Koliko vase bebe jedu obroka dnevno i koju kolicinu?
Moja jede milijun puta, uopće ne brojim, kad zaplače dam joj papati. Krenula sam kužiti plač gladi i plač kad joj je dosadno. Mislim da joj trbuščić nikad nije prazan zbog toga, ali nemamo problema sa grčičima.
A koju količinu samo Bog zna 🙈
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Posto sam u zaostatku moram sve procitat sto ste tipkale. Mi obavile 1.pregled. Vrtirepka je narasla 4 cm i dobila 850 gr. Dobile sve pohvale za dojenje i kako sva je zilava i jaka. Ima super reflekse i sve. A za crvenilo na licu i vratu sta dobi da jw to onaj rodin ugriz pa kad je vruce da se jos vise vidi nego inace. A nekoliko pristica sto im da je od ciscenja. Tako da smo happy jer je sve super i nema alergiju n cokoladu sto sam ja mislila. Jeeeee idem si sad pojest malo cokse.
Ja nemam pojma kolko moj jede. Ja samo dojim i on jede na cca 3 sata, al nekad to bude i 2 ili 4. Po noci cesce 4. Nekad jede 10 min nekad 30. A kad izdojim bocicu od 125 ml uvijek pojede sve. Nemam pojma kolko dobiva jer nam je patronazna bila samo na pocetku. Idemo s 2 mj i tjedan dana sljedeci put kod pedijatrice. Al meni on naocigled raste (sad nosi 56-62, a kad se rodio 50) i bome je dobio i podbradak i butine 🙈.
A u zadnje vrijeme mu se uopce ne spava 😣. Recimo jucer je spavao 20 min ujutro i 20 min popodne i sat vremena vani. To je fakat premalo 😣. A nekad zna i odvalit po 2-3 sata popodne. A vani moze spavat satima 😁
Macutica ovako kao ti ja identično radim. Za sad funkcionira iako se nadam smanjiti jos AD…
Moj soava ujutro od oko 9-11,pa iza podne zaspi i odrapi 2-3h (danas 4!!l) inizadjemo van oko 4 ali danaa je glupo vrijeme pa ne idemo i onda mi jos spava do cca 6. Oko 7 kupanje,pol 8-8 hranjenje i zaspli sam kroz pola sata.
I ja bi zeljela smanjiti, cak mi zadnja 2 dana nesto manje pojede, 30ml, a do tada 60ml, a mozda zato jer ne izdajem prvo mlijeko, tj. vise popije od mene, pa me zanima slijedece vaganje bas sutra/preksutra da li ce biti slican prirast, ako ne, vracam se na staro.. Ona se ne ponasa drugacije, broj pelena isti..
Posto sam u zaostatku moram sve procitat sto ste tipkale. Mi obavile 1.pregled. Vrtirepka je narasla 4 cm i dobila 850 gr. Dobile sve pohvale za dojenje i kako sva je zilava i jaka. Ima super reflekse i sve. A za crvenilo na licu i vratu sta dobi da jw to onaj rodin ugriz pa kad je vruce da se jos vise vidi nego inace. A nekoliko pristica sto im da je od ciscenja. Tako da smo happy jer je sve super i nema alergiju n cokoladu sto sam ja mislila. Jeeeee idem si sad pojest malo cokse.
Bravo cure 💪
Odlično 💪💪
Mi idemo u četvrtak, nadam se da ćemo se nastaviti pratiti i s time 😁
[/url
Ja sam se tek sad stigla javiti, citam vas pomalo cijeli dan al nisam stigla pisati.
Grizli super za dobar pregled. Mislim da si i tu spomenula cicaplast kremu, mom je nakon dva dana mazanja lice savrseno i cini mi se da ga vise ne svrbi.
Lavica pokusavam ga sto vise stavljati na sisu, bar na kratko, al me tak strah da se ne ponove ragade jer me i dalje malo bole bradavice 🤦🏼♀️ Danas sam ga kod svakog hranjenja stavila bar 5 min da sa mu dala flasicu.
A kaj se tice naseg dana, moj je isti kak je neka od vas napisala, prek dana spava jako kratko pa imamo vrtuljak, pa lezaljku, pa gym, onda malo vjezbamo na trbuhu, cesljamo se, skakljam ga, setnja pa kupanje i tak na prode dan. Skoro svaki dan zaspi oko 21, a budi se oko 3,4 i nakon toga nastavi spavati do 7. Prek dana nema ritam spavanja, odspava kad se najede po 20-tak min. Jedin cijelu setnju prespava, i u kolicima i u ergobaby-u.
Grizli sad sam se sjetila da ti je svekrva na kauču. Kakva je situacija? Netko na hitnoj? U zatvoru? Noć je mlada..😁
[/url
Lavice ja se sad sjetila da si negdje spomenula svoj rockas, danas ili sutra?
Sortiraj odgovore
Najstariji