Losa da, tnx za aplikaciju, i ja sam skinula, kul je.
Damnarexx dobro si pohvatala 😁
To mi je najdraži 🥰
[/url
DeeDee predivan cover
LoSa sorry ali moj mali samo na wc ide kakati ( i to jednom u tjedan dana) tako da mislim da sam ja pobjednica
[iimg]
LoSa eto kad smo iskreni, ocekivala sam post sa 5mj eno je trci oko zgrade🤐
Ok necu vise🙈
Hahahah Grizli nasmijala si me. Ajd bar nekom posluzim. A ovo za cajni prdenje,mozda ja prdim inace vise nego ti😂
DeeDee da te Rode cuju...to nije cudan nacin dojenja nego ga cesto preporučuju. Mislim stvarno, skoncentriraj se. Male none na slici🥰
P.s. kreda je zute boje, taman da se ocu saftat nula bodova.eh da sam u glavi ko moj muz,njemu na dijeti Cokolino i sladoled ne predstavljaju obrok sa secerom nego obrok😂
Beba moj cesto nosi kapicu vani tanju jer voli biti ususkan i mimoza je i cim malo zapuse po njemu vec mu zacuri nos navečer. Ti muski... Trazila sam neku kul siltericu za ljeto al nema broja nigdje😭
Annika pobjedjujes s iskustvom,nije fer. 😂
Hahahah nemoj me drukat da ne pratim na nastavi lavice, mooolim te. Sreća pa Vita prati, očito
Mikio mene isto kičma sve jače ubija 😕
[/url
Na kojoj ste dijeti? Ja cu poludit, kad sam rodila bila sam na 0, sad 4.5 u plusu. I ne, nisam trudna 😂🤣
url=https://lilypie.com]
Mi smo se danas cjepili...za sad je sve ok...cekamo oce bit ikakvih nuspojava...manje je plakala nego prvi put...cure hvala na onoj poziciji za kakanje..jucer odmah pokakila cim sam je tako stavila...bebe se mjenjaju...moja je ispocetka tila bit na trbuhu poslje nikako nije tila a sad obozava...isto tako za presvlacenje stalno bi plakala ispocetka sad uziva bit gola....
Lavice nista ti ne pametujes dakle ti si najvise dala nekih savjeta koji su stvarno se ispostavili dobri..a kome ne odgovara neka ni ne pokusava...a isto tako nekidan citam negdi neki komm kao da beba pije 1200ml odmah sam se lose sitila kako dicu prejedaju.😆😆...jos se misle dali im je malo😂😂😂....ja se drzim toga ako jede tipa 120 u danu da pojdede 6 obrok a ako jede 150 5 obroka...a tako i ispadne vecinom dajem kad je gladna ne budim je za jest ni po noci ni po danu....
Na kojoj ste dijeti? Ja cu poludit, kad sam rodila bila sam na 0, sad 4.5 u plusu. I ne, nisam trudna 😂🤣
Ja sam izbacila čokoladu i sve čokoladne pizdarije i smanjila kruh na minimum minimuma
[/url
E ja sam najzaposlenija nemajka jer sam vas tek sad uspjela ulovit 😂😂🙈 cijeli dan nekaj i nikak stic do kraja 🙈
Deedee Nokte ti i oprostim, al to kaj si dio cice pokazala 😱 ti si sto posto roda 🤪😈
Moj doji i dan danas na jastuku ispred mene. Pn lezi na boku. Ko mala beba. I dan danas se zagrcne il mu curi il pocne plakat jer treba podrignut. Ja sam fkt nemajka al ja uopce ne uzivam 🙈. A cijelo vrijeme sam nagnuta maprijed i leda me ubijaju 😫
A ja sam prva koja svako tolko pocne razgovor “iskusne mame molim vas recite mi to i to...”
Hvala i za iskustvo za suncobran. Odustala sam. Danas sam narucila nosiljku. Ionak je u fazi da prigovara na kolica. A frendica mi je prije 14 dana poslala maramu iz rijeke. Jos nije stigla. Hrvatska posta ❤️ Da ju pjeske netko nosi prije bi dosla 🙄
E ja sam najzaposlenija nemajka jer sam vas tek sad uspjela ulovit 😂😂🙈 cijeli dan nekaj i nikak stic do kraja 🙈
DeedeeNokte ti i oprostim, al to kaj si dio cice pokazala 😱 ti si sto posto roda 🤪😈
Moj doji i dan danas na jastuku ispred mene. Pn lezi na boku. Ko mala beba. I dan danas se zagrcne il mu curi il pocne plakat jer treba podrignut. Ja sam fkt nemajka al ja uopce ne uzivam 🙈. A cijelo vrijeme sam nagnuta maprijed i leda me ubijaju 😫
A ja sam prva koja svako tolko pocne razgovor “iskusne mame molim vas recite mi to i to…”
Hvala i za iskustvo za suncobran. Odustala sam. Danas sam narucila nosiljku. Ionak je u fazi da prigovara na kolica. A frendica mi je prije 14 dana poslala maramu iz rijeke. Jos nije stigla. Hrvatska posta ❤️ Da ju pjeske netko nosi prije bi dosla 🙄
Hrvatska pošta 😂😂 jos ces dobit papiric da nisi doma i da ides u postu po paket, tak je meni bilo neki dan. Podivljala sam 😂😂😂
Valkiris hahaha da. U ovo vrijeme pa da nisi doma 🙄😂. Mi srecom imamo super postara, neki polufrend/poznanik pa uvijek nazove kad nes vece ima za nas pa i ak nas nema se dogovorimo di da nam ostavi.
E jos sam htjela komentirat temu kakanja ❤️😂 moj sin je jucer kakao samo 3 puta. To je najmanje puta u danu od kad se rodio 😂😂😂 cijelo vrijeme sam ga presvlacila i gledala dal je bolestan 😂 zato se danas vratio starom rezimu paa je vec 3 puta do rucka 😊🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji