Beba moj kapicu tolerira samo ako mu usi vire pa ga zezam da ko mali šipac izgleda 🤣🤣 stavljam mu je kad idemo van i poslije kupanja jer me uvijek nekako strah da mu je ostala glava vlazna iako ga posusim.
.
Annika suosjecam, nama je dns 6 dan bez kakanja i mislim da tvor ljepse mirisi nego ovo..a prdi malo malo…stan sam nekoliko puta zracila 🤣🤣🤣 Valjda ce sutra biti nešto, obicno kad krene tako smrdit se taj dan pokaka.
.
On isto preko dana se vrpolji dok sisa ali sam skuzila da se prvo najede malo i onda pocne to radit. I poceo se toliko veselit sisi da nekad zna i ciknut,vrisnut od veselja kad vidi da mu se približava…presladak je,ne moze ju dočekati 😄
Hahaa,, moja izgleda ko kuhar kad joj ode gore kapica i uheka vire 🥰😄
Ajme cure kako vam zavidim na ovih 8 sati spavanja u komadu 🙈😁 tolko nisam spavala od prije proslog ljeta. Moja trudnoca je bila super al valjda od 5.mj sam isla piskit po 5 puta tokom noci. 😂 a kako su mi lavica i annika neki dan rekle, necu se naspavat sljedece 3 godine. A bas sam razmisljala kako bi to bila taman razlika za sljedecu bebu hahaha 🙈😂
Moj i dalje jede puno. Ugl na 3 sata, nekad bude 2 nekad 4. I fakat voli cicu, sav se uzvrpolji kad se krenem otkopcavat. Sad kad se sjetim kako je strajkao, vikao plakao, nemrem vjerovat da je to isto dijete. Pibase bas dugo nije javila. Nadam se i da su kod njih ti problemi prosli
A ovaj forum je bas super. Nema tu svada, sve svadalice su se vec procistile 🙈😈😁😂
Lijepo da misliš na nas Mrgud 😍
Problemi nisu nestali, čak štoviše, gori su nego ikad. Od potresa se jako mucimo s cicanjem. Jedino kako ju uspijem nahraniti je po noći dok spava. Preko dana, nema sanse na cicu ju staviti, a postalo je izazovno i na bocicu ju nahraniti. Na cici vristi, a s bocicom okrece glavu, gleda sve okolo, smije se, pljuje,...meni je izdajanja baš preko glave, malo mi fali da odustajem od svega. Najveći problem je što odbija AD🤦♀️ najviše mi je žao jer pO noći baš prekrasno jede. A ja preko dana imam sve manje mlijeka.
Ne znam da li mi se čini, ali mislim da su nam i živi krenuli. Ruke su non stop u ustima i napipala sam nešto s prstom pa čekamo.
Uz to, mislim da smo se susreli i s prvom regresijom sna. Svaku večer imamo navečer drame pred spavanje, plakanje, bacanje, bude jako umorna a nema šanse zaspati.
Jedva čekamo pregled kod pedijatrice i cijepljenje s 4mj, pogotovo jer smo onak s 3 mj preskočili zbog svega
Pozdrav iz nocne 🙂
Nadam se da imate mirnu noc, moj zadnjih par dana bude malo nemiran preko noci, al nastavi odma spavati nakon sto dojki 😂
Ja isto ovdje nemam dojam da se natjecemo, dapace zanimljivo mi je citati kolko su bebe razlicite i stvarno sam ovdje dobila puno savjeta.
Kaj se tice dijete, meni neplanirano ide dobro, al iz drugih razloga 😂😅 nakon poroda ja nikak nemrem na veliku nuzdu, tak mi je bilo i u trudnoci i nikak da se izregulira. Prije sam bila ko grlica😂 tak da sam danas na kasicama i rizi ak mi kaj pomogne. Jucer suhe sljive i donat mg nisu nis pomogle. Ak imate kakve savjete pomagajte 🙂
Nita zasto Vojta? Obicno za takve vjezbe moras biti jako dobro obucen? Mislim u fazi od 2 mjeseca oni tek pocnu mazinavat rukicama i nogicama, a ekstremiteti im i jesu hiper. Mi radimo po Bobathu.
Zato što sam jedva i do Vojte došla. Što se tice mog pedijatra, on je dao da se ide u bolnicu na "obične " vježbe širenja i pružanja ekstremiteta.
Bobatha nemam nigdje u blizini, pogotovo u vrijeme korone. A mišljenja su inače podijeljena oko toga koji pristup je bolji pa koristim onaj koji je dostupan.
Koja je vaša dg?
Nita sve se to da sa vjezbicama ispraviti. Mene zivcira da nas ne pogleda pa da i mi krenemo ako treba.
Eleonoris ja nikad nisam rekla da je nemoguce da se beba sa 2-3 mj okrece (neke bebe to rade) vec da obicno bebe to kasnije rade i trebaju savladati to do 5-6 mjeseca. Ovo citaju neke zenice koje se ne javljaju i onda moze ispasti da se zabrinu jer njihove bebe to ne rade. To je bio smisao mog posta a ne da uvrijedim nekog. Ja sam isto prvorotkinja no igrom slucaja se moram informirati o tome. I ja o takvim stvarima citam znanstvenu literaturu.
