ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Macutica
    21. Travanj 2020. 12:06

Netko je spomenuo da bebi ispod prsa stavi nekakav jastucic ili valjak kad je na trbuhu, e pa hvala mu/joj, jer kako moja zaista ne podnosi biti na tebuhu i sva se raspizdi, a moramo je stavljati i sa svakakvim animacijama pokusavamo zadrzati sto dulje, ovo je upalilo, jos se raspricala i stalno glavom lijevo desno, a zavrsilo je lizanjem jastuka 😂
    Naravno, pokusavat cemo i bez, samo da zavoli tu pozu ili se bar navikne na pozitivan nacin, jer trbuh joj je ko kazna 😬

Macutica
    21. Travanj 2020. 12:07

DeeDee

Macutica

Grizli

Mare 🦡 🤣🤣🤣joo moja isto zadnjih par dana se odusevi kad vidi cicu, a kad je sita onda se smije sa cicom u ustima. Preslatka… Jos dok cica me mazi sa rukicom.
    Nitanadam se da ce vjezbice pomoc. Jel mozda bila beba na zadak? Jer ovo sto si napisala tako od frendice mala ima navodno jer je na zadak bila.
    Losa👍👍 za app, e da zaboravih napisat racunala sam prpsjecno pojedem 2200 kcal. 🤔 Ja tih 2500 ne uspijem ugurat nikako. Umorna sam od jedenja iskreno.
    Skuzila sam zadnjih dana da kod moje pali dnevno uspavljivalje kad joj mazim celo prema nosu. Po onoj fori neli video klipic je di dr mazi bebu od tjemena prema nosi i u par poteza beba zaspe. Kod moje to pali sad vec ozbiljno mislim. Doduse tesko joj je ostat u fazi spavanja duze od 30 min tokom dana. Al i 30 min je nesto.

Lunica ❤️👍Beba 🤣🤣🤣cokolada popravlja pogled na svijet! Al ovdje cure se drze rezima nekog pa da ne bi bila sad na lomaci ti jer im stvaras zazubice.
    Mrgudja sam imala fobiju od tih gramića sto sporo skuplja. I ispodtavilo se da je 10 dana dobivala samo po 10 grama, al je zato narasla 3 cm u tih 10 dana. Da bi onda u 4 dana dobila 320 grama. Vagana preciznom vagom bas za bebe u isto doba dana tocno 2h nakon dojkenja.

Mikioja imam par njihovih bodica fantastični su mi hvala na info… Idem bacit pogled.

Grizli, na tu foru mazenja niz nosic uspavljujem svoju curu, a to sam primjenila na nju, jer svoje mice tako mazim dok spavaju 🤭 Micama to doduse ne treba, ali gustaju, a malena odmah krene sklapati oci i umirivati se, zaista pali!

Ista stvar 🙈
    Ako paše maci, mora i bebi, logično 🤣🤣🤣
    Ali fakat funkcionira :)

Bas to, jos im i tepam kao bebi, a njoj kao macama, sramota me 🤭🤭🤭 a jbg, pomijesaju se.. 

DeeDee
    21. Travanj 2020. 12:10

Macutica

DeeDee

Macutica

Grizli

Mare 🦡 🤣🤣🤣joo moja isto zadnjih par dana se odusevi kad vidi cicu, a kad je sita onda se smije sa cicom u ustima. Preslatka… Jos dok cica me mazi sa rukicom.
    Nitanadam se da ce vjezbice pomoc. Jel mozda bila beba na zadak? Jer ovo sto si napisala tako od frendice mala ima navodno jer je na zadak bila.
    Losa👍👍 za app, e da zaboravih napisat racunala sam prpsjecno pojedem 2200 kcal. 🤔 Ja tih 2500 ne uspijem ugurat nikako. Umorna sam od jedenja iskreno.
    Skuzila sam zadnjih dana da kod moje pali dnevno uspavljivalje kad joj mazim celo prema nosu. Po onoj fori neli video klipic je di dr mazi bebu od tjemena prema nosi i u par poteza beba zaspe. Kod moje to pali sad vec ozbiljno mislim. Doduse tesko joj je ostat u fazi spavanja duze od 30 min tokom dana. Al i 30 min je nesto.

