Piba joj bas mi je zao procitat da i dalje muku mucite s dojenjem. A jel ti dobiva na tezini i puno pelene? Mozda nije tolko gladna prek dana. Moj ima faze kad mi se cinilo da u 10 dana nije nista dobio na kilazi (imam samo velku vagu) a sad u 10 dana 300 grama. Nema pravila.
Sto se spavanja tice ima nas tu hrpa kojima je to isto boljka. Nasa noc je danas bila koma. On se budio na svako spustanje u kunderbet. Onda sam misla da ce lakse zaspat sa mnom. Al sipak. Onda na rukama. Al i to nije bilo neko rjesenje. I na kraju smo od 7 na nogama 🙄 nis me pomaze, ni duda ni mazenje drzanje za ruku..
beba tnx na iskustvu za suncobran. Budem malo proucila. Moj kad ga prekrijem tetrom dobije slom zivaca jer ne vidi van 🤦♀️
Vjezbamo oko 8 tjedana, s time da su to vjezbe uglavnom igra za boravak na stomaku, igra na boku, nesto pasivnih vjezbica i tako, nista pretjerano u ovoj dobi. Cak mislim da sam malo i bila pretjerala s tim vjezbanjem, pa se sad vracam korak natrag.
url=https://lilypie.com]
Jutro cure! Mi smo imali groznu noć, jela je 435 puta, tj. nije jela nego bi kmečala dok ne dobije sisu i onda bi zaspala nazad. Dudu neće i dalje. Lastane, koji joj je sad? Regresija!? Još zubi? Jel opet bio pun mjesec? Ajjaj moram popiti kavu 🙈
Moja isto voli biti gola i svečano joj je obećana golotinja po ljeti 😁
Jučer sam je mjerila, ima nekih 7,5kg i 65cm cca jer niti imam vagu za nju niti se želi primiriti za mjerenje. Na pregled idemo kroz par tjedana pa ćemo vidjeti točno 😁
Eleonoris calm down woman, ovo je i dalje samo forum, ovdje smo jer volimo biti ovdje, tko ne voli i osjeća se nelagodno ima druge opcije.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Simbalija ocito je nesto u smo szraku jere i mi puno budili
Mene izludjuje opadanje kose. Zna netko gdje ima mrežica za kosu zs kupiti?
[iimg]
annika meni muz rekao da mora sifone cistit svako malo zbog moje kose. Kad ce to prestati?
I meni kosa počela padati tragično :S
Noć relativno ok, hranjenje u 2, stenjanje od 6, digle se u 7. Sinoć opet egzorcizam..jedva čekam četvrtak i pregled.
.
Išla bi do ljekarne po frescopad pa sam mislila uzet u čepiće da imam doma. Šta točno moram pitat? 🙈
[/url
Joj i meni je kosa koma 😵😵 neznam sta vise ima padat. Sta ne padaju dlake s nogu umjesto kose 🙈🙈
DeeDee mene su u ljekarni pitali kolko je beba stara, kolko kila ima i na temelju toga mi dali cepice 🤷🏼♀️ isto dosla ko nemajka i rekla da mi se dijete cijepilo da trebam nesto za temperaturu ako je bude 🤪🤪
Onda cu ic poslije pregleda kad budem znala najnoviju kilažu, tnx
[/url
DeeDee lupocet 120 mg, manje imas od 60 mg a to je premalo. Ovu uvijek mozes prelomiti ako je prevelika
LoSa trajat ce to jos koji mjesec. Ja sam sr poslije prvih dvoje ošišala od muke
[iimg]
Joj i meni kosa groznooo ispada, još je duga i crna i svugdje je vidim, maltene se po zidovima lijepi 🙈 nikako da se to smanji 😩
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
mikio
-
Mi smo imali okej noć, probudio se oko 4, zaspao dok je jeo , zaspala onda i ja, oko 5 se probudio i automatski nastavio jesti
i onda oko 8. U zadnje vrijeme kad se nakači na cicu, ne pušta po 40 min
.
-
Ima neke prištiće ili štoveć, ne kao one kad je bilo čišćenje nego ovako:
Ne znam koliko se dobro vidi, ali ima toga po obrazima i po bradi. Trebam li to tretirati nečim ili je možda od nečeg što sam jela? I have no idea . Nije prije imao, nego sad zadnja 2-3 dana. Pregled ima tek za mjesec dana, osim ako se situacija s koronom ne poboljša ranije....
Sortiraj odgovore
Najstariji