ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Stelle123
    26. Veljača 2020. 14:36

Simbalija

Stelle123

Izbjegavamo goste, rekoh u treci da dodju, a sad bi i zbog korone mogli produzit. Izadjemo vani, ali ne bas svaki dan, ovisi koliko puse. On opet nesto kasljuca, ocito je nesto skupio od mene iako sline ima malo. Bili jucer u fizijatra, morat cemo vjezbati tu glavicu i potrbusni, jer ne drzi dobro glavu pada mu put naprid (ocito straznji misici slabiji). Pokazala mi neke vjezbe sad moram pilit po tome. A tek zadnjih 7 dana je malo aktivniji u potrbusnom.

Hej što ti znači da je aktivniji u potrbušnom? Moja samo gleda lijevo desno i ako se jako iznervira jer ne voli biti na trbuščiću onda krene lamatat nogom dok se ne prebaci na leđa. Ne znam je li to normalno.. Šakice još drži skupljene dok je na trbuhu, otvorene su kad jede i nekad kad se igra.

Dizanje glave od podloge. Do prije 10-ak dana je samo vrtio lijevo desno ali nije dizao od podloge. Sad digne i malo gleda pa spusti. Kako mu je jos i taj vrat malo zalezan jako mu je tesko puno drzat. Dala mu je jos par tjedana da vidimo kako ce ic, ako ne bude ok morat cemo radit obradu.

url=https://lilypie.com]

Dalindas
    26. Veljača 2020. 15:49

Mi smo krenuli u šetnju sa neka 2 tjedna ,taman je vrijeme bilo ok . I danas mi bas fali ta šetnja , glupo vrijeme vani 😣
    Sto se tiče beba i šoping centara od mene veliko ne ,bar dok malo ne očvrsnu sa 3,4 mjeseca . Previše ljudi i leglo bakterija na jednom mjestu . 

DeeSB
    26. Veljača 2020. 16:30

Hej cure...moja lopuza danas bas zanovijeta. Odspavala je 2 puta po 10ak min. Sad je zeza probava, pa je gladna, pa se izbljucka...pa opet gladna, pa malo odspava, pa opet probava i tako u krug. I nocas joj je trebalo 3 sata da nastavi spavati, sisala je 5 puta 😣 Mora da je skok u pitanju...ovo joj nije ni slicno. I jos danas kisa pa ne mozemo van 😟
    Mi isto ne idemo u soping centre, samo na otvorenom setamo, ima vremena za trgovine.

L 💛

skoljka
    26. Veljača 2020. 17:28

Grizli hvala na cestitkama 🤗😚, i savjetima za ranu. Radim to sa namocenim papirom. Pitala sestre to za Octenisept, vele ne, kao moze nesto izazvati, al se ja mislim kad je vama vecini pomoglo, sta bi meni izazvalo 🤷🏻‍♀️.   Pila sam Ketonal, Paracetamol, nista ne djeluju, danas muz donio RapidolS on je djelovao 2 sata. Sve ostalo je ok, bebica je dobro, mazimo se, stavljam ga da pokusava cickat, ali jos je uspavan, ucimo se jos. 

DeeDee
    26. Veljača 2020. 17:36

skoljka

Grizli hvala na cestitkama 🤗😚, i savjetima za ranu. Radim to sa namocenim papirom. Pitala sestre to za Octenisept, vele ne, kao moze nesto izazvati, al se ja mislim kad je vama vecini pomoglo, sta bi meni izazvalo 🤷🏻‍♀️. Pila sam Ketonal, Paracetamol, nista ne djeluju, danas muz donio RapidolS on je djelovao 2 sata. Sve ostalo je ok, bebica je dobro, mazimo se, stavljam ga da pokusava cickat, ali jos je uspavan, ucimo se jos.

Učimo se mi s mjesec, di nećete vi prvi dan 💓
    Čestitke od srca, nekad vas čitam, baš sam se pitala 🙂
    .
    Btw ja sam uvjerena da nisam imala nikakvih problema sa šavovima jer sam od prvog odlaska na WC špricala s octeniseptom 🤔

[/url

Valkris
    26. Veljača 2020. 17:46

skoljka

Grizli hvala na cestitkama 🤗😚, i savjetima za ranu. Radim to sa namocenim papirom. Pitala sestre to za Octenisept, vele ne, kao moze nesto izazvati, al se ja mislim kad je vama vecini pomoglo, sta bi meni izazvalo 🤷🏻‍♀️. Pila sam Ketonal, Paracetamol, nista ne djeluju, danas muz donio RapidolS on je djelovao 2 sata. Sve ostalo je ok, bebica je dobro, mazimo se, stavljam ga da pokusava cickat, ali jos je uspavan, ucimo se jos.

Cestitke na bebacu i brz oporavak zelim 😉😉😉
    Meni u bolnici rekli da spricam octeniseptom. Spricam i dalje i niti jednom me nije peklo na wcu. Također sam na pocetku tapkala mokrim papirom. 
    Sretno ☺️☺️

• Zarica
    26. Veljača 2020. 18:05

mrgud_zg

Kad smo kod trbuha.. kako se ponasaju vasa djeca na trbuhu? Moj fakat jos ne voli. Okrene glavu s jedne na drugu stranu i drzi par sekundi i onda pocne plakat. Ruke su mu jos slabe ful. Ne znam kad bi se uopce trebali pocet dizat, nisam to jos guglala..
    Mene moje dijete pocastilo s malo spavanja danas, ko da zna da je kisa pa nemre van. Mislim da bi umrla da ima tempo kad je cijeli dan bidan a nemremo van 🙈

Moj isto tako nekako. Malo digne glavu, ne do kraja, pogleda sim tam i odma postane nervozan. Uspjeli smo ga jednom zabaviti da se smije dok to radi, ali nije uspio nista vise napraviti taj put. Sakice isto nekad otvori nekad ne...

• mom12
    26. Veljača 2020. 18:16

Cure bile ste u pravu...samo bijelo uspijem izvuc iz nosica...danas sam bas pratila boju...moja je ispocetka volila drzat glavu gore al sad se ljuti kad je stavim...drzi gore pa malo lijevo desno pa se ljuti...otvara sakicu...a sta jos treba pratit nije mi niko nista reka da pratim?

• mom12
    26. Veljača 2020. 18:17

I popila sam casu vina...nisam dugo jedva sam uspila...sad cekam oce li djelovat🙈🙈

26. Veljača 2020. 18:21

Moj mali bas zeza u zadnje vrijeme slabo spava po danu i to me malo brine.samo da mu je da je na sisi i da spava na rukama. A ja premorena 
    Ipak ima 2 tj samo. Imate li vi sličnih situacija?
    Počeo je zezat prije par dana
    Inače je znao odgulit po 3 h i njopati i opet ajati.
    Mada sam ja sva neka napeta zadnjih dana, valjda “ baby blues” kada će to proc??☹️ Osjećate li vi te simptome ,?
    Po noći je ok.
    Na siki s nama u krevetu😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.