Mare nas je bilo 10 u razredu, u cijeloj područnoj školi 30. Ma puno sam i rekla 😁
Ista stvar i kod mene, ja sam naučila čitati gledajući Esmeraldu i Marisol ahaha, negdje putem sam shvatila da mi nona ne pročita sve titlove pa sam morala sama 🤣🤣🤣
[/url
Javlja se zombi... 😅... 3 epizode spavanja po sat/sat i pol 🤦🏻♀️
Sad preko dana je ok... Valjda nesto sto sam pojela 🤷🏻♀️
Htjela sam jos neki dan se osvrnut na babyhandling... Dakle one su toliki hiper da je to strasno. Nekad je nemoguce dignut ih po BH a o nosenju i hranjenju da ne pricam. Jedva cekam pregled 26.5.
url=https://lilypie.com][/url
Joj vrtic😍
Ja se ne sjecam dal sam kretala sa 3 ili 4 god. Ugl, poslali su me radi socijalizacije najvise, a do tada me baka cuvala. Bas imam lijepa sjecanja.. odlazak na maskare na rijecku povorku, igranje u dvoristu vrtica i onda svako malo trk do tete koja je rezala voce😋
I jedno lose sjecanje, kada je baka dosla po mene, dala mi je bombon (ne znam ako se sjecate Slatke Tajne.. veliki bomboni a unutra zele/punjenje😍).krenuli smo prema doma i shvatili da sam zaboravila kisobran..i trknula ja nazad, udahnula i bombon u grlo🙁 izgubila dah, nisam mogla pricat..rukicama pokazivala tetama i srecom shvatile su me..i uspjela sam ga izbacit. Fkt, trauma🙈
.
I nasa gospodicna ce morati sa god u vrtic🙁 i to ako nas prime van upisa.. ako ne, nekako dogurat od 2mj do 9mj..a ne znam kako. Baka i deda servis nemamo, svi rade. Vidjet cemo, otom potom...
.
Valkris mi pazimo usi.
Al ona ima bas prljave usi😂 bas joj se nakupi dosta brzo, i unutra i po usci na pregibima. Jedva joj to ocistim posto ne da bas.
Nita, nisi jedina . Ja se sjećam generalno kako je bilo, znam da nam je bilo super jer je bila hrpa djece u naselju, brat i ja odrasli s bratićem i sestričnom u istom dvorištu, ali se slabo sjećam konkretnih stvari. Bratić kada mi danas krene nešto pričati, uvijek mislim da izmišlja priče
. Ali jako dobro pamtim brojeve i naravno neke bespotrebne stvari
. I da, u 99% slučajeva znam koja je zadnja cica bila
.
-
Kupanje; uvijek ju kupamo mm i ja, ali da moram sama ne bih ga polegla u kadicu nego uvijek držala jednom rukom. Polegneš ga na svoju unutarnju podlakticu i prstima (cijelom šakom) obuhvatiš kontra rame da se ne može izvijati (tako nam je patronažna pokazala). Ne znam pomaže li, samo prenosim . Što se tiče uranjanja ušiju, pazimo koliko možemo da mu ne ide u uši, nekad jbg ode, ali ne buni se
.
-
Malac i ja smo danas bili u šetnji s bakom 2 sata i onda kod bake na dvorištu pili kavu 2 sata. Prvi puta da smo se presvlačili i hranili negdje dalje od kuće . Uspjela sam ga dojiti vani uz minimalno otkrivanje cice pa sam oduševljena
.
Ma ja se vrtica bas sjecam full, teta, neke djece, al ne sve. Sjecam se te prostorije i dvorista ☺️ aaahhh... Al se ne sjecam sta smo jucer rucali 🙃.
Tanni kako ste to izveli vani. Mene muci bas kako ju dojiti vani, full se ne mozemo opustit ni ja ni ona nego gledam da budem negdje sam ili idem u auto, al po ljeti to ce mi biti koma.
PetraB 😕😕😕 uf tako malo si spavala...
Pozdrav svima 🙂 mi smo danas imali malo naoram dan. Cijeli dan cendra i svrbi si usta s rukicom, pa smo zaspali izmoreni i on i ja popodne 🤦🏼♀️ Inace je u supernovoj otvoren c&a pa sam uspjela kupiti bodije kratkih rukava i tanju pamucnu pidamicu.
Nemajka, zakaj se ne smiju usi namociti?🤦🏼♀️ Nama nije nitko nis rekao za to. Mi napunimo kadicu, muz ga drzi a ja ga kupam trljacicom
Grizli, imala sam košulju na kopčanje, ispod potkošulju i grudnjak za dojilje, stavila ga normalno na cicu prema sebi i tetricu kao prebacila s ramena preko njega (ali ju je on tri puta svukao ). Cica se ne vidi, to mi je najbitnije, a to što netko ZNA da beba trenutno cica, jer je očito, zabole me
.
Grizli pitanje vrzano za prijenosni kinderbet. Kakav je madrac? Pravi? Il samo kao podloga nekakva? Ili se isto nekak moze slozit?
E jel se sjwcate da je prije bilo u dmu kupit kao marama za dojenje? Jel vidio to nedavno netko negdje? Ja vec odavno nisam. Zvoni mi da je mikio kupila? Ja si nekad davno nisam mogla zamislit dojenje u javnosti, al sve sam vise sklona toj ideji..
Ja se necu hvalit da mi se ne obije o glavu, al zadnja 2 dana i noci su super 🙈 danas smo setali u nosiljci 2 sata popodne 😊
Mrgud mislim da je to kupila Angie jos u pocetku forma. Ja nisam vidjela u dm-u. Al to ti je obicna marama koja je spojena, onaj tube scarf. Imas inace po nekim ovak stranicama. Ja sam sestri kupila na coussinet stranici. Ta je vise ko pregaca.
Sortiraj odgovore
Najstariji