I popila sam casu vina…nisam dugo jedva sam uspila…sad cekam oce li djelovat🙈🙈
I ja popila prvu nakon valjda godinu dana sad za vikend:) pa bas sam bila uzbudjena oko toga
E mene ovo dojenje vec lagano bas frustrira 😣😫 znaci skoro svaki dan bar jedno hranjenje u danu je neka borba. Ja to fakat ne kuzim. Tj nije borba nego on jede i onda odjednom plac. Pa gurnem dudu, smiri se i opet ispocetka. To nekad moze trajat i pol sata dok ja ne odustanem. A to se zna dogadat i nakon tipa sto jede 10 min normalno, znaci nije prejaki otpust mlijeka vise.
On je inace fakat vesela beba ni ne place puno, al ovo me ubija. Pogotovo jer imam mlijeka a nekad zna bit jednom dnevno a nekad i vise puta. Doslovno mi nekad dode da odustanem 😣😥
Mrgud isto i mene muci danas to dojenje. Napokon smo uspjeli dva dana bez sesirica dojiti i sad krenula prava borba, em navlaci, em place, em boli mene pa i ja nervozna i tak.. isto mi doslo da mu napravim bocicu, ali sve si mislim da ce s vremenom postati lakse i da cemo biti uhodaniji, nadam se.
E mene ovo dojenje vec lagano bas frustrira 😣😫 znaci skoro svaki dan bar jedno hranjenje u danu je neka borba. Ja to fakat ne kuzim. Tj nije borba nego on jede i onda odjednom plac. Pa gurnem dudu, smiri se i opet ispocetka. To nekad moze trajat i pol sata dok ja ne odustanem. A to se zna dogadat i nakon tipa sto jede 10 min normalno, znaci nije prejaki otpust mlijeka vise.
On je inace fakat vesela beba ni ne place puno, al ovo me ubija. Pogotovo jer imam mlijeka a nekad zna bit jednom dnevno a nekad i vise puta. Doslovno mi nekad dode da odustanem 😣😥
Da ti nije možda do pune pelene? Ja sam zadnjih par dana povezala s tim, znači normalno jede, napuni pelenu, pljune cicu i počne vrištat, ali vrištat, odem je presvući, kako je skinem - mir 🤪
I onda lijepo s čistom guzom gospođa nastavi jest kao da ništa nije bilo 🤔
[/url
Ja se danas preporodila. Kak je danas muz doma, totalno sam otkacila, bila sam ko i ovo nase novorođenče, samo jela i spavala kad i ona. Ne sjecam se kad sam se zadnji put tak naspavala🥱😴
Negdje sam citala da se mlijeko prilikom sisanja ne otpusta cijelo vrijeme jednoliko vec neki period stane pa krene (let down reflex).
Nocna se prijavljuje. Cekaj Skoljka rodila si?? Nisam u toku, cestitam!! A bas sam se pitala jucer kad bi trebala...!
Mi imali prvu posjetu danas,bake i dede. Malo je bilo kaoticno al dobro je 😁
Pričaj mi o tome..znači poslije 18:00 nakon sto se probudi prvo sisa najnormalnije i onda stane plakat i nece vise primit sisu al i dalje vrišti kao da je gladan...rekla bih da mu se ne da vući i čekati da naiđe još pa se razljuti i nece ni drugu primit nego trazi bocu. Dala sam mu izdojeno tek kad smo ga okupali i spremili u krpe...zaspao je negdje oko 21:15 i jos spava a ja se probudila i "vidjela" da je 3 sata 🤣🤣🤣 Sise pune pa se otisla izdojiti a ono tek ponoć haaha
Sortiraj odgovore
Najstariji