Hvala Hani . Uglavnom tipkam dok sjedim za računalom jer nisam baš neki ljubitelj surfanja po mobitelu pa mi je sve
preglednije, vidim što sam napisala i kako sve skupa izgleda.
Simbalija, skroz sam zaboravila da mlijeko može pomoći, probat ću. Thanks!
Angelly, ne mogu zamisliti da mu oblačim bodi preko guze . Super ako vama pali, ali moj se ne buni na oblačenje preko glave, samo ga rukavi mrze
.
RedFox, nastavi sa suhim šljivama (ja sam jela i kompot) i probaj s jabukama. Meni je pomoglo...
-
Moj danas još manje spava. Zaspe, ali to traje možda 15-20 min. Što se tiče kakanja, mislim da bi se raspao kad ne bi kakao cijeli dan jer njemu samo dvije popodnevne pelene ne budu pokakane. Btw, prestali smo mu davati Biogaiu prekjučer, zasad ne primijetim nikakve promjene, nadam se da će tako i ostati.
😁😁😁😉
Lavice, slavite 3 mjeseca na čajanki?🍼🍬☕
Grizli, kako misliš alergična na svoje mlijeko?🤔
Lavice ja sam se kao prava psihički poremećena žena izmjerila, da u slučaju nepomaka na vagi ne padnem u depru i pojedem sve zalihe, dijete, psa i susjeda. Dakle, kila isto u gram, centimetara nešto manje 💪😁
.
Nego, htjela sam pitat kako vase bebe sisaju? Moja zadnjih par dana drami na najjače ako je normalno namjestim nego se sama složi u neku glupu pozu i tako joj je baš super
[/url
MaRe ne jucer ga je pocelo to patiti, prdi i plače, ne moze spavati. Sutra idemo na cijepljenje pa cu vidjeti s pedicom
Samo da se pohvalim da se meni kazaljka na vagi pomakla prema dolje, ocito pola kile badema u cokoladi topi mast
[iimg]
Evo vam glupa poza uživo da shvatite o čemu pričam, gola je jer je vrištala na presvlačenju pa je nisam stigla do kraja obući.
Mrgud, sorry nisam stigla nokte 😔😂
[/url
Grizli nije bila beba na zadak nego je porod trajao 16 i po sati. Beba se nije spuštala i sad je samo pitanje jel došlo do hipoksije ili čega sve ne ( čekamo uzv)..
Mada mi je i od šogorice beba imala hiper, njoj su na carskom izvukli prebrzo bebu tako da je to danas sve njima normalno
Za početak, hvala za podrsku. Ne znam zašto sam mislila da cu uopce moci birati doktora ili bolnicu za vrijeme je**ne korone.
Smirila sam se malo i nadam se fkt da nije nista. I nadam se da nije ni problrm da se kasnije cijepe 😪
...
Nita, i moj porod je trajao preko 20h,a bebac je bio bez plodne vode 14h, reci jel te to pedijatrica salje na pretrage ili su ti to odmah u bolnici rekli?
..
nemajka si je uzela dadilju (bake nazalost nisu na raspolaganju) na par sati pa ima vremena tipkati po forumu 😋😋😋😋 Nisam mogla vise i jučerašnji dan je bio koma i psihicki i fizicki. Inace je bebac dosta zahtjrvan i cendrav i leđa me pokocila 😔😔
..
Sad cu i ja cesce moći komentirati, ako cu imat iskustva s necim sto bude pitano. 😊
Moj mrzi kapu. I stavim ju nakon kupanja i u setnju.
Znoji se dosta (rekla pedica da je normalno), a samo je u bodyu dugih rukava i hlacicama + tanke carape 🤷♀️
Moj kaka jednom dnevno, sisa+izdojeno+ad.
Ej curke🙋
Bago vama koje mozete 'prevariti' nocu bebe i ugurat sisu. Kod nas je to nemoguce😂😂 i danas sam probala dok nije jos bila vrlo gladna i sipak. Izdajanje me krece uzasno opterecivati, sva sam pogrbljena, sve me boli.. uzas. S tim da odjednom 2 obroka izdajam i to sad traje po 1h..ako ne i vise🤦
.
Losa aplikacija je super😍 hvala sto si ju podijelila sa nama!
Grizli dobro da si rekla za caj, ovaj iz Dma mi vec izlazi na usi. Dobar je okus, al sam se lagano zasitila🤪
Zarica vi ste fkt dugo vec u Dalmaciji :) a maleni samo neka papa, bolje da jede nego da mu moras gurat sisu u usta😁
Lavice nesto slicno sam ja zeljela komentirati... ali reko da ne budem negativka
Hani nije da sam ja za natjecanje kad sam u pms-u vec me upravo zivcira necije uskakivanje kako njena beba jede vise od drugih. To je individualno i vec smo 100% to ustanovili.
Iskreno, smeta me i kad se netko javi samo da bi drugima rekso da je njezina beba bolja i naprednija od drugih bez sudjelovanja u ikakvim raspravama. To mi ko spam zvuci. Ko da se ja sad javim- eto moj mali je sa 5 mj poceo govoriti Sad cu ja tako...
Deedee ajme presladak je cover😍😍😍 (ako sam dobro shvatila da se to tako zove😂 ne kuzim se)
Valkris ma bit ce to sve uredu🤞
Opaa jel to pala prva dadilja na forumu?😁😁
Neka, neka. Treba si olaksati, paziti i na sebe, svoje zdravlje psih. I fizicko.
Evo vam glupa poza uživo da shvatite o čemu pričam, gola je jer je vrištala na presvlačenju pa je nisam stigla do kraja obući.Mrgud, sorry nisam stigla nokte 😔😂
prejako, pa dijete je gladno, nema se kad obuc 🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji