ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    25. Veljača 2020. 22:22

Jel se kojoj do sad beba prehladila..mojoj nosic pun bas danas isisala dosta sekreta...bas je grintava..a temp je 37.5 u guzu..dakle 37....nebi je vodila kod dr odma...da se tamo jos nebi zarazila vise...

25. Veljača 2020. 22:51

mikio mi smo pod stalnim nadzorom neuropedijatra i fizijatra. Moja preporuka ti je Goljak...super su tamo i imaju iskustva s bebicama.
    mom ja samprimjetila da kad isisavsmo nosic vucrmo i ono sto je u ustima panpr ako imamlijekeca to povucemo. I onda izgleda da ima sekreta a zo su sline i mlijeko iz usta. Nazovi pedijatricu pa pitaj. 

• mom12
    26. Veljača 2020. 01:24

Tnx cure...Ovo sam prvi put danas sa usisivacem jer mi se bas stanje ucinilo ajme...inace sa onim el. usisam...jer okice su joj crvene i nervizna je dosta sto obicno nije jos taj sekret...al evo spava...vidit cemo do sutra sta ce bit....

Grizli
    26. Veljača 2020. 02:18

👋Nacna se prijavljuje.... 
    Mikio kos nas isto tako nekako 8-10 cicanja, i ima neli raspored već. Al vidis meni bas pase da imamo rutinu i otprilike istu situaciju kroz dane jer si onsa mogu planirat kad kuhat, spremat, odmarat, primat posjete ici u setnje...
    DeeDee nadam se da se pratimo i da ce vas pregled biti super. A svekrva eno je spava na kaucu, nakon nekoliko mojih kolutanja ociju i stava fuc* off smanjila doživljaj. Izmasakrirala mi dijete da sam na kraju rekla da mora cicat u miri prije spavanja i nas dvije osle u sobu, zatvorile vrata i mala jadna samo gledala u plafon. Imala sam osjecaj da je odahnula da ima malo mira i tisine. Jebate ova joj mljela od 15 do 20h bez prestranka. Dosao mm vidit sto radimo,  naa dvije se mazile i igrale u tisini i vice on mmi si evo zaspala bas nemoj dolaziti u sobu. 🙈 Rano sno poceli lagat za dijete. I napravila jednu veliku gresku u jednom momentu uzela mi malu iz ruku kao da ja idem jesti, al izgeldalo doslovno ko da ju je iscupala iz mog narucja. Mala se toliko preplasila tog poteza jer uvijek ju ja dam nekom, nitko do sad ju nije meni uzeo iz ruku dok je bila u mom narucju opustena. I od onda svaki put kd bi ova se priblizala njoj mala u dreku. Pa je izjavila da mala ima grceve. 😒
    Mom nadam se da ce brzo malenoj biti bolje.
    Lavice happy B-day ako sam dobro shvatila danas je. 

DeeDee
    26. Veljača 2020. 02:34

Evo i nas, madam se najela, a kako je spavala od 22 do 02, bome ne znam sta ce sad raditi  🤪
    Dobro je Grizli, proći će i to, bitno da muž surađuje 😁

[/url

Damnarexx 🌺
    26. Veljača 2020. 03:42

Grizli ajme jadna ti 😒😒 pa obolila bi od takve zene... Uzas.
    Lavice sretan rockas! 🥳🥳
    .
    Kod nas je gospodica spavala od 15 do 12 do 3, sad ju mm usalpavliuje i nadamo se i drugom djelu noci dA ce biti takav 🤞

MaRe
    26. Veljača 2020. 03:51

Večer noćna 🖐
    Mi dns imali goste tako da je išao spavati tek u 9 i bome evo do 3 je spavao,digla ga presvući i papati i nazad na spavanac 🥰 
    Lavice sretan rođendan 🥳🍻

26. Veljača 2020. 04:31

mom po mom iskustvu onaj elektricni ne uzvuce nista osim fizioloske koju sam nakapala. Usisivac bolje povuce. U bolnicu si i rekli da je prehlada kad su smrklji žuti ili zelenkasti. Ono što sam ja do sad izvukla je uvijek bilo prozirno ili bijelo mlijecno. Beba kad ima zaštopan nos itekako place jer ne moze disati kroz usta pa nema zraka.
    Eto moj danas jeo sinoc 10:15 navecer, zaspao oko 11 i spavao u komadu sad do 4. Najeo se i opet zaspao. Vec sam se prepala sto toliko spava  No jucer kroz dan je jako puno jeo te ocito bio sit.

Red Fox
    26. Veljača 2020. 04:51

Pozdrav nocna,moj mali je spavao od 20 do sad🤦🏼‍♀️ Cice su mi ko silikoni 😅 jel bi se trebala izdojiti u tim slucajevima? Ja sam ga cekala da se ptobudi zaspala na kaucu.
    Lavica sretan rodendan 🎂
    Grizli svaka cast na zivcima 😂 ja sam se isto tak zatvorila u sobu s malim na jednom obiteljskom rucku😂 kao treba ga presvuc 

Grizli
    26. Veljača 2020. 06:03

Evo cicanje nocna/polu jutarnja vol. 2....
    Inace svekrva nije bas neka zla i nenormalna zena al od kad se maka rodila kao da ne misli mozgom više. A inace je bila onaj normalniji roditelj od mm...a dobro hvala bogu ne ostaje ide danas doma. Eto dosla nam razdrkat 1 dan samo. Fala bogu!
    Mikio a to mislis... To ti vjerujem da bi voljela. Mi nekako uspjeli da za uspavljivanje nema neke ustaljene rutine osim vecernje nakon pranja/kupanja ide hranjenje malo mazenje i krevetic eventualno Ewan mora odraditi posao do kraja. A ovo drugo prihvaca sve opcije ako sam ja blizu. Tu ti neznam pomoc kako to postići. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.