ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    21. Travanj 2020. 11:15

Mare 🦡 🤣🤣🤣 joo moja isto zadnjih par dana se odusevi kad vidi cicu, a kad je sita onda se smije sa cicom u ustima. Preslatka... Jos dok cica me mazi sa rukicom.
    Nita nadam se da ce vjezbice pomoc. Jel mozda bila beba na zadak? Jer ovo sto si napisala tako od frendice mala ima navodno jer je na zadak bila.
    Losa 👍👍 za app, e da zaboravih napisat racunala sam prpsjecno pojedem 2200 kcal. 🤔 Ja tih 2500 ne uspijem ugurat nikako. Umorna sam od jedenja iskreno. 
    Skuzila sam zadnjih dana da kod moje pali dnevno uspavljivalje kad joj mazim celo prema nosu. Po onoj fori neli video klipic je di dr mazi bebu od tjemena prema nosi i u par poteza beba zaspe. Kod moje to pali sad vec ozbiljno mislim. Doduse tesko joj je ostat u fazi spavanja duze od 30 min tokom dana. Al i 30 min je nesto. 

Lunica ❤️👍
    Beba 🤣🤣🤣 cokolada popravlja pogled na svijet! Al ovdje cure se drze rezima nekog pa da ne bi bila sad na lomaci ti jer im stvaras zazubice.
    Mrgud ja sam imala fobiju od tih gramića sto sporo skuplja. I ispodtavilo se da je 10 dana dobivala samo po 10 grama, al je zato narasla 3 cm u tih 10 dana. Da bi onda u 4 dana dobila 320 grama. Vagana preciznom vagom bas za bebe u isto doba dana tocno 2h nakon dojkenja. 

Mikio ja imam par njihovih bodica fantastični su mi hvala na info... Idem bacit pogled. 

• Hani
    21. Travanj 2020. 11:16

Ajme, taani, obožavam vidjeti tvoje postove🤗 stvarno😊svaka rečenica na mjestu, zarezi, točke, pregledno sve, smajlići. Ma, bravo👍 Ne znam ti reći za prištiće. 
    Kad vidim tvoj potpis sa krokodilom, sjetim se i kengurice😘
    Nema ovdje natjecanja. 
    Osim kad je losha u pmsu😁😋😘
    I meni kosa opada zadnjih dana. I malcu. Samo naše dlake posvuda. I pesekove. Momak je već ćelav😋
    Lunice, pozz😘
    Deedee, bravo za karakter💪 
    Meni pobjegla kupnja predivnih platnenih na Moje krpice jer se mora imat facebook😣😣😣 Došla sam u iskušenje da otvorim profil, tako su slatke bile.
    Trenutno sortiram robicu i ne znam dal da naručujem još kratkih rukava vel 68, gledam što imam

• Zarica
    21. Travanj 2020. 11:22

Taani mi isto imamo malo takvih pristeka ponegdje. Ma nije to nista, proci ce. 

Mi malo 'vjezbamo' baby fitnes. Mada vise sam samo htjela izmislit neku igru pa to izgleda ko bacakanje. Malo sirenje i skupljanje ruku i takve stvari, bezvezarije da mu bude zabavno:) mm pusti neku glazbu pa kao plese s njegovim rukama i nogama, nekad ga mali gleda u cudu nekad ga zabavlja to skroz :D

• Zarica
    21. Travanj 2020. 11:27

Btw u mene opet manjka mlijeka. Valjda jer je mali ubacio taj dodatni obrok u ponoc pa zapravo vise trazi. U svakom slucaju slijedi opet borba dok to ne povecamo🙄 Zadnji put je bilo dovoljno par dana izdajanja i 1 bocica ad. Nadam se da nece ovaj put bit vise drame...i da mozda izbjegnem izdajanje😛 jedva cekam se vratit u Zg, mislim da ce nam sve biti lakse kad budemo doma. Planiramo se vracat za tjedan i pol tamo za vikend

• Zarica
    21. Travanj 2020. 11:30

Ja tako nemam pojma kolko mali ima kila i cm. Zadnje nam bilo s 2 mjeseca kad smo na pregledu to gledali. Izgleda mi ko da se udebljao masu, opet🙈  Jedva cekam taj pregled za 2 tjedna.

