ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eleonoris
    20. Travanj 2020. 22:38

Losa nisam se ja pronašla uvrijeđeno nego komentiram na temelju postova i odgovora ako netko postavi pitanje kako se odgovora.
    Ja također nemam dlake na jeziku pa kažem da to što piše da se beba okreče sa 5 mjeseci nije nešto što naprave sve bebe.
    Ali kao što sam navela u prijašnjem postu svi se sjate na nekoga ako napiše onako kako misli ili se ovdje osjeća a od početka trudnoče je bilo ovdje žena koje nisu prvorotke pa je ispadalo da apsolutno znaju i imaju uvid u svaki detalj vezan za bebe i kao to je to sve znaju.Bez uvrijede,samo pokušavam reč da da se možda s vašim metodama ili nekim preporukama,savjetima neka mama neče složit.
    A ako se ne složi ovdje nastane raspašoj..činjenica na temelju toga što sam ja ostavila svoje mišljenje u vezi foruma ne da budem bezobrazna nego da objasnim da su bebe različite jer se meni na komentar odgovorili na način da je to nemoguče.
    Ali hajde..

MaRe
    20. Travanj 2020. 22:40

Beba moj kapicu tolerira samo ako mu usi vire pa ga zezam da ko mali šipac izgleda 🤣🤣 stavljam mu je kad idemo van i poslije kupanja jer me uvijek nekako strah da mu je ostala glava vlazna iako ga posusim.
    .
    Annika suosjecam, nama je dns 6 dan bez kakanja i mislim da tvor ljepse mirisi nego ovo..a prdi malo malo...stan sam nekoliko puta zracila 🤣🤣🤣 Valjda ce sutra biti nešto, obicno kad krene tako smrdit se taj dan pokaka.
    .
    On isto preko dana se vrpolji dok sisa ali sam skuzila da se prvo najede malo i onda pocne to radit. I poceo se toliko veselit sisi da nekad zna i ciknut,vrisnut od veselja kad vidi da mu se približava...presladak je,ne moze ju dočekati 😄

• Nita9999
    20. Travanj 2020. 22:41

LoSa84

Nita mi nemamo dijagnozu (još). Sve bebe koje se rode prije 34-og tjedna automatski idu na Goljak kao neurorizicne te nas sad prate neuropedijatar i fizijatar. Ima neku malu cisticu no veli neuropedijatrica da je to jako cesto i da mozemo zanemariti. Fizijatrica je za sad rekla naprvom pregledu da je zadovoljna i da samo babyhandling radimo te sad cekamo opet termin jer je sad prosao korekcijski 3mj. Na Goljsku rade Bobath… aja sam cula da su po Vojti bolje vjezbe. Za sad jananjemu ne primijecujem da nesto ne stima… niti pedijatrica. No vidjet cemo sto fizijatrica veli.

Ajde nadam se da. i neće biti većih odstupanja jer kako pišeš, super prati korekcijsku dob.
     Mi nažalost imamo glavu u desno, stisnute šake, ne povlači prste desne noge kao lijevo, asimetrija cijelog tijela i tako....
    Nakupi se toga

• Stelle123
    20. Travanj 2020. 22:43

Nita zasto Vojta? Obicno za takve vjezbe moras biti jako dobro obucen? Mislim u fazi od 2 mjeseca oni tek pocnu mazinavat rukicama i nogicama, a ekstremiteti im i jesu hiper. Mi radimo po Bobathu. 

url=https://lilypie.com]

20. Travanj 2020. 22:55

Nita sve se to da sa vjezbicama ispraviti. Mene zivcira da nas ne pogleda pa da i mi krenemo ako treba. 
    Eleonoris ja nikad nisam rekla da je nemoguce da se beba sa 2-3 mj okrece (neke bebe to rade) vec da obicno bebe to kasnije rade i trebaju savladati to do 5-6 mjeseca. Ovo citaju neke zenice koje se ne javljaju i onda moze ispasti da se zabrinu jer njihove bebe to ne rade. To je bio smisao mog posta a ne da uvrijedim nekog. Ja sam isto prvorotkinja no igrom slucaja se moram informirati o tome. I ja o takvim stvarima citam znanstvenu literaturu.
    I da... svijesna sam da moj nije napredniji od drugih niti mi je cilj da to bude. A niti ga s nikim ne usporedujem. Neka samo bude zdravi i sretan i nitko sretniji od mene. 

Taani
    20. Travanj 2020. 22:58

Ja sam relativno nova na forumu i vecina stvari koju procitam ovdje mi pomogne stvarno, ne mislim da uspoređujemo koja beba je "naprednija", ali meni je ovo prva beba i volim procitati sto druge bebe rade, radije ovdje nego u nekoj knjizi . Nekad mi bude lakse kad vidim koliko su sve bebe razlicite, manje mislim da nesto krivo radim 🙉.
    -

Mrgud 😆😆
    Koliko sam ja shvatila, bebe se odjednom "predomisle" tako da drzim fige da se tvoj "predomisli" i da pocne spavati 8 sati 😊. To zapravo zelim svima 😉

20. Travanj 2020. 22:58

Ima Kinedu aplikacija sa vjezbicama ako nekog zanima. Nesto se placa no ima i besplatnog sadržaja.

Lunica
    20. Travanj 2020. 23:22

Ajme zenice pa vi ste još tu🥰🥰 bravo bravo... Lijepo je izmjenjivali iskustva i međusobno se bodriti. Ja sam intenzivno trebala suosjecanje u trudnickim danima... Bas mi je pasalo biti tu... A sad s bebom je to opet druga prica... Uglavnom smo dobro evo nas sa. 60 cm i 6 kg. Samo dojeni.. Noc vec uhvatili dod 22 do 6 ujutro... Sve izgleda idealno osim sto je meni skocio tlak nakon poroda i imala jedno 6 mastitisa do sad Al evo sve je pod kontrolom 😉 Treba ishendlati s dva skolarca dvije predskolke i bebacem. Još je on najmanje zahtjevan. Nadam se da ste sve dobro💓💓

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

mrgud_zg
    20. Travanj 2020. 23:43

Taani pozlatile ti se rijeci 😂
    Za kinedu mislim da je i red fox neki dan to spomenula. Al kaj niste neki dan rekle da se ne treba nis vjezbat? 🙈😬
    Beba moj ne voli kape. Mi od prvog dana imamo samo pamucne, jer uvijek ima jos kapuljacu od medo odijelca. S tim da prosli tj kad je ono bilo 25 stupnjeva mu nisam stavljala kapu, samo opet kapuljacu od hoodice/jaknice. A za na terasu kad je ovak toplo ima neku siltericu
    A sad ste me s tim sjetile. Mi bili za vikend u setnji i skuzila sam da onaj krov od kosare ne stiti od sunca kad idemo u krivom smjeru. A sunce je fakat jako. Pa sam gledala kupit suncobran za kolica. Jel zna netko jel to univerzalno il 🙈 #nemajki se neda guuglat pa trazi laksi put do informacije 😁
    Deedee moj se isto uvijek smiri i obozava bit gol na presvlacilici. Ja mu isto stalno govorim kak cemo uskoro ic na more da moze bit stalno gol, a ustbari ne znam dal lazem i dal ce ova korona potrajat 😣😫. Kad se rodio smo vec kovali planove da cemo za uskrs na prvo moze, pa za 1.maj na drugo... ah planovi 🙄

beba2025❤
    21. Travanj 2020. 01:16

DeeDee, hahaa,moja isto.. kad ne znam što joj je, samo ju skinem i to je to❤️
    Mrgude, ne znam da li su svi suncobrani univerzalni, ali znam da ih ima za kupiti takvih, pašu na sva kolica, onako se zasarafe ručno za prečkicu. Meni se jedna kolica onako skroz mogu zatvoriti, a na kišobran kolicima sam skinula suncobran. Meni samo smeta. Kad idemo prema suncu, imamo onu veliku tetru iz Lidla, pa ju zakrilim s time😝
    Eleonoris, ne znam na koga to misliš.. Ja imam više djece, ali ne smatram da pametujem ovdje. Niti mislim da ijedna od cura to radi. Samo pišemo. Možda je ovo ispušni ventil.
    Pojedi nešto slatko. 
    Ja kad sam nervozna i kad mislim da je cijeli svijet protiv mene, napapam se čokolade i onda mi je sve ravno. Pokušaj 🤭🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.