ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mala.le.90.
    26. Veljača 2020. 09:41

Mi, kad imamo srece pa nema grceva, setamo u jaju jer korpu ne voli...carape, tene nehodalice, hlace, bodi dugih rukava, majica i gornji dio trenerke. Pokrijem s jednu ili dvije dekice.
    Kafici i trg centri ni pod razno, pogotovo u vrijeme gripe. Inace nisam pristalica beba na takvim mjestima.

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Eleonoris
    26. Veljača 2020. 09:52

Sad definitivno znam da mi je djetetu prevruće kad idemo van tako da ću ju slabije obuč kad budemo išli..
    Mame mi danas imamo točno mjesec dana i trebali bi na prvi pregled pa me zanima vi koje ste bile kad se prima drugo cjepivo? Ja sam u panici tek je sad dobila zdrastveno pa je idemo upisat kod nekod doktora i odma na pregled...valjda nemora točno sa mjesec😰😏

Grizli
    26. Veljača 2020. 09:55

Za stenje prve mi smo po pola sata krenuli. 
    Oblacenje mislim da ovisi o uvijetima vani i gdje ste. Kod mene je recimo cca 15 stupnjeva i da ju obucem ovako kako ste pisale dodje doma mokra do pelene. Tako da joj ja zadnjih dana stavim bodij dugi rukav i tuticu onu sa stopalima na tregere, kapicu i imam deblju dekicu za u kolica vise je kao poplun zapravo. Ako puse bura stavim jos zaštitu od kolica i spustim kupolu od kolica do kud ide. Uvijel bude topla i spava bezbrizno ili samo gleda al bas bude zadovoljna. Tako da ovisi i gdje ste i kakvo je vrijeme. Kad je oblacno obucem joj jos na to plisano medo odjelce.
    Korone se ne bojim za nas al mi za nju nije svejedno. U shopping centre ne idemo ni u trgovine. Neki dan ja isla u c& i muller a muz i ona setali okolo centra. Al po spezu i dalje ide muz sam  mi se setamo iskljucivo po vani. 
    Najavili nam se gosti za iducih dana i vec sam svima rekla da se ne zacude kad dodju zapravo muz im dao upute. Prvo idu prat ruke detaljno (kupila sam sapun onaj za prehrambenu industriju sa dezinfecijensem) i nema ljubljenja male, diranja po licu i glavici ni rukice. Znaci dirat ju mogu di je odjevena. Svi prihvatili. I nema ljubljenja nas ni rukovanja s nama. Kuma cak odgodila dolazak jer su prosli tjedan bili u Italiji pa je rekla da nw bi bilo ipk ce cekat jos. Mislim ne dizem paniku jer sam svjesna da je to ko gripa ali bolje da nas sto manje maltretiraju svi skupa. 

26. Veljača 2020. 10:06

Mi smo tek od proslog tjedna poceli primati goste i nedam da diraju malog. Bas sam cula nedavno za primjer gdje su gosti bebi hripavac donijeli pa je beba bil mjesec dana u bolnici na respiratoru. Neki ljudi su nonšalantni pa govove "što dižeš paniku", "nemoj pretjerivati" i sl. Nek oni svoji djecu izlazu cemu god žele... ja svoje neću.

• mom12
    26. Veljača 2020. 11:08

Mi setamo skoro od pocetka...cim su mene punti prestali bolit...obucemo bodi majicu hlace preko medo odjelce ili skafander ili samo u robi u kolica pa je stavim u onu vrecu...zavisi di smo...ako idemo na selo onda plus stramplice....i naravno kapa....nisam primjetula da joj je vruce ili hladbo....ne prekrivam je nicim...jednom kad je bila bura i to je to...ne idem u shoping centre ne volim sama a ne jos s bebom...kad trebam nesto kupit odem sama nju ostavim sa tatom....a ja se ionako ne zadrzavam tamo i ne razgledam....ako cu pit kavu odem do rive ili bacvica....na zrak....i obozava bit vani...

• thinkpink1
    26. Veljača 2020. 11:16

Lavice sretan rodendan 🎂🥳🍾💐😘❤

• Stelle123
    26. Veljača 2020. 11:29

Izbjegavamo goste, rekoh u treci da dodju, a sad bi i zbog korone mogli produzit. Izadjemo vani, ali ne bas svaki dan, ovisi koliko puse. On opet nesto kasljuca, ocito je nesto skupio od mene iako sline ima malo. Bili jucer u fizijatra, morat cemo vjezbati tu glavicu i potrbusni, jer ne drzi dobro glavu pada mu put naprid (ocito straznji misici slabiji). Pokazala mi neke vjezbe sad moram pilit po tome. A tek zadnjih 7 dana je malo aktivniji u potrbusnom.

url=https://lilypie.com]

26. Veljača 2020. 11:45

mikio mozda bude koristi od korone da se ljudi nauce stvljat ruku kad kaslju. Opcenito se nasi ljudi ne znaju ponasat kad su prehladeni. Rijetko ko stavi ruku a da nije saka...

Damnarexx 🌺
    26. Veljača 2020. 11:58

Mi smo isli 3 dana za redom van, evo jucer nismo jer sam pretjerala sa zadnjom setnjom i bolilo me dole sve. Danas isto necemo, jer samo sto ne pljusne 😒
    .

Sto se tice oblacenja, vidim da oblacimo svi podjednako 😊 

Simbalija
    26. Veljača 2020. 12:21

Stelle123

Izbjegavamo goste, rekoh u treci da dodju, a sad bi i zbog korone mogli produzit. Izadjemo vani, ali ne bas svaki dan, ovisi koliko puse. On opet nesto kasljuca, ocito je nesto skupio od mene iako sline ima malo. Bili jucer u fizijatra, morat cemo vjezbati tu glavicu i potrbusni, jer ne drzi dobro glavu pada mu put naprid (ocito straznji misici slabiji). Pokazala mi neke vjezbe sad moram pilit po tome. A tek zadnjih 7 dana je malo aktivniji u potrbusnom.

Hej što ti znači da je aktivniji u potrbušnom? Moja samo gleda lijevo desno i ako se jako iznervira jer ne voli biti na trbuščiću onda krene lamatat nogom dok se ne prebaci na leđa. Ne znam je li to normalno.. Šakice još drži skupljene dok je na trbuhu, otvorene su kad jede i nekad kad se igra.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.