• Nita9999
    21. Travanj 2020. 11:58

Grizli nije bila beba na zadak nego je porod trajao 16 i po sati. Beba se nije spuštala i sad je samo pitanje jel došlo do hipoksije ili čega sve ne ( čekamo uzv)..
     Mada mi je i od šogorice beba imala hiper, njoj su na carskom izvukli prebrzo bebu tako da je to danas sve njima normalno

• Nita9999
    21. Travanj 2020. 12:01

I da... ja oduvijek uspavljujem svoju curu da ju tako mazim od čela prema dolje.. instinktivno sam to napravila jednom pa i muž vidio, a očito smo dobro radili 😀😀

Macutica
    21. Travanj 2020. 12:01

Grizli

Mare 🦡 🤣🤣🤣joo moja isto zadnjih par dana se odusevi kad vidi cicu, a kad je sita onda se smije sa cicom u ustima. Preslatka… Jos dok cica me mazi sa rukicom.
    Nitanadam se da ce vjezbice pomoc. Jel mozda bila beba na zadak? Jer ovo sto si napisala tako od frendice mala ima navodno jer je na zadak bila.
    Losa👍👍 za app, e da zaboravih napisat racunala sam prpsjecno pojedem 2200 kcal. 🤔 Ja tih 2500 ne uspijem ugurat nikako. Umorna sam od jedenja iskreno.
    Skuzila sam zadnjih dana da kod moje pali dnevno uspavljivalje kad joj mazim celo prema nosu. Po onoj fori neli video klipic je di dr mazi bebu od tjemena prema nosi i u par poteza beba zaspe. Kod moje to pali sad vec ozbiljno mislim. Doduse tesko joj je ostat u fazi spavanja duze od 30 min tokom dana. Al i 30 min je nesto.

Lunica ❤️👍Beba 🤣🤣🤣cokolada popravlja pogled na svijet! Al ovdje cure se drze rezima nekog pa da ne bi bila sad na lomaci ti jer im stvaras zazubice.
    Mrgudja sam imala fobiju od tih gramića sto sporo skuplja. I ispodtavilo se da je 10 dana dobivala samo po 10 grama, al je zato narasla 3 cm u tih 10 dana. Da bi onda u 4 dana dobila 320 grama. Vagana preciznom vagom bas za bebe u isto doba dana tocno 2h nakon dojkenja.

Mikioja imam par njihovih bodica fantastični su mi hvala na info… Idem bacit pogled.

Grizli, na tu foru mazenja niz nosic uspavljujem svoju curu, a to sam primjenila na nju, jer svoje mice tako mazim dok spavaju 🤭 Micama to doduse ne treba, ali gustaju, a malena odmah krene sklapati oci i umirivati se, zaista pali! 

DeeDee
    21. Travanj 2020. 12:04

Macutica

Grizli

Mare 🦡 🤣🤣🤣joo moja isto zadnjih par dana se odusevi kad vidi cicu, a kad je sita onda se smije sa cicom u ustima. Preslatka… Jos dok cica me mazi sa rukicom.
    Nitanadam se da ce vjezbice pomoc. Jel mozda bila beba na zadak? Jer ovo sto si napisala tako od frendice mala ima navodno jer je na zadak bila.
    Losa👍👍 za app, e da zaboravih napisat racunala sam prpsjecno pojedem 2200 kcal. 🤔 Ja tih 2500 ne uspijem ugurat nikako. Umorna sam od jedenja iskreno.

Lunica ❤️👍Beba 🤣🤣🤣cokolada popravlja pogled na svijet! Al ovdje cure se drze rezima nekog pa da ne bi bila sad na lomaci ti jer im stvaras zazubice.
    Mrgudja sam imala fobiju od tih gramića sto sporo skuplja. I ispodtavilo se da je 10 dana dobivala samo po 10 grama, al je zato narasla 3 cm u tih 10 dana. Da bi onda u 4 dana dobila 320 grama. Vagana preciznom vagom bas za bebe u isto doba dana tocno 2h nakon dojkenja.

Mikioja imam par njihovih bodica fantastični su mi hvala na info… Idem bacit pogled.

Grizli, na tu foru mazenja niz nosic uspavljujem svoju curu, a to sam primjenila na nju, jer svoje mice tako mazim dok spavaju 🤭 Micama to doduse ne treba, ali gustaju, a malena odmah krene sklapati oci i umirivati se, zaista pali!

Ista stvar 🙈
    Ako paše maci, mora i bebi, logično 🤣🤣🤣
    Ali fakat funkcionira :) 

[/url

Simbalija
    21. Travanj 2020. 12:04

Taani

mikio
    -
    Mi smo imali okej noć, probudio se oko 4, zaspao dok je jeo, zaspala onda i ja, oko 5 se probudio i automatski nastavio jestii onda oko 8. U zadnje vrijeme kad se nakači na cicu, ne pušta po 40 min.
    -
    Ima neke prištiće ili štoveć, ne kao one kad je bilo čišćenje nego ovako:

Ne znam koliko se dobro vidi, ali ima toga po obrazima i po bradi. Trebam li to tretirati nečim ili je možda od nečeg što sam jela? I have no idea. Nije prije imao, nego sad zadnja 2-3 dana. Pregled ima tek za mjesec dana, osim ako se situacija s koronom ne poboljša ranije….

Ja na prištiće namažem svoje mlijeko i drugi dan prođe.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.