljenje je da nikad nece trebati imat sakice uvijek otvorene:) Moj isto ima ponekad otvorene, ponekad zatvorene, ne pratim pomno al igramo se draganja lica mog i njegovog, to mu zabavno i tu ih otvara.
Ma... mislim da fizijatri svakom daju dijagnozu I ja se drzim malo pogresno po njihovom.
Losa ma ja mislim da to nije tocno da uvijek ima otvorene. Pa kako onda hvata stvari beba 🤔🤔🤔🤷♀️🤷♀️🤷♀️ Ja bi njih to pitala?! Recimo moja redovito ima full stisnute rucice i to bas jako cvrsto i grcevito kad je gladna. I kad ju stavim na cicu tako popusta rukice. To jedino da joj ih zagipsam.
Ne znam cure al meni se cini da danas ispada da cu sva djeca hiper ili hipo to nema smisla meni pa od nas tu koliko nas ima svaka beba ima neki "problem"
Bas sam to htjela napisat. Kad je kcer dobila dg. Distonije ja sam svasta na netu procitala, do pojmova cerebralna paraliza i usrala se. Na kraju s kim god pričali da ina dijete "joj i nas ti je bio hiper/hipo"...svi s nekom dijagnozom. Sta je bilo s hiper i hipo 80.' Ili 90' godina?
Krenuli komarci 😠 jucer sam ih 3 vidjela, jedan joj vec bio na rukici al sva sreca nije ju piknuo. I danas vidjela vec jednog kako leti po stanu.
.
E moram vam rec da se moja curka vec 2 dana postavlja na koljena 😳 prvo smo mislili da je slucajno al nije, cim ju okrenemo na trbuh nakon kratkog vremena dize guzu u zrak i na koljena. A nosom dubi na podlozi jer se nezna jos kak treba postavit na ruke. I kaj da radim? Da ju vracam nazad? Kak da joj pokazem da se prvo pravilno drzi na trbuhu na podlakticama pa onda tek na koljena? Ja ju vec valjda 2 mjeseca na trbuhu stalno popravljam na podlaktice a ona svaki put rasiri ruke i zapliva. A kad ju stavim na podlaktoce digne nogice onak ko tinejdžerka koja telefonira s frendicom.
Tako sto ces joj stisnit guzu o pod pa je nece moc dizat, morat ce preko ruku. Koristi li inace dosta ruke? Ja isto jedva cekam pregled.
url=https://lilypie.com]
Grizli slazem se... vani se hiper dijagnosticira kad npr uopce beba ne pokrece nogice i sva je ukocena... a kod nas za svaku sitnicu.
Pise mi zakljucak: urednan nalaz za korekcijsku dob s blagim odstupanjima zbog hipertonusa. Preporuka nrp Bobath vjezbe.
Neka ide na vjezbe no ja ne zelim da postanem opterecena s tim vjezbama i da prestanem provoditi kvalitetno vrijeme s njim u igri i mazenju. Ili da se cijeli dan vrti oko tih vjezbi. A mislim da ni ta dijagnoza nije toliko strašna kakva bi mogla biti.
Sortiraj odgovore
Najstariji