ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    29. Travanj 2020. 08:34

Tnx curke❤
    Losa nemam ni PCOS, ni IR bas iz razloga jer sam zadnje 3g. u postupcima bila, napravljeni svi ti nalazi i bili uredni. GUK i OGTT prije trudnoce savrseno uredni. Negativna mi i obiteljska anamneza. Cula sam se s frendicom iz petrove, kaze da imaju slucajeva da im nakon gestacijskog dijabetesa ostane secer, al fakat rijetko.

annika
    29. Travanj 2020. 09:24

Ja dobijem mini živčane slomove kad netko piše sve sa ć ili č- kuča, ćarape, itd. I gle ironije- udam se za čovjeka kod kojeg ne postoji č u rječniku. 

[iimg]

annika
    29. Travanj 2020. 09:36

Imena mojih klinaca vidite u potpisu. Ja sam izabrala za kćer, tata za prvog sina, a mališa je dobio ime obiteljskim glasanjem. Nije moj prvi izbor ali baš mu pristaje

[iimg]

mrgud_zg
    29. Travanj 2020. 09:40

Jutro zenske!
    Annika 😂😂😂
    Mi imali ok noc, osim kaj je i sinoc i u 3 jeo iz obje i sve me postalo strah da mi se nije pocelo smanjivat mlijeka. Ne znam odkud takva glad odjednom
    Sad ga gledam na podu u baby gymu ful se trudi okretat na bok. Ne znam dal to smijem uopce rec al to su prestrasni pokusaji. Ja bih bas rekla da mi nismo ni blizu okretu jos 🙈 

mrgud_zg
    29. Travanj 2020. 09:51

E jucer sam htjela komentirat samojed tvoj bebac na svim slikama je tak presladak, ko iz casopisa 🥰🥰
    Ja svog nemrem slikat od iza jer se mi jos uvijek mucimo s tjemenicom. U ova 2 mj smo probali sve i svasta i sad sam samo pustila da mu se malo odmori glavica.. 🙄

• mom12
    29. Travanj 2020. 10:08

Ja nemam problem sa č i ć dok svi oko mene nemaju pojma..meni je to nezamislivo kad me neko pita jel kuča ili kuća tj jel meko ili tvdo č...koristim engleski..ucila sam i latinski i tal i francuski al sam sve zaboravila...🥴🥴🥴...njemacki mi je bas koma jezik...isla jednu godinu i odustala...a ja sam vidila da od mustele ima i krema za tjemenicu koja se maze preko noci...nisam koristila....a jesi probala sa obicnim baby uljem i onako malo cesljicem prijec..nama je mustela pjena odlicna al to je vise za odrzavanje da se ne vraca mislim da nebi mogla skinit nesto vise tjemenice..

DeeDee
    29. Travanj 2020. 10:12

Mrgud, nama je Mustela pjena skinula u par korištenja tjemenicu i sad je preventivno stavim ajmo reć svako treće pranje, ne sjećam se ako si ju probala

[/url

29. Travanj 2020. 10:30

Ja sam kajkavka i imam samo č  Ne čujem razliku  Moram naučeno koristiti u pismu... po sluhu ne ide 
    Thinkpink mojoj je frendici ostao dijabetes nakon trudnoce. No ako ti je ujutro 4.1 a poslije jela skace to je inzulinska rezistencija ili preddijabetes. 
    Baš sam čitala neku drugu temu i tamo visim raspravu o tome jel normalno da si 6-7 - mjesečna beba gleda rukice i proučava  To je trebala s 3 mj raditi.

kl1v
    29. Travanj 2020. 10:33

Drage moje da Vas pozdravim. Falite mi ali jednostavno ne stignem,  ni čitati ni pisati. Imam 100tinjak stranica za pročitati. .. 
    Krenula bih na dijetu jer imama viskaaaaa a malac će sutra napuniti 4mj. Mislim da sam dosta čekala. .. 
    Jeste krenule s dohranom,  koje su Vaše prve kašice, jesu li bebi će dobro........??? Nadam se da ste sve ok i da su bebi će oko.  Šaljem svima puse i zagrljaje 😘😘😍

mrgud_zg
    29. Travanj 2020. 10:35

Tnx cure al probala sam i bademovo i maslinovo ulje i obicno i mustelu i kelual neki skupi iz ljekarne. Ne znam vise sto jos postoji 🙈. Plus cesljenje i istrljavanje naravno. Al stalno se ljuska.. 🙄 doslovno vec 2 mj nes utrljavamo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.