ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    28. Travanj 2020. 10:23

Ja bih bas za dojenje onu kao tube scarf kao sto je red forx napisala. Sto posto sam sigurna da je to prije bilo u dmu al sad nema. Ako netko vidi nek javi. Mozda je to pretoplo za ljeto al nekak mi se vise svida od “pregace”
    Mi se jos nikad nismo hranili vani. On nikad nije trazio.. a unamo ostat vani i duze od njegovog standardnog hranjenja doma. 
    Mikio nemam odgovor na tvoj problem. Moj nekak privlaci koljena na trbuhu ko da bi puzao. Al i dalje ni pokusaj okretanja..
    Mene strah uopce napisat da mi se ne obije o glavu al zadnjih dana moj bebac prek dana zaspe bez vristanja, ili uz minimalno. Sve vise se igra sam s igrackama, onda pocne kenjkat kad se umori, uzmem ga na ruke i zaspi. Prije je tu bila vriska od 10 min i borbe protiv spavanja. Doslovno svaki put. Sad tu i tamo. Zbilja se nadam da ce tako i ostat. Cak je jucer u stolici/njihalici zaspao sam 😱 
    I cini mi se je prorijedio obroke, radi vece razmake. Bas ne raste 🙈😂 al jede i puni pelene pa ne brinem..

28. Travanj 2020. 10:24

Evo kad ste kod drzanja mi juver bili privatno kod fizijatra. Ok je, jedino ima malo hopertonus jer kad je na trbuhu na rukicama ima zatvorene šakice i ko da se u trbusnjak dize pa cemo malo vjezbati.
    Moj je isto ptije radio ovo s nogama te su mi rekli da mu namjestim rukice na laktove (ako treba da stavim ispod prsa zarolani rucnik) i da mu guzu pridrzavam rukama da je prema dolje. I popravio je drzanje.

mrgud_zg
    28. Travanj 2020. 10:26

A moja vaga cak pokazuje +1 i pala sam u depru. Ubila me ova korona i njegovo nespavanje jer sam prestala hodat. Jucer smo isli gjir 2 sata cca 7 km i to u nosiljci. I bome imam muskulfiber danas 🙈😣

DeeDee
    28. Travanj 2020. 10:42

Ja uopće ne znam procijeniti ako je ovo dobro drzanje ili joj treba spuštati guzu? I da li treba otvarati dlanove? Ona ih namjesti kako kad..

Pedijatrica nije ništa komentirala, tj. rekla je da je sve ok 🤷

[/url

DeeDee
    28. Travanj 2020. 10:43

mrgud_zg

A moja vaga cak pokazuje +1 i pala sam u depru. Ubila me ova korona i njegovo nespavanje jer sam prestala hodat. Jucer smo isli gjir 2 sata cca 7 km i to u nosiljci. I bome imam muskulfiber danas 🙈😣

Ja imam upaljene listove od subote, sram me reći koliko sam hodala ali mislim da nisam kilometar 🙈🙈🙈

[/url

Taani
    28. Travanj 2020. 10:53

Moj isto drži stisnute šakice kad je na trbuhu, ali ja sam mislila da je to okej za njegovu dob . Kuma mi je rekla da ga stavljam na podu na podlogu kad je na trbuhu, onda će mu smetati stisnuta šakica pa će ju otvarati. Dok je na krevetu (čitaj: mekanom) paše mu i nema ju potrebe otvarati.

mrgud_zg
    28. Travanj 2020. 10:54

DeeDee

mrgud_zg

Ja imam upaljene listove od subote, sram me reći koliko sam hodala ali mislim da nisam kilometar 🙈🙈🙈

ali ti i doma vjezbas 
    ja cu komentirat samo outfit  za ovo drugo nisam komententna, nama isto nitko nis ne govori na pregledu, a ja se isto stalno pitam dal on sve ok radi...
    btw jucer kad smo ga kupali je mm reko gle kak su mu rebra iskocila. ja sam se skoro rasplakala, taman smo dosli iz setnje u nosiljci i reko kaj sam ga polomila , al samo se tak namjestio.. a ja se svaki put na svaku sitnicu tak u*serem 

DeeDee
    28. Travanj 2020. 11:05

Taani

Moj isto drži stisnute šakice kad je na trbuhu, ali ja sam mislila da je to okej za njegovu dob. Kuma mi je rekla da ga stavljam na podu na podlogu kad je na trbuhu, onda će mu smetati stisnuta šakica pa će ju otvarati. Dok je na krevetu (čitaj: mekanom) paše mu i nema ju potrebe otvarati.

Sad kad kazes da..u gymu otvara šakice, a na krevetu ne, nisam to do sad povezivala

[/url

Grizli
    28. Travanj 2020. 11:13

Eto prosla nasa prva demon noc... 🥴 Osjecam se ko da sam cugu mjesala sinoc u neumjesnim kolicinama. Ne znam sto joj bi... Sad spava ko bubica!
    Ja isto kad idem van pblacim kosulje, al mi bas neugodno bude dok se ona namjesti na cicu da sam polugola negdje poslije lad ona pocne cicat mi je svejedno. Ajde jos kad smo na plazi okrenem se prema moru ca od ljudi ako ih ima, al u gradu sve klupice budu bas okrenute prema ljudima, setalistu isl. i to mi bas neugodno. Probat cu pokrivanje sa tetricom prvo. Za maramu u DM-u pitala sam ja vec jer sam ih viđala al sad ih nema, pa mi rekli da im to vise nije u asortimanu. 😟 Bacim pogled na ove stranice sto pisete. 
    DeeDee mislim da imam bodij koji je u kompletu sa ovim hlacama od Vite ☺️
    Inace i moja tako zna dignut noge u koljenu kad je na trbuhu, meni je to tako slatko. Izgleda mi ko da se sunca. A sakice isto kako kad nekad ima stisnute sake bas jako i ne popusta, nekad normalno rastegnutre i pokuzava hvatat cvijetice koji su nacrtani na baby gym podlozi. Po najnovijem kad joj se ne da stajat na trbuhu ona se okrene i zavrsi svoju agoniju. S time da se uvijek okrece samo na lijevi bok sam skuzila. Valjda ce nauciti i na desni. 🙈
    Inace ako koja misli narucivat/kupovat robicu od Reserved (trgovine ne nase curke ovdje) samo da znate da bodiji su jako uski posebno rukavici i nesto su manji. Bar ovaj sto sam ja dobila n poklon je takav kupljen je online. 

Lavica27
    28. Travanj 2020. 11:49

Citam vas u prolazu,jučer je bila rockalica. 
    Mi danas idemo na "cijepljenje"za rotu, LoSa vec vidim kad mi pedica kaze da je hiper😭🙈 Nikako ga nemogu ispravit od te preferirane desne strane,i kad je na trbuhu isto lagano skijica,noge u zraku. Popravljam ga al ako ga ne popravljam,oslanja se na tu jacu desnu stranu (lakat) i samo izvrne na desni bok. Ljuta sam na sebe jer ne stignem vise vjezbat s njim kao s kceri,al spava svakih 1.5h, popodnevno spavanje mu traje po 4h,nakon hranjenja pola sata izbjegavam trbuh jer jako bljuca inace i di da to zguram?
    Za stisnute sakice vjezbajte kad je na ledjima,suprotna ruka-noga da si privuce koljeno i draga otvorenim dlanom po koljenu. 
    Mikio za dizanje guze ne znam,moja je vojnicki propuzala prvo (vuce se na trbuhu s jednom rukom odgurujuci)
    A za dojenje u javnosti,nisam tip koji ce izbacit sisu u prolazu, ali ako se diskretno prekrijem (jer realno ne volim bi ja tudje sise gledat taman da proizvode eliksir mladosti) ne vidim nista lose u tome. Samo nemojte bit nervozne jer ce i beba bit nervozna pa ce bit 99% tit flash od egzorcizma😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.