ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beba2025❤
    21. Travanj 2020. 17:42

Sve neću pisat, jer ne znam - na sreću, ništa o tome.. pa, ni nemam što pametno.
    Samo da kažem, da mi je žao što neke bebice imaju problema, mislim na te vježbe, plakanje i sve ostalo.. držite se. 
    A, što se spavanja-nespavanja tiče 😄cure kojima je prva beba.. rekla bih da se naviknete da više nikad nećete spavati kao prije🤭Ne želim biti zločesta, ali.. sad papaju po noći.. poslije će zubici.. pa će vam uletavati usred noći da se maze, odvikavanje od pelena-pa, možda koja nezgodica u krevet preko noći, noćne more.. treme zbog nastupa, ispita.. nekad će muha proletjeti, komarca mama traži usred noći po sobi.. Jer ga oni čuju, ali ne vide🤭Bože sačuvaj.. Noćni izlasci i ljubav😄😄sve slatke brige.. ali, nema baš spavanja cijelu noć u komadu❤️

• Nita9999
    21. Travanj 2020. 18:02

Valkris

Nita9999

Grizli nije bila beba na zadak nego je porod trajao 16 i po sati. Beba se nije spuštala i sad je samo pitanje jel došlo do hipoksije ili čega sve ne ( čekamo uzv)..
    Mada mi je i od šogorice beba imala hiper, njoj su na carskom izvukli prebrzo bebu tako da je to danas sve njima normalno

Za početak, hvala za podrsku. Ne znam zašto sam mislila da cu uopce moci birati doktora ili bolnicu za vrijeme je**ne korone.
    Smirila sam se malo i nadam se fkt da nije nista. I nadam se da nije ni problrm da se kasnije cijepe 😪

Nita, i moj porod je trajao preko 20h,a bebac je bio bez plodne vode 14h, reci jel te to pedijatrica salje na pretrage ili su ti to odmah u bolnici rekli?
    ..
    nemajka si je uzela dadilju (bake nazalost nisu na raspolaganju) na par sati pa ima vremena tipkati po forumu 😋😋😋😋 Nisam mogla vise i jučerašnji dan je bio koma i psihicki i fizicki. Inace je bebac dosta zahtjrvan i cendrav i leđa me pokocila 😔😔
    ..
    Sad cu i ja cesce moći komentirati, ako cu imat iskustva s necim sto bude pitano. 😊
    Moj mrzi kapu. I stavim ju nakon kupanja i u setnju.
    Znoji se dosta (rekla pedica da je normalno), a samo je u bodyu dugih rukava i hlacicama + tanke carape 🤷‍♀️
    Moj kaka jednom dnevno, sisa+izdojeno+ad.

Hej Valkris meni su na porodu još vikali da treba pedijatar za bebu ( na samom izgonu ) i išla je na pedijatriju, ali tada nitko ni riječi o ovome. 
    Ja sam kod kuće s patronažnom uočila nepravilnosti pa smo na prvom pregledu ( s 11 dana života) kao dobili dg tortikolis i vjezbe kod kuće, ali smo za 2 tjedna tražile  novi pregled kod pedijatra koji nas je tad uputio fizijatru, ali u bolnicu na obične vjezbe iako imamo specijaliziranu djećju polikliniku gdje se radi po Vojti.
    Imate li i vi kakve simptome ili se samo bojiš radi sličnog poroda?? 

Lavice draga, puno ti hvala, ali mi  smo iz SB-a, tako da ništa od tvoje preporuke. 
    Za koliko ste vi to riješile? 

I stvarno povoljno, moram priznati. Mi plaćamo jedan dolazak 200 kn.

annika
    21. Travanj 2020. 18:10

Grizli molim lijepo, opere si guzu, ne koristi wc papir. Ja cu sad priznatinda sam pomislila da si pila dvoje mlijeko pa se osipala 

[iimg]

• Nita9999
    21. Travanj 2020. 18:11

miki0

Ok, procitala sam sve, a sad kaj sam zapamtila 🤣🤣🤣 zombi sam na maksimum! Evo spava treci put danas al sve po 15ak min. 😵 Moja salica caja od jutros jos nije popijena do kraja 🤦🏼‍♀️
    .
    Unaprijed se ispričavam ak nekog zapostavim jer mi mozak nije bas u naboljem stanju ovih dana, nije namjerno majkemi! Da se neko ne uvrijedi 🙄🤪
    .
    Nita moja je bila na zadak, porod je isao prebrzo, 3 sata od puknuca vodenjaka do carskog i curka ima hipertonus. Bili na pregledu kod fizijatra, neuropedijatra, uzv mozga i uspjeli samo jedan polovicni termin na goljaku odradit, tj vise su bile brzinske smjernice baby handlinga jer je taj dan krenula korona obustava svega. I ja mogu rec da nakon evo mj i pol skoro baby handlinga da vidim poboljsanja. Za sad tak radimo, a imamo kontrolu za mj dana pa se nadam da ce je biti da vidim sta dalje.
    .
    DeeDee moja isto sad jede (dojki) svakak samo ne kak bi trebala 🙈 sve ju zanima okolo pa zuji, poteze bradavicu za sobom, ja se krivim i idem za njom da spasim bradavice al kicma stradava.
    .
    Moj rezim prehrane… Hmmmm… Da spavam mozda bi bio ok, ovak me slatko spasava da prezivim. Al ajde, nocas sam (kad ne spavas kuhas 🤪🤪) ispekla strudlu od griza i borovnica sa skoro nista secera pa to bar u hodu jedem a ne cokolade.
    .
    Lavice cajanka, preslatko 🥰
    I cestitke na 3 mj! 🥳
    .
    Moja je kakala 2x danas i isto smrdi posteno 🙄
    .
    Zavidim na dadilji… Bome bi mi dobro dosla malo pomoc da predahnem…
    E prokleta korono!

Mmmm zvuči primamljivo ta štrudla... Daj recept 😀 

Što sve radite po baby handlingu? 
    Nama je samo pokazano dizanje i spuštanje te nošenje mada ne mogu reći da se držimo sto posto jer kad su grčevi- prekršimo. Malo bi se mazili pa prekršimo.. i tako, nađe se situacija za prekršiti nažalost

DeeDee
    21. Travanj 2020. 18:12

annika

Grizli molim lijepo, opere si guzu, ne koristi wc papir. Ja cu sad priznatinda sam pomislila da si pila dvoje mlijeko pa se osipala

😂😂😂😂😂😂😂😂
    Meni se čini da su tu svi počeli pucat lagano

[/url

• Nita9999
    21. Travanj 2020. 18:23

Ja sve iscjepkano tipkam kako čitam pa odmah komentiram.
    Grizli da, sjećam se tvog dramatičnog i malo dužeg poroda ,ali evo, vrlo je sličan.. i moja je bila zaglavljen ai isto su najseli na trbuh... ma... 
    Uhl, da, budi sretna da je bebica dobro i stvarno si imala sreće ( kad već nisi s ranom i šavovima iako mi to sve prebrodimo radije nego da je našim bebama nešto)

I evo jedna utjeha , ako vam nešto znači, često bebe koje vježbaju po invazivnijim pristupima budu intelektualno superiornije.

mrgud_zg
    21. Travanj 2020. 18:55

Deedee ne mogu vjerovat da si izignorirala moj konentar o cici i rodama 😂😂😂😂😂😂😂😈😈😈

• Zarica
    21. Travanj 2020. 19:27

annika

Boze 😂😂

Valkris
    21. Travanj 2020. 19:32

Nita9999

Hej Valkrismeni su na porodu još vikali da treba pedijatar za bebu ( na samom izgonu ) i išla je na pedijatriju, ali tada nitko ni riječi o ovome.
    Ja sam kod kuće s patronažnom uočila nepravilnosti pa smo na prvom pregledu ( s 11 dana života) kao dobili dg tortikolis i vjezbe kod kuće, ali smo za 2 tjedna tražile novi pregled kod pedijatra koji nas je tad uputio fizijatru, ali u bolnicu na obične vjezbe iako imamo specijaliziranu djećju polikliniku gdje se radi po Vojti.
    Imate li i vi kakve simptome ili se samo bojiš radi sličnog poroda??

Lavicedraga, puno ti hvala, ali mi smo iz SB-a, tako da ništa od tvoje preporuke.
    Za koliko ste vi to riješile?

I stvarno povoljno, moram priznati. Mi plaćamo jedan dolazak 200 kn.

Ma bojim se radi slicnog poroda, isto se nije spuštao i nasjeli su na trbuh i vikali na mene da ostaje bez kisika da stisnem 😔😔😔 al nitko dalje nije spominjao nista, pedijatrica nam je preventivno dala uputnicu za fizijatra.. 
    A na tecaj baby handlinga smo isli samoinicijativno, ali nije bas da ga se držimo kad krene egzorcizam kak deedee kaze 😂😂

DeeDee
    21. Travanj 2020. 19:40

mrgud_zg

Deedee ne mogu vjerovat da si izignorirala moj konentar o cici i rodama 😂😂😂😂😂😂😂😈😈😈

Ahahah oprosti kuhala sam, ponijelo me pa sam sto stvari napravila i čitam u prolazu.

Evo evo sad cu.
    .
    .
    .
    .
    .
    Ajme Mrgud kako si me probilaaaaa, to samo provjeravam tko zna da je to pravilan položaj. Lavica je jedina prošla test.

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.