ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    22. Travanj 2020. 13:25

Moj kolko kila ima valjda je dosao do onog skoka kaj treba bit sa pola godine Al nebinse cudila da je sad oko 7, 7 i pol (mada se i dalje nadam da nije)

Taani
    22. Travanj 2020. 13:40

Zarica

Moj kolko kila ima valjda je dosao do onog skoka kaj treba bit sa pola godineAl nebinse cudila da je sad oko 7, 7 i pol (mada se i dalje nadam da nije)

Moj sutra 3 mjeseca, a po kućnoj vagi ima barem 7,5 kg . Sutra će nas patronažna obići pa ćemo vidjeti.

• Zarica
    22. Travanj 2020. 13:59

Taani

Zarica

Moj kolko kila ima valjda je dosao do onog skoka kaj treba bit sa pola godineAl nebinse cudila da je sad oko 7, 7 i pol (mada se i dalje nadam da nije)
    Moj sutra 3 mjeseca, a po kućnoj vagi ima barem 7,5 kg. Sutra će nas patronažna obići pa ćemo vidjeti.

Uvijek se zacudim kad skuzim da ima jos takvih bucka:) bas mi nevjerojatno kak mu se lijepe kile. A moj ti nije bas ni dugacak. Nebi mu dala vise od 60-61. Kolki ste vi?

• Zarica
    22. Travanj 2020. 14:02

Kak to da vam jos dolazi patronazna? Nama cak rekla da po zakonu mora doc samo jednom (mada sam cula oprecne info o tom, nisam isla trazit). Na kraju je dosla par puta zbog pupka, al sve to u tipa 2, 3 prva tjedna... nije bilo govora da nastavi dolaziti 

DeeDee
    22. Travanj 2020. 14:07

Joj Mikio 😔😔😔😔
    Mene tako strah tog cijepljenja sutra, mislim, zbog toga da će je bolit uzasno 😔
    .
    Moja je na kućnom vaganju s 2 mjeseca imala 4900, bas me zanima sta ce sutra reći, ali ja ne bi rekla da ima preko 5500 🤔
    .
    Zarice meni je patronazna bila milijun puta i doći će opet kad prođe ovo, čisto da nas vidi, izvaže ju i da popričamo o uvođenju kašica. Čak me i zvala neki dan da vidi kako smo se snašle i ako smo se uspjele izboriti sa šeširićima. Kaže da do godine dana može dolaziti (ako želim)

[/url

annika
    22. Travanj 2020. 14:22

Evo i nas sa cijepljenja. 7 kg i 63 cm, dobio jednu bocu jer im je nestalo za pneumo pa cemo to sa 6 mj. Samo malo zaplakao. Kaze dr do 6 mjeseci ne moramo uvoditi dohranu, dobili zeljezo i nadamo se da ce se normalizirati situacija s pregledima jer bi trebali uzv kukova najkasnije sa 5 mj, a i pregled urologa zbog tog testisa. Ja cure imam osjecaj da taj frescopad nista ne djeluje. Sa starijima sam mocila gazu hladnom vodom pa im stavljala i nikad im nije oteklo niti ih boljelo. Ovo je prakticnije ali nikakvu korist ne vidim

[iimg]

• thinkpink1
    22. Travanj 2020. 14:24

Evo i mene, napokon uspjela procitat zaostatke. I naravno skoro nista nisam zapamtila 🙄🤦🏻‍♀️ 
    Moja je pocela tolko balit i gurat šaku u usta, da može gurnula bi obje, jos bi najidealnije bilo i duda uspije ostat u ustima...
    Ovo izdajanje je uzas, kak je neko reko (zaboravila tko) fakat uzasno oopterećuje, sva se isto pogrbim, pokocim i onda mi treba vremena da vratim pokrete bez bolova natrag u funkciju. Uglavnom uzas. Jedino je dobro sto imam mlijeka. Jedan peh mi se jucer dogodio, a to je da mi skliznula bocica puna mlijeka iz ruke i prolila se po cijeloj kuhinji, zlo mi doslo, bilo skoro za 3 obroka. Skoro sam pocela plakat od muke. Nije mi zal mlijeka, ima AD ak usfali, al vrijeme i muka izdajanja. Meni to toliko otupljujuce, monotono i statican posao da bi rađe napravila generalku u cijelo stanu nego dnevno izdajanje. Mene to iscrpljuje jer nisam nikakao statican tip. Bas me umara. Jucer sam zaspala sjedeci na garnituri gledajući tv. E da, ja pijem sigurno 2,5-3L vode/soka/caja dnevno.
    Lavice britka ko i uvijek, al svaka na mjestu🥰 Jel si zvala klaicevu?
    Mikio hvala za info od HZZOa🥰
    Ostalo sve ishlapilo🥴🤯

.

Valkris
    22. Travanj 2020. 14:48

miki0

Moja je naspram vasih onda mrvica sa 4 i pol mjeseca i 5700 g i 60 cm 🙈
    .
    Bogec moj jako place i ja skupa s njom 😭😭😭
    Opet se ponavlja scenarij s proslog cijepljenja… Identicno…. Nogice ne smijemo pogledat kak ju boli, stavila sam ja odma frescopad obloge al ocito ne pomaze. Sad sat vremena nije do zraka mogla doc od plakanja i jecanja, sva se osipala po licu kolko je jecala, uzas…. Ni duda ni cica nista nije palilo. Uspjela sam joj u toj maniji cepic staviti i onda se konacno smirila i sad spava na meni.
    😔😔
    Dobro da su nas pomaknuli da dodemo ujutro a ne navecer pa mozda do noci bude bolje… 🤞🏼🤞🏼
    .
    Stigo mi h&m danas al nisam najsretnija jer su stvari ooogroooomneeeee. 🤦🏼‍♀️ Uzela sam 68 velicinu al mislim da je to ko 74 ili 80. Neznam jel ima veze jer pise da je doslo iz UK, dal su tam drugaciji brojevi 🤷🏼‍♀️ a nema veze imat ce za jesen 🥴 jedino kaj sad opet nemam nis 68 velicine.
    .
    I jos slag na torti, meni danas dosla menstruacija 😭
    Pa kud prije 😠 bas je mogla jos pricekat jos malo….

Meni je danas vec druga menstruacija dosla ili sta vec. Boli i curi i zlo mi je. I nisam bila na pregledu do sad i sad me malo čak strah tog krvarenja i bolova..
    .. 
    Nama je rekla pedijatrica da taj frescopad nije nesto, boljr hladni obicni oblozi. (nismo isprobali, prenosim rečeno. Kupila sam ja frescopad svejedno), da im kao zna izazvati osip i crvenilo 🤷‍♀️

Valkris
    22. Travanj 2020. 14:49

I nadam se da ce im svima sto prije proci bolovi, miseki mali 🤞🤞🤞

annika
    22. Travanj 2020. 14:56

Ma dobro ti je Valkris pedica rekla. Jako je praktican ali nije za ništa.
    Slavonke, imate li info kad bi mogli početi primati za uzv kukova?

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.