ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    28. Travanj 2020. 22:45

LoSa84

Kad cujem te vjezbe pred ocima mi je frendica koja je pretjerala s vjezbanjem svoje male. Ona vise nije nikud s njom isla, niti u setnje, te je po cijele dane samo vjezbala. Opterecivala je s time i sebe i sve oko sebe. Ni ona nije imala neku strasnu dijagnozu…. curica je prohodala na kraju sa 11 mjeseci.

Ovo mi zvuci ko pocetak neke strasne price😁 
    .
    Ja na poslu iskljucivo engleski pricam i pisem. Moj tim ne suraduje s Hrvatima tako da sam tu dosta ispraksana i cak mislim da mi bude lakse pisat na eng nego hrv. Mada kad se skoncentriram mogu ja i hrvatski, al ono, moram bas biti pazljiva kad zelim da je sve pismeno🙈 Inace je to kaos kao sto imate priliku vidjeti. Zato ni ne stavljam kvacice cak ni kada sam za kompom :)
    Inace sam ucila i njemacki i spanjolski. Bas volim jezike.
    .
    Mikio, takav osip zna doci od vrucine ili znoja. Tako je bar bilo mojim necacima.
    .
    I da, moj malac se zove Oliver :)

Taani
    28. Travanj 2020. 22:59

Zarica, mi se dvoumili između Oliver i Mihael pa izabrali Mihael. Oliver mi je tako prelijepo ime <3

PetraB
    29. Travanj 2020. 00:10

Oh... Pismenost... Eto mi bolne tocke... Popi...kad ljudi ne znaju razliku izmedju jer i jel...onak WTF? Namirnica i namjernica...ne znam otkud ljudima rijec namjernica, jel to neki novi hrvatski? Č I Ć i ije i je su osnove... I moze se desiti, apsolutno, nekome da nije siguran al nemoj brate pisati tj poslati poruku, pismo, mail dok ne provjeris.
    Jezici..engleski mi je obavezan na poslu tak da s njim nemam problema a njemacki... Mrzim ga ali sam ga primorana koristiti svakodnevno na poslu pa sam nekako i njega"svladala" a ucila ga od 5 osnovne do kraja srednje. Razumijem ga al mi je tesko pricati na njemackom jer mi je vokabular stur. Evo sad ga uz kcer otpocetka ucim 🤣
    Dijagnoze... Losa tocno je tak kako si rekla, svi klinci koji kroce u ordinaciju fizijatra dobiju odmah dijagnozu hiper ili hipo.
    E curke koje ste vec cijepile rotu... Koja je cijebba

url=https://lilypie.com][/url

• Zarica
    29. Travanj 2020. 00:13

Taani, da:) i bas ne znam nijednog Olivera, a reakcije nekako budu kao da bas ima sada puno beba Olivera. Izgleda da je opet popularno ime:P

annika
    29. Travanj 2020. 04:57

Petra 500 kn 1 doza a treba 2

[iimg]

Lavica27
    29. Travanj 2020. 07:37

Kao sto Annika rece za rotu :)
    Zarica jako lijepo ime! 
    Moj maleni je Noel ❤

• thinkpink1
    29. Travanj 2020. 07:39

Jutreko curke!
    Ovo me vraca u trudnicke dane...javljanje iz labosa, OGTT test i nasa kuknjava kak je tesko popit glukozu...ma nije mi nis tesko, a litru spijem ak treba sam da bude dobar nalaz, makar cisto sumnjam...😔

DeeDee
    29. Travanj 2020. 07:48

Nisam trebala pokretat ovu temu 🙈🤣
    Uglavnom Petra, potpisujem sve što si napisala, malo sam se nasmijala dok sam čitala ❤️
    Think, drzim fige da nalaz bude dobar 🤞🤞🤞

[/url

29. Travanj 2020. 07:54

Petra pitaj jel mozda imas pravo na besplatno cijepivo za rotu. Mi smo dobili besplatno. Ne znam koja su im pravila... mozda i viseplodne trudnoce 
    thinkpik jel ti mozda imas PCOS? Ako da veoma vjerojatna ti je inzulinska rezistencija... idnosno loš ogtt.

Lavica27
    29. Travanj 2020. 08:13

LoSa mislim da prijevremeno rodjena i sa dokazanom dijagnozom...
    Uh Think,ne bi ti bila u kozi :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.