Lunica ❤️👍Beba 🤣🤣🤣cokolada popravlja pogled na svijet! Al ovdje cure se drze rezima nekog pa da ne bi bila sad na lomaci ti jer im stvaras zazubice.
    Mrgudja sam imala fobiju od tih gramića sto sporo skuplja. I ispodtavilo se da je 10 dana dobivala samo po 10 grama, al je zato narasla 3 cm u tih 10 dana. Da bi onda u 4 dana dobila 320 grama. Vagana preciznom vagom bas za bebe u isto doba dana tocno 2h nakon dojkenja.

Mikioja imam par njihovih bodica fantastični su mi hvala na info… Idem bacit pogled.

Grizli, na tu foru mazenja niz nosic uspavljujem svoju curu, a to sam primjenila na nju, jer svoje mice tako mazim dok spavaju 🤭 Micama to doduse ne treba, ali gustaju, a malena odmah krene sklapati oci i umirivati se, zaista pali!

Ista stvar 🙈

Bas to, jos im i tepam kao bebi, a njoj kao macama, sramota me 🤭🤭🤭 a jbg, pomijesaju se..

U potpunosti mi je jasan poremećaj, ja se ulovim da joj kažem: "ma tko je najslađi mali pas" 🙈
    Valjda se neće sjećati kad poraste da ne priča psihijatru o mami 😂😂😂😂😂

[/url

Lavica27
    21. Travanj 2020. 12:13

Ajme kolko str. 
    Idem bitno redom da ne zaboravim.
    Nita meni je kcer bila distonicna. Isla sam privatno na vjezbe dva puta tjedno,sat je bio 50kn, sad je mislim 80kn,al smo rjesile zaista brzo problem. Pls javi odakle si pa te nogu spojiti s tom zenom,inace radi u Klaicevoj i u ovoj udruzi privatno. Ako zelis. Mi smo po Bobathu radili.
    Mrgud suncobran je meni bio fail🥴 Jer kako prelazis cestu ili zaokreces stalno moras okretat taj faking suncobran. Cini mi se da je najbolji buy Dooky navlake za sunce sa zastitnim faktorom. Nesto kao open air tetra osjecaj😂😂 Proguglaj.
    Nama je danas 3 mj🤘 Vagala ga,5500kg i 60cm,dobili smo kilu u mjesec dana  i 4 cm, bas sam hepi.
     Simbalija moj cica ko nespasen po noci,bio je pristekan od valjda 1 ujutro do pola 6 kad sam poludila i napravila mu AD. E tad se razbudio ciče,guguće jao majko... muž ga uzeo da ja odspavam i odrapila sam do 9😂
    F*ck Hani sta sad moram na preglednost posta pazit 😳🤷‍♀️( disklejmer, kcer me dok pise probala 4 puta kredom nahraniti jer smo na cajanki i to je keks🙈)
    Eleonoris, ako se ne varam ti si vec dvaput odlazila i dolazila na forum jer te nesto posebno pogodilo. Prvi put se sjecam da je okidac bio sto sam ti rekla da se probas opustiti malo u trudnoci da ionako preleti,tebi nesto nije pasalo ubtome a savjet je bio dobronamjeran. Takodjer,imam filing da ovo za članice koje imaju vec djecu pa pametuju ide mene. Sorry svima ako ja pametujem,ja podijelim vecinom sto bi voljela da je meni netko obratio pozoronost. I uopce nema govora o natjecanju ovdje,tinsi prva i koja nisi tu stalna da si to izjavila. 
    I za kraj,meni digne zivac (jesam rekla da sam zivcana otkad sam rodila😂) kad napises na svakom postu "nemam vremena da vas pratim (a mi smo besposlicarke jel)ali trebam samo jedno pitanje oko necega i monolog o sebi. Osobno u drustvu nevolim kad mi netko samp o sebi ne prica i ne druzim se s takvim ljudima pa mi je i nepristojno od tebe da apsolutno nikad ne sudjelujes u razgovoru,ti pomognes nekom drugom ili pitas ali uvijek ti trebas neku informaciju. Meni je taj dio kritican. Shvati kako hoces,al ja sam to morala na glas rec. 
    Annika i Mare i moj kad nije kakao par dana brate mili smrdilo je ko septicka jama. Zato je jucer 4 puta.
    Sad odoh jest kredu,navodno je ok po LHCF smjernicama.

DeeDee
    21. Travanj 2020. 12:15

Dobro je lavice, kreda ima kalcija 💪

[/url

Macutica
    21. Travanj 2020. 12:19

DeeDee

Macutica

DeeDee

Macutica

Grizli

Ista stvar 🙈

U potpunosti mi je jasan poremećaj, ja se ulovim da joj kažem: "ma tko je najslađi mali pas" 🙈
    Valjda se neće sjećati kad poraste da ne priča psihijatru o mami 😂😂😂😂😂

🤣
    meni je mala maca ili joj krenem sa mic mic
    a maci kazem beba moja
    sram me. 

DeeDee
    21. Travanj 2020. 12:23

Anikka tnx za odgovor za čepiće.
    Btw pitala sam Sanju (KK) ako je samo ovo na webu na akciji, rekla je da je sve ali da ne stigne uploadat i da samo u opisu narudzbe  napišem što točno želim. Točnije, ja npr. želim Ai2 cover na te praščiće pa mi j rekla da odaberem prazan Ai2 i u opisu napišem praščići.
    Hani, hvala, evo pojela sam neki socijalni najmanji ikad kinder za nagradu 🥳

[/url

MaRe
    21. Travanj 2020. 13:22

DeeDee

Dobro je lavice, kreda ima kalcija 💪

🤣🤣
    .
    Annika ima pomaka kod vas? Kod nas jos nista..dns mu je 7i dan valjda ce biti necega u peleni xD
    .
    Vec se navikao da ga u 6 pustim kod sebe u krevet. Jutros se probudio ali ga nisam htjela uzeti nego sam mu trpala dudu u kreveticu, na kraju sam morala popustiti i kad sam ga stavila kraj sebe okrenuo se na bok prema meni i zaspao 😊🥰
    .
    Lavice ja bi uzivala da kaka 4× dnevno...ovo mi je sad bas dugo..al osim sto smrdiiiii ne vidim da ga nesto muci posebno. Stavljam ga u onaj polozaj za kakanje i veslamo nogama i sve al nista ne pali osim da mi prdne pod nos kad ga stisnem 🤣🤣🤣🤣

Lavica27
    21. Travanj 2020. 13:27

Hahah deedee jos da kalcij skida kile😂😂
    Btw na vagi pomak niiikakav. Al nekako me to sad jos ne muci. Kao bude bude..
    Mare vidim trudis se s postom da te Hani pohvali😁😁😁😉😂
    Bez brige, jučer je 4 puta kakao i sad bude opet zatisje. 
    Iiista stvar,veslanje,biciklici,polozaj,nis nije palilo. Al moj je bjo jako nervozan. 
    Piba sjetim vas se i ja iako ne spomenem,moj pileci mozak jedva ove teme popamti. Primjecujem i da Thinkpink nema vec nekoliko dana...

Grizli
    21. Travanj 2020. 13:42

Hani je mozda prof hrvatskog 🤔😳🤣... Sala mala
    Lavice kreda 🤣🤣🤣🤣 top je ako jee roza pa bar zamisli da ima okus jagode.
    Obzirom da sam ja bas cesto na forumu ja sam totalno besposlicar nemam bebu i nis nemam za raditi 🤪 no dobro... Htjedoh rec Lavice ti mi tolilo super info das i tih nekih naziva nekih stvari da si mi izvor totalni. Idem sad guglat tu krpu sto si napisala. Suncobran i mi imamo i ne pase mi em kad puse se mrda full, em kako se sunce pomice moram ga 20 puta preseliti... Sva sreca pa je kupola jako velika pa ju zatvorim u to kad joj smeta sunce al vise bi voljela da ju vidim stalno.
    E ako koja pije caj za dojile fin je od fruktala u bipi ima za kupiti. Nema onaj slatkasto travnat okus kao hippov i manje se prdi od njega. 😜 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.