ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    21. Travanj 2020. 15:56

Mikio aj tjesi me da onda nije samo moj tak nesposoban za jest 🙈😁
    Meni bas maloprije doso dpd 🙊 ovaj put nije za dijete nego za mamu sitnica 🤪
    A hp ❤️ Mislim ok kuzim bio je uskrs i oni sad dostavljaju i ljekove kronicnim bolesnicima i sve. Al fkt 14 dana. Poslala u srijedu prije uksrsa. Danas je utorak jos uvijek nije stiglo. Fkt ko da s marsa dolazi 😁

Simbalija
    21. Travanj 2020. 16:01

Lavice svaka ti je na mjestu što se komentara tiče 😎
    Moja dojki u svim pozama ikad, uskoro će me nogama lupati po glavi, nema mira 🙈
    Nego htjedoh pitati jel netko imao mekonijsku plodnu vodu pa da beba zbog toga ima problema? Vidim da se to spominje kao neurorizik, meni je bila mekonijska i zato sam morala roditi isti dan kad su to ustanovili i da je dulje trajalo bi morala na carski, ali kasnije ništa nisu rekli da je bebi nešto zbog toga. Pretpostavljam da bi rekli da je to moglo uzrokovati nešto?

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Zarica
    21. Travanj 2020. 16:17

Ma da, malo nam se oduzila ta Dalmacija, jedva se cekam vratit. Dio moje rodbine zivi u centru grada di je steta bila najgora pa smo im privremeno ustupili stan... 
    .
    Mi dojimo lezecki u 95 posto slucajeva. Ovih 5 je kad nismo doma. Znaci moj malac danas jos nije spavao. Na cici ima sklopljene oci i to je uvijek polubudan dok se ne odmaknem, onda se razbudi instant, ne pali ni prst od cela do vrha nosa. A tu kisa tak da nemremo ni u setnju, hhhh

beba2025❤
    21. Travanj 2020. 16:46

LoSa84

beba2019

DeeDee, hahaa,moja isto.. kad ne znam što joj je, samo ju skinem i to je to❤️
    Mrgude, ne znam da li su svi suncobrani univerzalni, ali znam da ih ima za kupiti takvih, pašu na sva kolica, onako se zasarafe ručno za prečkicu. Meni se jedna kolica onako skroz mogu zatvoriti, a na kišobran kolicima sam skinula suncobran. Meni samo smeta. Kad idemo prema suncu, imamo onu veliku tetru iz Lidla, pa ju zakrilim s time😝
    Eleonoris, ne znam na koga to misliš.. Ja imam više djece, ali ne smatram da pametujem ovdje. Niti mislim da ijedna od cura to radi. Samo pišemo. Možda je ovo ispušni ventil.
    Pojedi nešto slatko.
    Ja kad sam nervozna i kad mislim da je cijeli svijet protiv mene, napapam se čokolade i onda mi je sve ravno. Pokušaj 🤭🤞

Ja i neato kratko nekad popijem

Hahaa, ma može i to.. Šta god pomaze🤭
    Grizli, ma, pazim i ja na prehranu. Skidam grame😂al, kad sam nervozna... jbg.. moram se nekako smiriti😝

Grizli
    21. Travanj 2020. 16:50

Hani tako mi izgpeda ko da sam alergicna na svoje mlijeko. Jer ako se cikedi niz cicu mi kad cica onda mi tu ostane crveno i to me svrbi, ako se vis eputa tokom 24h ponovi na istom mjestu dodju mi ko sitni pristici. Ona nema takvih nuspojava pa mi pala napamet alergija. 😳
    DeeDee ti zeno nisi normalna... Ispljuvala sam si kavu po stanu na tvoj post o mjerenju 😂. Vidim da tboja Vita ima jednako sexy nogice kao moja. Ne sekiraj se ona se namjesti za cicanje kako njoj pase. E da i mozda ti place jer joj smeta plisana robica. Ako dobro vidim na slici ima plisano odjelce. Sorry ako krivo vidim, al moja dok sam ju u plis oblacila sad zadnjih dana bi nakon nekog vremena pocela vikat i plakat bespotrebno sam mislila. Kad bi skinula ju za presvuc prestala bi. Nije bila vruca niti znojna, al bi cvilila. Pa i kad bi ju presvukla u pamucne tutice ilo hlacice i maju prestala bi. 
    Nita zaboravih napisat prije a sad kad citam da vecinom vi kojima su porodi dugo trajali bebe imaju hiper ili hipo onda je moja super ispala. Nakon 24h poroda i to sto je na izgonu bila zaglavljena puuuno duze u porođajnom kanalu dok dr nije nasjeo na trbuh mi, a babica je izmedju sa ctg-om provjeravala otkucaje onda stvarno imam srece sto do sad ni pedi mi ortoped nisu promjetili problem neki. Nadam se da ce sve brzo se korigirat sa vježbama. 
    Annika moj si ipak favoriti za najnapredniju bebu ipak sama kaka na wc skoljci. Reci jel si sama i guzu obrise ili to moras malo pomoc? 

beba2025❤
    21. Travanj 2020. 16:53

Ja.. Onako na koljenima jastuk, beba na jastuku, tako je nekako najlakse. 
    Ne znam tko je pisao da ju boli kicma dok doji, ja stavim tvrdi jastuk iza leđa, u fotelji s naslonom, bebu podignem jastucima gore tak da sjedim ravno, a ne "pogrbljeno", tak da je udobnije.mozda glupo zvuči, ali pali🤭🤭

DeeDee
    21. Travanj 2020. 17:12

Beba tako sam i ja prije i i sad si trudim naći neki oslonac za leđa ali ova prasica si vrlo zanimljive poze nalazi pa se na kraju ja prilagodi njoj, samo da pojede 🙄
    Grizli a šta da ti kažem kompleksi su zajebana stvar a ja sam ti kako koji dan. Nekad se mogu jako zajebavat na tu temu, nekad sam si top, a nekad se osjećam kao nilski konj 😁
    .
    Što se tiče robice..ma njoj smeta aspolutno sve osim golotinje 🙈

[/url

MaRe
    21. Travanj 2020. 17:13

Ja odkad smo se ono borili da prihvati sisu dojim vecinom lezecki ili onak da on lezi a ja sam iznad njega (tu mi leđa otpadnu, al se tjesim da cu ucvrstit misice 🤣)

DeeDee
    21. Travanj 2020. 17:22

MaRe

Ja odkad smo se ono borili da prihvati sisu dojim vecinom lezecki ili onak da on lezi a ja sam iznad njega (tu mi leđa otpadnu, al se tjesim da cu ucvrstit misice 🤣)

Ti u planku dojenje odradiš 💪💪💪🤣

[/url

beba2025❤
    21. Travanj 2020. 17:33

DeeDee

MaRe

Ti u planku dojenje odradiš 💪💪💪🤣

Ma kužim, naravno, bitno je da papaju. Ja se uglavnom stignem namjestiti, al, neki put po noći.. me sve pokoči dok se napapa, jer mi se ne ide iz kreveta🤭🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.