Eleonoris, mi idemo od pocetka normalno i u trgovine i shopping centre. Mozda nije bas najpametnije al ja i muz volimo skupa u shopping pa nismo mogli odoljet da svi 3 odmah krenemo. Sad cemo ipak stat dok ove zaraze ne prodju.
Za setnjicu obucemo bodi na duge rukave, hlacice (ili jednodjelni dugi bodi, uglavnom jedan sloj bude), medo odjelce, kapicu, prekrijemo popluncicem i preko jos dekicu na sve to. Rukice su mu isto unutar medi odjelca pa ne nosi rukavice. Kad puse pokusavam nekak kontra vjetra ic, nije upalila jos nikakva taktika postavljanja tetrice ili slicno. A bas stalno puse u zadnje vrijeme. Jucer smo izasli, bas je bezveze bio dan. Mislim da cemo danas ostat kuci.
Za koronu kolko sam svatila kao gripa je, s razlikom sto se prenosi puno lakse s covjeka na covjeka. Tako da sam se pomirila da cemo je svi dobit:) Super mi je kaj djecu ne pogadja kao odrasle tako da mislim da bu to sve ok.
Vidim da su nocas sve bebe bile dobre i pospane:) Moj opet probleme imao nakon zadnjeg nicnog podoja a ja zaspala pored njega takvog
DeeDee kako to da nejdete baš u šetnje? Možda bi ti beba bila super mirna ,moja spava svih dva sata koliko šećemo,kažu da bebi treba zraka i sunca jer tako kupe vitamine.
Oprosti ako ovaj odgovor zvući ružno,često dođe do nesporazuma,mislila sam da već sve trebamo debelo u šetnje😰❤😇
Zarica svaka čast mi još nemamo baš hrabrosti,planirali smo možda nabrzinu u dučan i to da nema baš ljudi jer se stvarno bojim da ne pokupi neku virozu ili nešto.Ali sad kako ima mjesec dana možda ni nije opasno 😬😏
Ja sam sva paranoična otkako sam rodila,ne znam za vas😂
jutro svima.
mi smo imali deračinu od pola 3 do 4 ujutro. i moj je šmrkav, ništa strašno. našpricam sterimarom za bebe, izvučem sa usisavačem dva puta na dan.
u šetnji smo svaki dan, pamučna kapica, pamučno odijelce i dekica preko i to je to. Eleonoris ako ti je znojna onda joj je sigurno prevruće.
ja sam koronu isto doživjela kao gripu. mi mrzimo ići po trgovinama pa to obavi muž ili ja sama dok smo u gradu. nisam ni ovo dvoje starijih vodila u trgovine u vrijeme prehlada i gripe
[iimg]
DeeDee kako to da nejdete baš u šetnje? Možda bi ti beba bila super mirna ,moja spava svih dva sata koliko šećemo,kažu da bebi treba zraka i sunca jer tako kupe vitamine.
Oprosti ako ovaj odgovor zvući ružno,često dođe do nesporazuma,mislila sam da već sve trebamo debelo u šetnje😰❤😇
Zarica svaka čast mi još nemamo baš hrabrosti,planirali smo možda nabrzinu u dučan i to da nema baš ljudi jer se stvarno bojim da ne pokupi neku virozu ili nešto.Ali sad kako ima mjesec dana možda ni nije opasno 😬😏
Ja sam sva paranoična otkako sam rodila,ne znam za vas😂
A nemam pojma, ono do njena dva tjedna je još nisam znala ni uloviti kako treba 🙈
Ne mogu nigdje ići bez auta, mislim mogu po ulici ali to mi je tlaka, onda se samo po dvorištu vrtimo. strah me samu s njom još u auto, moram si ono ogledalo instalirati. Dečko dođe doma predvečer kad već nema sunca i hladno je i onda idemo samo vikendom, evo zadnja dva.. sad ću valjda konačno krenuti
[/url
Točkice drago mi da ti je napokon bolje 🙂
Mi za šetnju se isto opremimo s bodijem,hlacice,carape,medo odjelce i kapica,pokrijem ga dekicom,navucem onu navlaku na kolica i stavim dekicu da mu ne puse i onda kako setamo tako stavljam ili micem tu dekicu...kad smo na suncu onda pustim da upija sunce a kad zapuše vjetar il smo u hladu ga pokrijem...ubundan kao da je sibir 🤣🤣
.
U trgovacke centre jos nismo isli a sad ni necemo...mislim da to prenapuhuju oko korone kao sto su i sa svinjskom gripom itd. Ali ipak smo rekli svekru i svekrvi da ne dolaze sada posto svekar radi u Italiji bas na zarazenom podrucju.
.
Mrgud tako je i moj jučer počeo negodovat na krevetu i čim sam mu se priblizila kad me vidio stao bas plakati dok nije vidio da ću ga uzeti u ruke 🙈 a sad vec postaje tezak tako da mislim da cu nabaviti njihaljku pa nek se nuna.
Sad kad vidim koliko ih vi oblacite se bojim da ja svog preslabo Mi smo non stop vani, ne znam kako cemo danas izdrzati jer se cini da ce kisa. Ja mu obucem bodic dugi rukav, hlacice, carapice, kapu i gore ako je toplo tanje medo odjelce ili ga omotam u tanju kapicu a kad su bili minusi je imao skafander. I gore poklopac od kolica. Uvijek je topao bio.
U trgovine ne idemo s njim, posebno jer je sad vrijeme viroza (gripe) i prehlada. Velike trgovine i shoping centri nemaju upuhivanje i cirkulaciju svijezeg zraka te su idealni za prijenos bakterija i virusa. Veca je vjerojatnost da beba tamo oboli nego ako ju slabije obucete za van. Po meni bebe mlade od 6 mjeseci nemju tamo sta raditi. No vidim da neki vuku male bebe po trgovinama... svi smo razliciti. Ako muz i ja idemo do trgovine njega stavimo u kolica te se jedan voza s njim oko trgovine a drugi kupuje... ili priceka u autu.
Točkicedrago mi da ti je napokon bolje 🙂
Mi za šetnju se isto opremimo s bodijem,hlacice,carape,medo odjelce i kapica,pokrijem ga dekicom,navucem onu navlaku na kolica i stavim dekicu da mu ne puse i onda kako setamo tako stavljam ili micem tu dekicu…kad smo na suncu onda pustim da upija sunce a kad zapuše vjetar il smo u hladu ga pokrijem…ubundan kao da je sibir 🤣🤣
.
U trgovacke centre jos nismo isli a sad ni necemo…mislim da to prenapuhuju oko korone kao sto su i sa svinjskom gripom itd. Ali ipak smo rekli svekru i svekrvi da ne dolaze sada posto svekar radi u Italiji bas na zarazenom podrucju.
.
Mrgud tako je i moj jučer počeo negodovat na krevetu i čim sam mu se priblizila kad me vidio stao bas plakati dok nije vidio da ću ga uzeti u ruke 🙈 a sad vec postaje tezak tako da mislim da cu nabaviti njihaljku pa nek se nuna.
Za bebu je i obicna gripa opasna kao i koronavirus... a bebe mlade od 2 mjeseca koje nisu cijepljene lako i hripavac dobe tako da nije shoping centar mjesto za njih.
Sortiraj odgovore
Najstariji