Mare nas je bilo 10 u razredu, u cijeloj područnoj školi 30. Ma puno sam i rekla 😁
Ista stvar i kod mene, ja sam naučila čitati gledajući Esmeraldu i Marisol ahaha, negdje putem sam shvatila da mi nona ne pročita sve titlove pa sam morala sama 🤣🤣🤣

[/url
Javlja se zombi... 😅... 3 epizode spavanja po sat/sat i pol 🤦🏻♀️
Sad preko dana je ok... Valjda nesto sto sam pojela 🤷🏻♀️
Htjela sam jos neki dan se osvrnut na babyhandling... Dakle one su toliki hiper da je to strasno. Nekad je nemoguce dignut ih po BH a o nosenju i hranjenju da ne pricam. Jedva cekam pregled 26.5.

url=https://lilypie.com][/url
Joj vrtic😍
Ja se ne sjecam dal sam kretala sa 3 ili 4 god. Ugl, poslali su me radi socijalizacije najvise, a do tada me baka cuvala. Bas imam lijepa sjecanja.. odlazak na maskare na rijecku povorku, igranje u dvoristu vrtica i onda svako malo trk do tete koja je rezala voce😋
I jedno lose sjecanje, kada je baka dosla po mene, dala mi je bombon (ne znam ako se sjecate Slatke Tajne.. veliki bomboni a unutra zele/punjenje😍).krenuli smo prema doma i shvatili da sam zaboravila kisobran..i trknula ja nazad, udahnula i bombon u grlo🙁 izgubila dah, nisam mogla pricat..rukicama pokazivala tetama i srecom shvatile su me..i uspjela sam ga izbacit. Fkt, trauma🙈
.
I nasa gospodicna ce morati sa god u vrtic🙁 i to ako nas prime van upisa.. ako ne, nekako dogurat od 2mj do 9mj..a ne znam kako. Baka i deda servis nemamo, svi rade. Vidjet cemo, otom potom...
.
Valkris mi pazimo usi.
Al ona ima bas prljave usi😂 bas joj se nakupi dosta brzo, i unutra i po usci na pregibima. Jedva joj to ocistim posto ne da bas.
Nita, nisi jedina . Ja se sjećam generalno kako je bilo, znam da nam je bilo super jer je bila hrpa djece u naselju, brat i ja odrasli s bratićem i sestričnom u istom dvorištu, ali se slabo sjećam konkretnih stvari. Bratić kada mi danas krene nešto pričati, uvijek mislim da izmišlja priče
. Ali jako dobro pamtim brojeve i naravno neke bespotrebne stvari
. I da, u 99% slučajeva znam koja je zadnja cica bila
.
-
Kupanje; uvijek ju kupamo mm i ja, ali da moram sama ne bih ga polegla u kadicu nego uvijek držala jednom rukom. Polegneš ga na svoju unutarnju podlakticu i prstima (cijelom šakom) obuhvatiš kontra rame da se ne može izvijati (tako nam je patronažna pokazala). Ne znam pomaže li, samo prenosim . Što se tiče uranjanja ušiju, pazimo koliko možemo da mu ne ide u uši, nekad jbg ode, ali ne buni se
.
-
Malac i ja smo danas bili u šetnji s bakom 2 sata i onda kod bake na dvorištu pili kavu 2 sata. Prvi puta da smo se presvlačili i hranili negdje dalje od kuće . Uspjela sam ga dojiti vani uz minimalno otkrivanje cice pa sam oduševljena
.

Ma ja se vrtica bas sjecam full, teta, neke djece, al ne sve. Sjecam se te prostorije i dvorista ☺️ aaahhh... Al se ne sjecam sta smo jucer rucali 🙃.
Tanni kako ste to izveli vani. Mene muci bas kako ju dojiti vani, full se ne mozemo opustit ni ja ni ona nego gledam da budem negdje sam ili idem u auto, al po ljeti to ce mi biti koma.
PetraB 😕😕😕 uf tako malo si spavala...

Pozdrav svima 🙂 mi smo danas imali malo naoram dan. Cijeli dan cendra i svrbi si usta s rukicom, pa smo zaspali izmoreni i on i ja popodne 🤦🏼♀️ Inace je u supernovoj otvoren c&a pa sam uspjela kupiti bodije kratkih rukava i tanju pamucnu pidamicu.
Nemajka, zakaj se ne smiju usi namociti?🤦🏼♀️ Nama nije nitko nis rekao za to. Mi napunimo kadicu, muz ga drzi a ja ga kupam trljacicom
Grizli, imala sam košulju na kopčanje, ispod potkošulju i grudnjak za dojilje, stavila ga normalno na cicu prema sebi i tetricu kao prebacila s ramena preko njega (ali ju je on tri puta svukao ). Cica se ne vidi, to mi je najbitnije, a to što netko ZNA da beba trenutno cica, jer je očito, zabole me
.

Grizli pitanje vrzano za prijenosni kinderbet. Kakav je madrac? Pravi? Il samo kao podloga nekakva? Ili se isto nekak moze slozit?
E jel se sjwcate da je prije bilo u dmu kupit kao marama za dojenje? Jel vidio to nedavno netko negdje? Ja vec odavno nisam. Zvoni mi da je mikio kupila? Ja si nekad davno nisam mogla zamislit dojenje u javnosti, al sve sam vise sklona toj ideji..
Ja se necu hvalit da mi se ne obije o glavu, al zadnja 2 dana i noci su super 🙈 danas smo setali u nosiljci 2 sata popodne 😊

Mrgud mislim da je to kupila Angie jos u pocetku forma. Ja nisam vidjela u dm-u. Al to ti je obicna marama koja je spojena, onaj tube scarf. Imas inace po nekim ovak stranicama. Ja sam sestri kupila na coussinet stranici. Ta je vise ko pregaca.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji