ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    22. Travanj 2020. 07:56

Dobro jutro 😊😊
    Napokon super noć i puno mlijeka u bočici, plešem happy dance. Dobro, ne plešem jer sam ogorčena osoba na prvoj kavi, ali da nisam bi plesala.
    Sinoć opet HC egzorcizam i izvijanje u upitnik, to je sad valjda postalo pod normalno. I konstantno, ali konstantno trpa šakice u usta. Jedva čekam pregled sutra da mi kaže da je sve ok 

[/url

Lavica27
    22. Travanj 2020. 08:15

DeeDee tu su nam po starosti i mom je saka u ustima stalno. Izvidjaju :)
    Cure koje su u skoku s tri mj ili su ga prosle il misle da su ga prosle...what d f*ck al stvarno? Znaci on je ko boca bez dna. Jede u komadu od pola 2 kad se probudio (nakon obilnog uvjerljivo najsmrdljivijeg shitstorma do sad) do pola 6. U magli mi je cijela noc kolko cica sas već trecu vecer. Ne znam više sta bi jer je poluagresivan da sam mu napravila bocu id 90. Otisla kceri u krevet kaze muz budan je oko cca 7 i cini mi se gladan opet. Stavim ga da cica, nakon pola sata opet agresiva potegne pusti rasplace se,opet mu 90 napravim, doslovce usisa to i jos bi?? Znaci do pred 3 dana sam mu radila 240-270ml u danu. Ova tri dana ne brojim vise, 350-400 sigurno,kako je moguce da mi je tolko mlijeka nestalo. Da vas preduhitrim, dajem AD kad me isise svu (na momente mi se cini da mi se smrezura koza na sisama doslovce😂), ne kuzim vise nista🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

• Zarica
    22. Travanj 2020. 08:22

Ne znam Lavice, mi smo zadnja dva dana cijeeeeli dan cici. Ne stigne se napravit novo mlijeko pa bude ljut al uporan je i dovuce nekak jos nakon pol sata cicanja u prazno neam pojma, nismo jos formulu radili, probat cemo danas jos bez pomagala, huh

Taani
    22. Travanj 2020. 08:30

Lavica 
    Taman sam se došla požaliti kako se nisam ništa naspavala i onda vidim tvoj post. Ali moja noć je kamilica pored tvoje . Sama sam si kriva što idem spavati oko ponoći...Ovaj moj ubacio jedan obrok u 2 pa redoviti u 6 pa u 8, s tim da od 6 ne spavamo, ali kažem, dobro sam i prošla 
    Ne znam jel' u skoku, jedini skok koji sam primijetila je bio sa 6 tjedana kada navečer nisam imala dovoljno mlijeka koliko je jeo, ali zasad nemam tih problema. Nadam se da se dovoljno najeo i da će danas biti lakše 

• Zarica
    22. Travanj 2020. 08:38

Mislim da sam popika hektolitar vode i caja jucer. Meni ti je zadnji put ful pomoglo stavljat natopljeni toplo/vruci rucnik na cice. Bas mi se jako ubrzala proizvodnja. Tak da cu danas krenut s tom terapijom:D

DeeDee
    22. Travanj 2020. 09:03

Bas sam htjela napisati, vrući vrući tuš i hektolitri tekućine. Ja pijem čaj za dojilje i vodu. A sad da li je do čaja ili nebitno koja tekućina ali evo, meni pomaže.  Par dana mi je falilo, tj. Isto je svakih sat-dva navlačila i plakala u međuvremenu, a noćas sam npr. izdojila najviše ikad od kad sam rodila.

[/url

Simbalija
    22. Travanj 2020. 11:46

Jooj skok s 3 mjeseca je bio jedan od gorih, trajao je danima. Bile smo cijeeele dane na cic i onda je odjednom stalo.
    Mi smo napokon imale koliko toliko ok noć, nakon buđenja od 200 puta ovih desetak buđenja dođe kao odmor. 😁

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Valkris
    22. Travanj 2020. 12:07

Nita9999

Jeste onda stigli na pregled ili je i vas korona zaustavila?

Nadam se stvarno da nece biti nista

Korona nas je zaustavila.. Al ne izvija se on vise (osim u egzorcizmu, ali puuuuno blaze nego prije), i ne plasi se jako ko prije, ne naginje vise na jednu stranu i sad mi se cini da koristi obje strane jednako. . Smirilo se to malo, mislim da je baby handling tu dosta pomogao i sto ga muz dize na desnu a ja na lijevu stranu npr.. Ortopedica je rekla da joj se cini sve ok..
    .. 
    E da, moj se okrenuo neki dan s leda na trbuh.. Ja se sokirala, muz se odusevio hahah reko, nije napredan (🤷‍♀️) bilo je slučajno..
    Ima 60cm i 5400 tako da smo zadovoljni, udebljao se tocno kilu od zadnjeg pregleda..
    .. 
    I naravno da ne zelim panicariti bezveze, ispitujem samo da nesto ne propustimo a trebali smo pitati a nismo i tako to.. 

Grizli
    22. Travanj 2020. 12:56

Hiii... Nasa odlucila definitvno da ce cicat sada po novom u 2 i u 5... Pa ja spavam do 9 i tako dan mi kraci. Strasno! DeeDee i Lavica i moja je zderacica ruku. Ugura ona saku i dudu i mljacka po noci u snu recimo 🙄.
    Ovo za puno tekucine i vruci tus potpisujem i meni pomaze. 
    Skok sa 3 mj... Citajuci vase postove sam nokte pogrizla sad od muke jer nam se priblizava 25. 😟 Na onom sa 6 tjedana je bilo borbeno. 

• Zarica
    22. Travanj 2020. 13:23

Kolko dana vam je trajalo to naicavanje? Meni zadnji put tjedan dana😩  Sad smo tek na trecem, horor. Nadam se da mozda bude krace ovaj put...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.