Cure... nemojte bronuti ako vas nitko nije nigdje uputio. Vjerujem da bi vasi pedijatri primijetili da negdje nesto ne valja pa vas poslali dalje. U najvecem postotku je zapravo sve ok.
Pozdrav svima, samo sam se htjela malo ubaciti ako smijem, ja vas dosta redovito pratim jer je moja curka 2,5mj i uvijek nađem neki dobar savjet i utjehu da se svi susreću sa sličnim problemima. Stvarno nisam primijetila nikakvo međusobno natjecanje, samo izuzetnu međusobnu podršku. Čak mi je drago kad se krene ajmo reći uspoređivati čisto da znam šta bi mogla očekivati u kojoj dobi, al se ne zamaram da to mora biti tako.
Htjela sam vas pitati što vam znači da bebe smrde kad ne kakaju? Prdeci ili? Jer sam ja primijetila ponekad moja curka čudno miriši, kao po kiselom mlijeku, bez obzira na kupanje.
Pa da, prduckaku pa smrde. A to sto se osjeti na mlijeko ti je normalno
[iimg]
Ajme to ukiseljeno poluprobavljeno povracano mlijeko mi zna smrdit vise od dreka 🤮😂
Grizli molim lijepo, opere si guzu, ne koristi wc papir. Ja cu sad priznatinda sam pomislila da si pila dvoje mlijeko pa se osipala
Al' sam se ismijala čitajući sve danas, ali ovooooo .
-
Ne znam zašto svi kažu da vole miris beba kad očito sve smrde na kiselo mlijeko (pa i moj bome).
Ahahahahahahahah ovo da Grizli pije svoje mlijeko je hit mjeseca. Eto zene kljuc Grizline top forme, vrijeme je da krenemo pit svoje mlijeko😂😂. Mislim ak je Katie Holmes pojela svoju posteljicu mozemo i mi ovo🙈🙈
Joj i mom zaudara iz usta po mlijeku pa skoren bljuc neki koji ne nadjem na vrijeme🤢
Htjela sam jos nekaj pametno napisat al eto zaboravila dok sam uspavala bandu...
Ahahahahahahahah ovo da Grizli pije svoje mlijeko je hit mjeseca. Eto zene kljuc Grizline top forme, vrijeme je da krenemo pit svoje mlijeko😂😂. Mislim ak je Katie Holmes pojela svoju posteljicu mozemo i mi ovo🙈🙈
Joj i mom zaudara iz usta po mlijeku pa skoren bljuc neki koji ne nadjem na vrijeme🤢
Htjela sam jos nekaj pametno napisat al eto zaboravila dok sam uspavala bandu…
To je papao njen uvrnuti muz ak se dobro sjecam 🤮
Hej Valkrismeni su na porodu još vikali da treba pedijatar za bebu ( na samom izgonu ) i išla je na pedijatriju, ali tada nitko ni riječi o ovome.
Ja sam kod kuće s patronažnom uočila nepravilnosti pa smo na prvom pregledu ( s 11 dana života) kao dobili dg tortikolis i vjezbe kod kuće, ali smo za 2 tjedna tražile novi pregled kod pedijatra koji nas je tad uputio fizijatru, ali u bolnicu na obične vjezbe iako imamo specijaliziranu djećju polikliniku gdje se radi po Vojti.
Imate li i vi kakve simptome ili se samo bojiš radi sličnog poroda??
Lavicedraga, puno ti hvala, ali mi smo iz SB-a, tako da ništa od tvoje preporuke.
Za koliko ste vi to riješile?
I stvarno povoljno, moram priznati. Mi plaćamo jedan dolazak 200 kn.
Ma bojim se radi slicnog poroda, isto se nije spuštao i nasjeli su na trbuh i vikali na mene da ostaje bez kisika da stisnem 😔😔😔 al nitko dalje nije spominjao nista, pedijatrica nam je preventivno dala uputnicu za fizijatra..
A na tecaj baby handlinga smo isli samoinicijativno, ali nije bas da ga se držimo kad krene egzorcizam kak deedee kaze 😂😂
Jeste onda stigli na pregled ili je i vas korona zaustavila?
Nadam se stvarno da nece biti nista
Lavice mene isto tolko zivcira sto ne mogu naci neku siltericu za malog jer sve sto nadjem online nema broja...za poludit
Znaci i mi smo imalo srece da je s malcem sve po ps-u jer je isto maratonski porod bio 22h od puknuca vodenjka... jer ovo sugavo korona vrijeme sve komplicira i drago mi je da se i oko tog sveg ne moram brinut. Ali znam da ce svi nasi bebaci na kraju izrasti u zdrave djecake i djevojcice 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji