ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    27. Travanj 2020. 14:47

DeeDee iste smo po tom pitanju :) ja imam bas lijepa sjecanja iz vrtica. I frendovi i tete... s nekima se i danas druzim. Isto se sjecam i prve voznje bicom😊 Braca i sestre me ucili. Sjecam se cak nekih bljeskova, tipa tren u kojem sam ljutito katapultirala dudu haha. Al sisu nikako zapamtit. Mm mi rekao da prebacujem prsten s obzirom na kojoj je sisi bio, al i to zaboravim pa ne znam kad sam ga prebacila. Najcesce to zavrsi tako da malac vristi pored mene, a ja vrtim u glavi cijeli dan od jutra pa do zadnjeg sisanja i s koje je strane bio

Valkris
    27. Travanj 2020. 14:51

Cure, jel pazite da ne smocite bebama usi dok ih kupate ili ih uronite u vodu?

DeeDee
    27. Travanj 2020. 14:54

Zarice ja i dalje zapisujem u bilježnicu koju je i koliko jeo i kad sam je presvukla i da li je pelena bila popišana ili i pokakana 🤷
    Ali nije mi to problem a i fora mi je uspoređivati unatrag promjene 😁
    .
    A iz vrtića se najživlje sjećam da sam čekala marendu i trčala na prozor gledat simpatiju iz prvog razreda 😂😂😂😂

[/url

DeeDee
    27. Travanj 2020. 14:56

Valkris

Kako misliš? Na ovom kućnom kupanju? Kako uroniti? 🤔
    Moja leži u kadici, ja je tuširam. I pazim da joj ne uđe voda u uši 

[/url

• Zarica
    27. Travanj 2020. 15:05

A mi pokusavamo da ne udje voda, ali najcesce ipak udje Zato ga kupamo navecer pa je dalek put do izlaska iz kuce

• Nita9999
    27. Travanj 2020. 15:34

Ame DeeDee sad sam se zabrinula. ocito svi imaju sjecanja na djetinjstvo, samo ja ne.. mozda bih trebala posjetiti neku ustanovu 🙄😀 

uzas da nemam tih sjecanja... 

a sve drugo pamtim..
     nego, probajte neku obicnu narukvicu prebacivati na stranu kojom ste zadnjom dojile

Simbalija
    27. Travanj 2020. 15:41

Valkris

Meni muž drži malu dok ja polijevam jer nemamo onaj nastavak za kupanje, a ja kakva sam smotana obično zalijem i uši i oči i zidove okolo 🙈

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

MaRe
    27. Travanj 2020. 15:52

Ja sam odrasla na selu i nije ni postojao u blizini vrtic a kamoli da sam isla 🤣 A kad sam krenula u skolu bilo nas je 6 u skoli i prostoriji i to nas dvoje u prvom,dvoje u drugom i jedan u trecem i cetvrtom 🤣 (podrucna skola) Posto sam naucila citati,pisati i racunati prije skole bilo mi je dosadno pa mi učiteljica uvijek davala zadatke iz drugog razreda 🙂 Isto mislim da su za vrtic tako s 3-4 godine..ovo s godinu mi bas prerano al sta ces ako nemamo izbora.

• thinkpink1
    27. Travanj 2020. 15:54

Hmmm...vrtic... ne bi ju bas dali s godinu dana ako ne moramo, ali mislim da cemo morat sad upisat, a u međuvremenu vidjet s mamom kako ce to hodat, pa lako ja odustanem ove godine. Ja cu počet radit nakon isteka godine dana porodiljnog. Jel tko zna ako je ostalo starog neiskoristenog godisnjeg iz 2019.kak to funkcionira s nastavkom na porodiljni?
    Na more smo mislili ici cim zatopli i biti cijelo ljeto i jesen, dok nas ruzno vrijeme ne otjera u zg. Sad s obzirom na situaciju ne znam kako cemo i kolko dugo...
    Putni krevetic mi necemo kupovat. Frendica ga je kupila i preporucila ga. Stavit cu link ako ce mi dozvolit.
    Ne dozvoljava. Stavim sliku kad stignem.
    Tockice da, da.. onaj nataste mi bio 4,1. S obzirom da sam ti obecala vrijednosti GUKa, natjerala si me da ga prekontroliram, i hvala ti na tome. Ko zna do kad bi odgađala. I na žalost, morat cu radit ogtt, jer mi ovaj nakon 2h od obroka povisen. Bio je toliko da sam pol dana dolazila k sebi...uglavnom za popizdit.

Valkris
    27. Travanj 2020. 15:54

Simbalija

Meni muž drži malu dok ja polijevam jer nemamo onaj nastavak za kupanje, a ja kakva sam smotana obično zalijem i uši i oči i zidove okolo 🙈

E tak i ja. Muz drzi, ja zaljevam hahaha
    Zato i pitam jer ga planiram uskoro skroz poleci u kadicu pa ga sama kupati i drzati🤞🤞 pa zato je bilo "uranjanje usiju u vodu" 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.