Moj kolko kila ima valjda je dosao do onog skoka kaj treba bit sa pola godine Al nebinse cudila da je sad oko 7, 7 i pol (mada se i dalje nadam da nije)
Moj kolko kila ima valjda je dosao do onog skoka kaj treba bit sa pola godineAl nebinse cudila da je sad oko 7, 7 i pol (mada se i dalje nadam da nije)
Moj sutra 3 mjeseca, a po kućnoj vagi ima barem 7,5 kg
. Sutra će nas patronažna obići pa ćemo vidjeti.
Moj kolko kila ima valjda je dosao do onog skoka kaj treba bit sa pola godineAl nebinse cudila da je sad oko 7, 7 i pol (mada se i dalje nadam da nije)
Moj sutra 3 mjeseca, a po kućnoj vagi ima barem 7,5 kg
. Sutra će nas patronažna obići pa ćemo vidjeti.
Uvijek se zacudim kad skuzim da ima jos takvih bucka:) bas mi nevjerojatno kak mu se lijepe kile. A moj ti nije bas ni dugacak. Nebi mu dala vise od 60-61. Kolki ste vi?
Kak to da vam jos dolazi patronazna? Nama cak rekla da po zakonu mora doc samo jednom (mada sam cula oprecne info o tom, nisam isla trazit). Na kraju je dosla par puta zbog pupka, al sve to u tipa 2, 3 prva tjedna... nije bilo govora da nastavi dolaziti
Joj Mikio 😔😔😔😔
Mene tako strah tog cijepljenja sutra, mislim, zbog toga da će je bolit uzasno 😔
.
Moja je na kućnom vaganju s 2 mjeseca imala 4900, bas me zanima sta ce sutra reći, ali ja ne bi rekla da ima preko 5500 🤔
.
Zarice meni je patronazna bila milijun puta i doći će opet kad prođe ovo, čisto da nas vidi, izvaže ju i da popričamo o uvođenju kašica. Čak me i zvala neki dan da vidi kako smo se snašle i ako smo se uspjele izboriti sa šeširićima. Kaže da do godine dana može dolaziti (ako želim)
[/url
Evo i nas sa cijepljenja. 7 kg i 63 cm, dobio jednu bocu jer im je nestalo za pneumo pa cemo to sa 6 mj. Samo malo zaplakao. Kaze dr do 6 mjeseci ne moramo uvoditi dohranu, dobili zeljezo i nadamo se da ce se normalizirati situacija s pregledima jer bi trebali uzv kukova najkasnije sa 5 mj, a i pregled urologa zbog tog testisa. Ja cure imam osjecaj da taj frescopad nista ne djeluje. Sa starijima sam mocila gazu hladnom vodom pa im stavljala i nikad im nije oteklo niti ih boljelo. Ovo je prakticnije ali nikakvu korist ne vidim
[iimg]
Evo i mene, napokon uspjela procitat zaostatke. I naravno skoro nista nisam zapamtila 🙄🤦🏻♀️
Moja je pocela tolko balit i gurat šaku u usta, da može gurnula bi obje, jos bi najidealnije bilo i duda uspije ostat u ustima...
Ovo izdajanje je uzas, kak je neko reko (zaboravila tko) fakat uzasno oopterećuje, sva se isto pogrbim, pokocim i onda mi treba vremena da vratim pokrete bez bolova natrag u funkciju. Uglavnom uzas. Jedino je dobro sto imam mlijeka. Jedan peh mi se jucer dogodio, a to je da mi skliznula bocica puna mlijeka iz ruke i prolila se po cijeloj kuhinji, zlo mi doslo, bilo skoro za 3 obroka. Skoro sam pocela plakat od muke. Nije mi zal mlijeka, ima AD ak usfali, al vrijeme i muka izdajanja. Meni to toliko otupljujuce, monotono i statican posao da bi rađe napravila generalku u cijelo stanu nego dnevno izdajanje. Mene to iscrpljuje jer nisam nikakao statican tip. Bas me umara. Jucer sam zaspala sjedeci na garnituri gledajući tv. E da, ja pijem sigurno 2,5-3L vode/soka/caja dnevno.
Lavice britka ko i uvijek, al svaka na mjestu🥰 Jel si zvala klaicevu?
Mikio hvala za info od HZZOa🥰
Ostalo sve ishlapilo🥴🤯
.
Moja je naspram vasih onda mrvica sa 4 i pol mjeseca i 5700 g i 60 cm 🙈
.
Bogec moj jako place i ja skupa s njom 😭😭😭
Opet se ponavlja scenarij s proslog cijepljenja… Identicno…. Nogice ne smijemo pogledat kak ju boli, stavila sam ja odma frescopad obloge al ocito ne pomaze. Sad sat vremena nije do zraka mogla doc od plakanja i jecanja, sva se osipala po licu kolko je jecala, uzas…. Ni duda ni cica nista nije palilo. Uspjela sam joj u toj maniji cepic staviti i onda se konacno smirila i sad spava na meni.
😔😔
Dobro da su nas pomaknuli da dodemo ujutro a ne navecer pa mozda do noci bude bolje… 🤞🏼🤞🏼
.
Stigo mi h&m danas al nisam najsretnija jer su stvari ooogroooomneeeee. 🤦🏼♀️ Uzela sam 68 velicinu al mislim da je to ko 74 ili 80. Neznam jel ima veze jer pise da je doslo iz UK, dal su tam drugaciji brojevi 🤷🏼♀️ a nema veze imat ce za jesen 🥴 jedino kaj sad opet nemam nis 68 velicine.
.
I jos slag na torti, meni danas dosla menstruacija 😭
Pa kud prije 😠 bas je mogla jos pricekat jos malo….
Meni je danas vec druga menstruacija dosla ili sta vec. Boli i curi i zlo mi je. I nisam bila na pregledu do sad i sad me malo čak strah tog krvarenja i bolova..
..
Nama je rekla pedijatrica da taj frescopad nije nesto, boljr hladni obicni oblozi. (nismo isprobali, prenosim rečeno. Kupila sam ja frescopad svejedno), da im kao zna izazvati osip i crvenilo 🤷♀️
Ma dobro ti je Valkris pedica rekla. Jako je praktican ali nije za ništa.
Slavonke, imate li info kad bi mogli početi primati za uzv kukova?
[iimg]
Sortiraj odgovore
Najstariji