I da… svijesna sam da moj nije napredniji od drugih niti mi je cilj da to bude. A niti ga s nikim ne usporedujem. Neka samo bude zdravi i sretan i nitko sretniji od mene.
Nadam se da će uskoro sve proraditi pa da krenete i vi AKO trebate iako bih ja na tvom mjestu si našla privatno fizioterapeuta da pogleda dijete i to nekog koji se bavi djecom -Vojta ili Bobath ( imali smo vec raspravu o fizio i fizijatrima, ali vjeruj da ti je bitan samo onaj tko radi s djetetom)
Nita zasto Vojta? Obicno za takve vjezbe moras biti jako dobro obucen? Mislim u fazi od 2 mjeseca oni tek pocnu mazinavat rukicama i nogicama, a ekstremiteti im i jesu hiper. Mi radimo po Bobathu.
Zato što sam jedva i do Vojte došla. Što se tice mog pedijatra, on je dao da se ide u bolnicu na "obične " vježbe širenja i pružanja ekstremiteta.
Bobatha nemam nigdje u blizini, pogotovo u vrijeme korone. A mišljenja su inače podijeljena oko toga koji pristup je bolji pa koristim onaj koji je dostupan.
Koja je vaša dg?
A ok nema bolji ili ne samo invazivan i ne invazivan. Mi imamo isto distoni i tortikolis po jednom fizijatru, a drugi kaze da je blaza asimetrija lijeve strane. Kako god ne izgleda neka patologija, ali svi oni prate napredak djeteta pa onda dodaju/eliminiraju odstupanja. Mene brine bas taj vrat jer mu glava ne zaostaje u trakciji znaci jedni misici su ok, a s druge strane u potrbusnom je los iako drzi glavu, ali ne lijepo i cvrsto. Sad radim s Polovinama online, oni su najbolji u tom podrucju pa cemo vidjeti iako ima naznaka da ce se vjezbe vratiti kroz tjedan dva.
url=https://lilypie.com]
Koja je vaša dg?
A ok nema bolji ili ne samo invazivan i ne invazivan. Mi imamo isto distoni i tortikolis po jednom fizijatru, a drugi kaze da je blaza asimetrija lijeve strane. Kako god ne izgleda neka patologija, ali svi oni prate napredak djeteta pa onda dodaju/eliminiraju odstupanja. Mene brine bas taj vrat jer mu glava ne zaostaje u trakciji znaci jedni misici su ok, a s druge strane u potrbusnom je los iako drzi glavu, ali ne lijepo i cvrsto. Sad radim s Polovinama online, oni su najbolji u tom podrucju pa cemo vidjeti iako ima naznaka da ce se vjezbe vratiti kroz tjedan dva.
Dobro je da nema patologije i nadam se da nece ni biti.
koliko dugo vec vjezbate?
I ja se sve nadam da će ubrzo krenuti vježbe mada nama i dalje ostaje da 4 x dnevno ja vjezbam, a dva puta tjedno idemo u ustanovu. Ali mislim da njijova 2 x tjedno itekako znace
Nita ja imam fizioterapetkinju bas koja radi s bebama no ona ne zeli poceto raditi bez pregleda i dijagnoze fizijatra. Nadam se da ce kroz koji tjedan poceti raditi.
Mrgude kindau aplikacija ti daje mogucnost da pratis sto ti beba treba raditi u odredeno vrijeme i ako ne radi dobines neku igru da se to potice. Nije lose...
DeeDee, hahaa,moja isto.. kad ne znam što joj je, samo ju skinem i to je to❤️
Mrgude, ne znam da li su svi suncobrani univerzalni, ali znam da ih ima za kupiti takvih, pašu na sva kolica, onako se zasarafe ručno za prečkicu. Meni se jedna kolica onako skroz mogu zatvoriti, a na kišobran kolicima sam skinula suncobran. Meni samo smeta. Kad idemo prema suncu, imamo onu veliku tetru iz Lidla, pa ju zakrilim s time😝
Eleonoris, ne znam na koga to misliš.. Ja imam više djece, ali ne smatram da pametujem ovdje. Niti mislim da ijedna od cura to radi. Samo pišemo. Možda je ovo ispušni ventil.
Pojedi nešto slatko.
Ja kad sam nervozna i kad mislim da je cijeli svijet protiv mene, napapam se čokolade i onda mi je sve ravno. Pokušaj 🤭🤞
Ja i neato kratko nekad popijem
E cure znam da je tema bila davno al uvijek zaboravim napisat 😅 kad ste pricale o bodicima koji se kopcaju samo dolje nezz dal znate al oni svi mogu prek guze ic, tak ja malca uvijek oblacim uopce mu prek glave ne navlacim 🙃 ja to nisam znala prije nego sam tu negdje na starim temama procitala
Sortiraj odgovore
Najstariji