Lavice,sretan rođendan 🎉🎉🎉
Moj malac je noćas spavao jednu turu 2,5 sata drugu 2
Toliko sam bila u šoku da sam pomislila da se probudio a ja nisam čula 🙈 a taman sam pričala kako ću mu noćas dati ad da odspava i eto ,za sad nije bio potreban
Jutro😇
Lavice happy birthday 😻😇😝❤
Evo moja mrvica je spavala od 21:00 do 5 ujutro,onda je papala i odspavala do sad i evo nateže flašicu.Ja nju ne budim preko noći ,ne znam dali je to dobro ali jednostavno je sama tako počela , svaki dan tako zaspi navečer u isto vrijeme otprlike i spava cijelu noć praktički.Također kaka uvijek u isto vrijeme😀..ujutro na prvoj flašici..ima samo jednom u danu stolicu.
Ali super napreduje pa mislim da je netrebam buditi za flašicu po noći..
Da vas pitam ide li koja s bebom u trgovine ? Mi imamo mjesec dana i samo još šetamo po vani ili odemo na kavu na terasu gdje isto nije puno😀😰🙉🙈
Jutro. Kako ste mame i bebe? Jel se bojitee korone?
Ja konacno dobro nakon hodocascenja po hitnama, groznicama, temperaturama. U sub dobila konacno atb i evo fala Bogu crp je poceo padat i sad sam ok. Sad sam pocela razmisljat o prvoj setnjici? Danas nam je 15 dana, na koliko da idemo van ako nebude kise ?
Lafče rockas? Koliko brojis? Sretan ♥️💙
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Eleonoris mi jos nejdemo bas po ducanima, skoknula sam po kruh u lokalni ducan dok je bio u klokanici, al ovak u neki veci shoping jos nejdemo.
Točkica mi smo prvi put isli na 15-tak minuta. Mislim da to ovisi kak ti ko kaze. Nama su na tecaju rekli da postupno povecavamo minutazu, a i nije bas bilo neko vrijeme kolko se sjecam za duzi setnju.
Eleonoris mi jos nejdemo bas po ducanima, skoknula sam po kruh u lokalni ducan dok je bio u klokanici, al ovak u neki veci shoping jos nejdemo.
Točkicami smo prvi put isli na 15-tak minuta. Mislim da to ovisi kak ti ko kaze. Nama su na tecaju rekli da postupno povecavamo minutazu, a i nije bas bilo neko vrijeme kolko se sjecam za duzi setnju.
Nitko mi nije bio odgovorio da jedan post prije😂,kako ti obučeš bebu za van? Meni je patronažna rekla kao i što sebe samo da ima kapu,šal,rukavice..mislim ja to ni nemam od stvari za bebu😂😂..ja njoj obučem štrample,bodić,benkicu,kapu i omotam je u deku 😰😀..kad dođemo iz vana zna biti i znoja da mi se čini da joj je i vruče..a mene strah da se smrzava😂
Moj ima bodi dugih rukava, jednodjelnu pidamicu, carapice, medo odjelo i kapicu. Jos ga pokrijem s dekom i kolica imaju dio za prekriti. Ak puse ili je hladnije stavim tetru preko kolica i zakacim sa igrackom s kvacicom. Uvijek mu je lice toplo, a rucice su u medo odjelcu kao u rukavicama. Tak da mislim da mu nije zima 😊 ljut je samo ako je dugo tak obucen pa se place, tak da cim udemo unutra moramo ga odma otkopcavati😂
Moj ima bodi dugih rukava, jednodjelnu pidamicu, carapice, medo odjelo i kapicu. Jos ga pokrijem s dekom i kolica imaju dio za prekriti. Ak puse ili je hladnije stavim tetru preko kolica i zakacim sa igrackom s kvacicom. Uvijek mu je lice toplo, a rucice su u medo odjelcu kao u rukavicama. Tak da mislim da mu nije zima 😊 ljut je samo ako je dugo tak obucen pa se place, tak da cim udemo unutra moramo ga odma otkopcavati😂
Hmm😀🙉🙈..ja njoj pipam inače vrat kad želim vidjeti dali joj je hladno.
A ruke joj stavim u deku i onako je zamotam da ne može izvuč..brine me što bude znojna poslje izlaska pa me razmišljam da se tako s promjenama temperature i ne prehladi?
Zvuči super kako ga obučeš i spremiš😇
Lavice sretan rockas 🎉🎉🎂🥂
Tockice nama su isto rekli postepeno povecavat. Mi smo krenuli s 15 min (nisam ni ja od reza mogla puno hodat) tocno 15.dan od poroda. Al to je bio 15.1 u zg je bilo fkt hladno. Al kroz par dana smo dosli do setnje od sat vremena kad smo vidli kak mu pase 😁. Drago mi je da si napokon bolje 👍
Mi svog obucemo isto ko red fox samo ja uglavnom ne stavim jos i deku. Kolica imaju onu svoju navlaku.
S tim da zadnjih par dana imamo malo tanje medo jer je preraso ono prvo koje je bilo bas bas debelo.
Moj je nocas Jeo u 20:30, spavao od 22:30 do 2, pa do 6:30. To mi se cini nestvarno. Mislim si dal bi ga trebala budit, al po danu jede fkt cesce a i to nocas je jeo po pol sata pa onda ipk necu
A kak smo jucer pricali o nosenju.. shvatila sam da smo mi stvarno svog razmazili 😫. Stavim ga u njihalicu dok sam spremala dorucak kavu sude i pocne malo kenjkat. Dam mu dudu opet ju pljune za 2 min. I tako ukrug 20 min. I na kraju pocne plakat ko da mu nes zbolja je. A sit i suh. I onda sam ga ostavila 5 min plakat #nemajka. Cim sam ga uzela u ruke je zaspao. Pa mislim. Zbilja. Ja sam kriva ocito sam ga tak naucila 😣 pa poludit cu
Jutro.
Lavice sretan rođendan 😊
.
Mi smo imale samo jedno noćno hranjenje, ali smo zato, kao što sam i predvidjela partijali dugo u noć 🙈
U 2i30 jela. u 3 već spavala, ali valjda deset minuta i nakon toga drama od prđenja uz pozadinsku glazbenu kulisu histericnog deranja kao da je mlatimo.. smirila se kad se napokon dokopala našeg kreveta, naravno.. mislim da se predozirala jer je pojela 135 i podrignula tri puta kao bauštelac i počela prdit momentalno.. al bar je spavala do 7i30, mozda bi i dulje da je nisam probudila zbog cicopoplave
[/url
Redfox a ja se izdojim bar malo da si olakšam tj. spriječim poplavu, znači uspjela sam zaflekat madrac preko svih barikada na kojima spavam da bi to spriječila 🙄
Eleonoris mi nikako da krenemo van za pravo, samo se vrtimo oko kuće. bili dva puta u šetnji do sad, od toga jednom u slingu, jednom u kolicima.. bodi, tutica, čarape, odjelce i kapica. Ako je u kolicima stavim preko nje tanku dekicu i navučen navlaku. Ako odemo u dućan, onda mi je u slingu
Točkice ajde napokon 💪
A šta se korone tiče ja sam zaključila da je sve isto kao i kod gripe tako da..ista pravila ponašanja, samo malo striktnije držati se svega.
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji