ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Travanj 2020. 14:56

Kad cujem te vjezbe pred ocima mi je frendica koja je pretjerala s vjezbanjem svoje male. Ona vise nije nikud s njom isla, niti u setnje, te je po cijele dane samo vjezbala. Opterecivala je s time i sebe i sve oko sebe. Ni ona nije imala neku strasnu dijagnozu.... curica je prohodala na kraju sa 11 mjeseci. 
    Kad sam ga rodila prerano sama sam sebi rekla da takva sigurno necu biti. Radije cu svaki dan fiziotetapeuta placati a ostatak se vremena s njim igrati nego da samo po cijele dane vjezbamo, a da mi on vristi. Ja sam mu mama a ne terapeut.

DeeDee
    28. Travanj 2020. 17:20

Malo skrolam po temama u nedostatku pametnijeg posla i žalim što to činim, istovremeno. Isuse Bože naživcirala sam se xy puta. Jako mi je super kako smo tu sve normalne 🖤
    Btw, potencijalni PMS u zraku - kolači, čišćenje i emocije koje se mijenjaju iz minute u minutu, nisam zadovoljna 🤔

[/url

Lavica27
    28. Travanj 2020. 17:33

Jpj DeeDee daj da čujem 😁😁😁😁
    Evo nas s pregleda. Dobili smo 1.3kg i 4 cm u mjesec dana😂 Tehnicki mogla bi AD smanjiti samo da on ne vristi nakon podoja da hocd jos ..
    Kaze da je motoricki sve 5, to sto vise desno koristi kaze je normalno jer nitko od nas nije savrseno simetrican al da nas ionako prate na Rebru pa ce vidjet hocemo dobit vjezbice.  Da ima vremena za okret na bok i trbuh i da ne strepim nad njim🙈 Primili Rotu i evo vec prvog shitstorma🙈
    Mikio kako je vama bilo nakon rote?

mrgud_zg
    28. Travanj 2020. 17:57

Beba drago mi je da sam ti popravila dan 😉
    Lavice nama je nakon rote bilo pojacano kakanje 2.-4. Dan recimo. Al moj i onace kaka dosta pa je samo jos malo vise. Nista specijalno. 
    E jel se vasi izvijaju kad su ljuti? Tipa on je u njihalici igranje sve super. Bude mu dosta i odguruje se nogama i glavom, guzica ide gore..od dreku ofkors.. 

DeeDee
    28. Travanj 2020. 18:24

Ma neću Lavice, vec sam svaki komentar sama sa sobom na glas iskomentirala, ali ono..od pismenosti (malo sam alergična, jedna stvar je napisat "šta" ili "ko", svi mi često pišemo onako kako izgovaramo, ja prva.. ali brate mili pa oči me peku od č i ć i jel i jer) do razmišljanja generalno  i debilnih savjeta. Zločesta sam, idem ca🙈

[/url

DeeDee
    28. Travanj 2020. 18:25

Mrgud,  moja izgleda kao upitnik kad se naljuti ili kad prdi. Pitala sam pedijatricu, rekla mi je da je to sve normalno 🤷

[/url

Damnarexx 🌺
    28. Travanj 2020. 18:43

Napisala sam komentarcinu i sve mi se obrisalo😒
    .
    Dijagnoze...slazem se da svako dijete danas ima neku 'dijagnozu' po doktorima, jel. 
    Ja mislim da se ne treba zamarati previse, ako se dobiju vjezbice, ok, vjezbas i ides dalje. Treba uzivati u djeci, pogotovo dok su jako mala i brzo rastu 😊
    Mi idemo na pregled u pon, pa navim dijagnozu😂
    .
    Lavice bome jako lijepa kilaza😁😁 bravo 🦁!!
     .
    Deedee i ja tu i tamo bacim na ostale teme i ono, ajme meni🤨🤨 od otvaranja glupih tema ( lastane lastane🤪), do glupih odgovora.
    .
    Nego, di nam je Omertha, C1M4? 🤔

Damnarexx 🌺
    28. Travanj 2020. 18:45

Nepismena.
    Javim dijagnozu*
    I ja tu i tamo bacim oko*

28. Travanj 2020. 19:06

Ja tu prva nepismena ispadam  Zapravo se nekad i sama čudim kako krivo pišem ovdje... jer ne čitam napisano. A i nepismena sam na hrvatskom... na poslu kominiciram pisano na engleskom i totalno sam otupavila. Joj kako bi me profa iz hrvatskog iz gimnazije poprijeko pogledala 

28. Travanj 2020. 19:07

Ja imam Dg. nepismenost

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.