Nama bio ful praktican ovaj next to me sad na moru. Lako se sklopi i poslali ga postom s obzirom da smo auto pretrpali. Bas je krevetic pogodak. Al njega prerastu kad pocnu puzat i sjedit pa nije dugog vijeka. Morat cemo nes novo smislit za ubuduce
Meni je to super stvar, u njemu mi i spava, pravi krevetić jos uvijek ima ulogu skladišta 😁
Pa da, odlicno! Nama je to pravi krevetic:) Sto dulje bude u njemu to bolje. Jel imas neki vrtuljak za njega? Onaj original mi ne djeluje tak zanimljivo, a svi na koje smo bacili oko su oni kaj se naserafe na sarke.
Nama bio ful praktican ovaj next to me sad na moru. Lako se sklopi i poslali ga postom s obzirom da smo auto pretrpali. Bas je krevetic pogodak. Al njega prerastu kad pocnu puzat i sjedit pa nije dugog vijeka. Morat cemo nes novo smislit za ubuduce
Meni je to super stvar, u njemu mi i spava, pravi krevetić jos uvijek ima ulogu skladišta 😁
Pa da, odlicno! Nama je to pravi krevetic:) Sto dulje bude u njemu to bolje. Jel imas neki vrtuljak za njega? Onaj original mi ne djeluje tak zanimljivo, a svi na koje smo bacili oko su oni kaj se naserafe na sarke.
A nemam jer meni u njemu fakat samo noć spava, a onda je ili stavim uspavanu ili je toliko koma da joj ne treba niš. Inače imam dva old school vrtuljka, jedan drveni i jedan joj je frendica napravila od robe, kao leteći balon, taj obožava pa ga stalno vrtim kao debil a ona umire od smijeha. u dnevnom nam je dok se ne preseli u svoju sobu i krevet :)
Ček fotkat ću..
[/url
Glavna fora joj je ležati u kolicima ispod toga i proučavati, a nema veće sreće nego kad netko zavrti balon 😂
Vrlo skromno i nezahtjevno dijete 😁😁
.
Nakon dva sata kampiranja na telefonu uspjela sam je naručiti na uzv kukova, u srijedu idemo.
[/url
Aaaaa, prefora mi balon:) ja stalno smisljam kaj cu mu izradit al nikak da se primim posla🙈 Zasad mu kupili ukrasni papir pa cemo ga nalijepit na zid :)
Inace ja sad stvarno mislim da sam dobila M. Opet mi to krvarenje nakon mjesec dana se pojavilo. Al to je tolko manje neho je prije bilo da sam to priposivala ciscenju. Znavi prije su bile jaaako obilne i duge, ovo sad jedva da moram mijenjati uloske hehe
Aaaaa, prefora mi balon:) ja stalno smisljam kaj cu mu izradit al nikak da se primim posla🙈 Zasad mu kupili ukrasni papir pa cemo ga nalijepit na zid :)
Joj ja sam cijepljena od kreativnosti 🤦
Sreća pa best frendica šiva, kroji, modelira pa vjerujem da joj neće nedostajati kul stvarčica :) s balonom me baš oduševila.
Ja sam za sobu planirala tapetu kao što (čini mi se) lavica ima ali dosta mi je skupo to pa će na kraju ista ta frendica:) nacrtati nešto po zidovima
[/url
Curke, ja sam inače odgojitelj i neću vam nametati mišljenje, ali jaslicama vi ništa nećete dobiti, vjerujte.
Čak ni u privatnom vrtiću vam neće raditi s djecom koliko će neka baka kod kuće u to vrijeme jer tad ima samo treba trčanje, pričanje, smijanje i slično.
Pogotovo ako još ne prohodaju pa se samo netko " maltretira " s njima..
Nema pravila ni za socijalizaciju, ni za bolesti niti išta slično.
Naravno da je vrtić super stvar , ali u Švedskoj gdje ima 5 teta u skupini od 18 djece, a ne kod nas gdje tete jedva išta stignu s djecom raditi kvalitetno.
Ja sam isto išla samo u predškolu i imala 4 frendice u ulici i moram priznati da sam izuzetno društvena, pametna i emancipirana.
Nemojte me krivo shvatiti, to je predivan poziv i djeci je super u vrtiću i nema ništa ljepše za njih, ali tek od 3.godine stvarno uživaju.
Ne žurite i ne osuđujte bake ( ne slažem se ni ja s maminim metodama),
ali bit će sigurno nekad i kod nje na čuvanju iako ja planiram produžiti porodiljni bar pola godine i onda u 9.mj da krene u vrtić, taman će imati godinu i pol i bit će nam svima lakše
Ja bih rado da ne mora u jaslice, ali nama svi rade. Tako da će nam to biti jedina solucija vjerojatno.
Također me baka čuvala i nisam išla u vrtić već samo u predškolu, društvena jesam, ali nekako bih voljela da sam išla i u vrtić. Uvijek su svi imali priče iz vrtića i još ih imaju i bila sam malo ljubomorna što ja nemam ni prijatelje iz vrtića ni tetu ni takve neke stvari. A imala sam hrpu djece za druženje u susjedstvu, nije da se nisam socijalizirala.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Ja bih rado da ne mora u jaslice, ali nama svi rade. Tako da će nam to biti jedina solucija vjerojatno.
Također me baka čuvala i nisam išla u vrtić već samo u predškolu, društvena jesam, ali nekako bih voljela da sam išla i u vrtić. Uvijek su svi imali priče iz vrtića i još ih imaju i bila sam malo ljubomorna što ja nemam ni prijatelje iz vrtića ni tetu ni takve neke stvari. A imala sam hrpu djece za druženje u susjedstvu, nije da se nisam socijalizirala.
Vidiš, ja sma zavidna jedino na sjećanju koje može sezati tako duboko jer ja nažalost uopće se ne sjeća tako dalekih stvari.
Znam tko je što obukao prije 10 godina i koju rečenicu je izgovorio, ali općenito sjećanja na djetinjstvo nemam, fali mi ta sposobonost 😀
Mikio obzirom da beba mora na vjezbe minimalno do prohodavanja, na osnovu dijagnoze se moze produziti
Ajme nita šta stvarno?! Vidiš kako različito.. ja se sjećam 83638 detalja iz djetinjstva, od ne znam, učenja vožnje bicikle i kupanja u moru do nekih razgovora i doslovno šta je tko imao obučeno u određenim sjećanjima. Ali zato moram zapisivati koju sisu sam joj dala na prošlom hranjenju jer nema šanse da zapamtim 🤦
A bome moram i jaaaaaako razmislit da se sjetim šta sam jučer kuhala 🤦
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji